- 6 Ekim 2008
- 2.064
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraktan patlayacak hanımlarr tatlı gece uyuma 12 yi geçtimi resimleri hemen ekleee yoka birilerinin biryerlerine inecekkkaydirigubbakcemile3
sen şimdi resimleri word sayfasında ayarlaaa..açacağın zaman kolay olur hemdee sen sorlanmazsınn ..herkes hadi hadi diyerekk seni strese sokacak ..ben yapmamda öle bişeyy:jeyyar:
:1rolleyes::roflol:
ben yapabilürüm azucuk sabırısızımdırda annemin karnında bile 7 ay anca durmuşumm zatiiikaydirigubbakcemile3
o nasıl kayık tabakmış canımm öleeeCADIARZU:1closedeyes::1rolleyes::roflol::roflol::roflol:çatlamaa hulimm akşamaa lazımsınn gelcen fotoları değerlendircezz ama valla yalan sölemiom 7 aylığımmm kayık tabağına sığıomuşum işk doğduğumdaa şimdiii eşşekk gibi oldum:):):)
çatlamaa hulimm akşamaa lazımsınn gelcen fotoları değerlendircezz ama valla yalan sölemiom 7 aylığımmm kayık tabağına sığıomuşum işk doğduğumdaa şimdiii eşşekk gibi oldum:):):)
bildiğinn ufak boyuttaaakilerdenn:)1buçuk kilo doğmuşum sonra 1 kiloya düşmüşümm o yüzden dalga geçiolar benlee:)
9 ay beklemeyedigine göre belli halinden
ama az kaldi surda bi kac saat daha dayanirsin herhal, ben yarin aksama kadar beklemeliyimsenağlama
neden akşama kadar bekl,yorsunnCADIARZU
evet yaa yaşadığına şükür olsunna.s.