Duyuru:4. Hayvan Temali Makyaj Yarismasina Sizde Katilin

iş yerinde net yokmu akşama kadar bakamam dedinya ondna merak ettim.hani gece bakmazsında gündüzz mesai saatlerind ebakabilirsinn açısındna söledimm..
varda sekerim sirf belirli sitelere giriliyor digerleri kilitli, burda öyle herkes istedigi gibi istedigi sayfaara veya msne giremiyorum yasak

delikafaduldenheheh benim geldigimde oylar verilmis olcek bilen,
annenin gözünde simdi ne kadar degerlisindirŞenizŞeniz

tadli napıyon canımm...organizasyon tamammı bakk 00:00 da herkess resimler konmuş olarak ekranda bekliyecekmiş benden demesii..geç kalırsan yanarsınnlülülülülülü

yaa en iisii ben gidip biraz uyuyum kitap okuyumm (fal baktıryım malum sebepten oruç tutamıorumda)ders çalışıyım vs.vb.gibi şeylerle oyalanıyımm.sonra yien uğrarım vakit geçmio çünkü:)

yaa en iisii ben gidip biraz uyuyum kitap okuyumm (fal baktıryım malum sebepten oruç tutamıorumda)ders çalışıyım vs.vb.gibi şeylerle oyalanıyımm.sonra yien uğrarım vakit geçmio çünkü:)

anam kız çetliycekk biran önce resimler konsa barüü:roflol::roflol::roflol:

tadli napıyon canımm...organizasyon tamammı bakk 00:00 da herkess resimler konmuş olarak ekranda bekliyecekmiş benden demesii..geç kalırsan yanarsınnlülülülülülü

kaydirigubbakcemile3
24 agustos pazartesi yorumlara acilcak dedim saat vermedim ki:roflol: :roflol:
gonderimler 00.00 da sona erecek dedim eheheheh :roflol:

bibem sahura kalkiyon mu?
kalkmiyosan kesinlikle kalk ben ilk gun sahursuz tuttum aksama kadar
catlicaktim dusun yani sabredemedim dakkalari saydim:)))
dun ve bugun sahurlu tutuyorum Allah'a sukur hic acikmadim susamadim

aman allam kiz oruc tutamiyom demis ben kiza taktik veriyom :roflol: :roflol:
sarhos gibiyim :roflol:
dilerim oruc nedeniyle gunleri karistirip resimleri 2 gun sonra eklemem :roflol:

aman allam kiz oruc tutamiyom demis ben kiza taktik veriyom :roflol: :roflol:
sarhos gibiyim :roflol:
dilerim oruc nedeniyle gunleri karistirip resimleri 2 gun sonra eklemem :roflol:

nan ne guldun huli hihoyyyt
bana mi guldun çakaaal hihoyyyt

he ya sana güldüm ama farkina varmissin :roflol:
iki gün sonrami eklicen:mymeka::mymeka:klava:

ahah tadlii bende dicektim kız fal baktırcM diorum sen sahursuz mu tutuon diosun die:)maaleseff bikaç gün sonra tutmaya başlıcamm şartlar elvermiyyyyy:):)sen hazırrr etttt leynn tadlii tepene binerimmm 00.00 ı görünce fotolarıda görcemm:):)

aboooo tatli kizim isin zor piskolojik baski basladi sen simdiden hazirlan:teytey:

aboooo tatli kizim isin zor piskolojik baski basladi sen simdiden hazirlan:teytey:

:roflol: :roflol: :roflol: psikolojik baski filan islemez bana soyleyim,
hep ters teper bende :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
aman sen dur tekno korkutma beni,
diger topikte ne eli masali oldugunu gordum
:roflol:

aşk olsun yaaa benmii yokyaaa...küçücük bir kıza senin gibi yapılanı mazur göremediğim içindii yazdıklarımm birde yumuşak yazdımm hop atladılar saolsunlar bazılarıı...neyse senide korumam altına alimmi kızım:roflol:

istemez:dilcikar:
tek savasirim ben brave heart im ben cesur yurek:hooray:
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…