Duyuru:4. Hayvan Temali Makyaj Yarismasina Sizde Katilin

yeni yarışma hayrlı olsun foto işini halledeblrsem belkim ben de katılcm bakalım kısmet herkese şimdiden başarılar:dance:

ya bişe dicem tadlı ya neden yorumlara kapadın ne güzel şakalıyorduk atışıyorduk ama yaaa

tabi yine de sen bilin yarışma senin himayende anaamm un helvam

ay canım çektiiiiii

çaniiiim burdanda $akalasabiluu, ati$abiliruk yasak deel ki çiçam,
topigi acmayi uygun gorduk cunku daha fazla kesime hitap edebiliriz,
oteki topikte asagi yukari bunla ayni icerik oldugu icin elif abla boyle uygun gordu, bu yarisma bitince gelecek yarismanin temasini belirlemek icin acilacak o topik...
seen un helvani bende yirimcokacimcoook

Aqua pis makyajlar yapiyosun eh sende beceremezsen artik, kimseye
bisey demem ben:dilcikar:

Hadi kizlar niye geri adim atiyosunuz yahu siz de yapamam derseniz artik, ..GkSu.. bu senin
icin de gecerli cicem...

yok o topiği demedim bebem onun için değil yarışmada açacağın konuya demişsin ya oy verenler isim vermesin demişsin ya

o zaman birbirimize sataşamıcaz yorum olmayınca ondan dimiştim

yok o topiği demedim bebem onun için değil yarışmada açacağın konuya demişsin ya oy verenler isim vermesin demişsin ya

o zaman birbirimize sataşamıcaz yorum olmayınca ondan dimiştim

ihmm simdi anladim, haklilik payinda var arzutom,
o zaman soyle yapalim fotolarin ustunde nick yazmasin,
ama oylayanlar kime oy verdigini isterse soylesinler...

bence de balım i,sim kesinlikle yazılmasın kimse tanınmasın:)

ama biz yine şağıda dalgamızı geçelim ya sessiz bi yarışma olmasın

b, de neden kasıyoruz ki dimi
kim kime oy verdiğini söylemek isterse söylesin bu geğiyine bi yarışma eğlencelik heyecan olsun diye işte

kimse kiimseye baa neden oy vermedin diye küsecek değil ya dimi bal köpüğüm

kasmak degil cicegim yarismaysa imkanlar dahilinde
biraz profesyonel olsun istedim o kadar, katilimci bir arkadasinda ricasi ustune..

arzum kasacak olsam degisiklik yapmayiz, sure konusunda olsun degisiklikler konusunda olsun, bu basligi acma konusunda olsun surekli katilimcilarin fikrini almak istedim ben aldimda...

katılmayın olm nabacanız (katılmayın da tek yarışmacı ben oliym birinci oliym nihahahuahuaha diyen smiley)

ohhhhhhhh yarışmamız haıyrlı olsun hepimize basarılar
tadlım yerınde karar olmuş nıckler yazılmasın kım kıme oy verdıgınıde sylemesın sadce yarışmaya katılanlarda dahıl resımler hakkaında yorum yapalım=)))

canim arzu da kime oy verildiginin soylenmesi taraftari,
du bakalim cogunluk ne derse o olsun operim...

valla makyaj yerine öyle güzel makyajlar eklendiki kim kimin yüzü adini demesede biliniyor artikzemuszemus
valla bnimde ilk aklima gelenhayvan kelebek oldu ama nirde bende o kelebegi yüzüme cizcek kabiliyet ancak siz yapar ben oylarimmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…