Duyuru:4. Hayvan Temali Makyaj Yarismasina Sizde Katilin

aaa ne demek merakli tabii verceksiniz diger yarismalarda oldugu gibi olacak
tek fark var bunda katilim daha fazla, suan itibariyle yanlis saymadiysam 15 resim var hihoyyyt

bana oy verenlere hediye vercem .... cünki az oy alcam:)))kaydirigubbakcemile3

dermisimmmmmmmmmmmmmm

huliiiiiiimmm uyanık hulimmm kız o zman oyum sanaaa:)ne vercennn:)

tadli açık anket mi hani kimin kime verdiği gözükcek mi?yoksaa gözükmicek mi??
gözükse ii olur aslındaa çünkü herkes kendii yaptıgı fotoya oy verebilirr ondan dedimm

sende az uyanik degilsin
kendi kendine oy vercen kaydirigubbakcemile3

yok hediyeyi söylemem sürprizzemuszemus

tabi bu isin sakasi :lepi:

ben zaten iddaliyim birinciyim sondan :lepi::roflol:

açık anket olsun diorum o yüzden hulicimm benim fikrim o siz nasıl düşünüosunuz peki hulim,tadli,diğer yarışmaya katılan kk hatunlarımm????

durr hulimm kimbilir neler çizittirdinn görcez akşama kendinee haksızlık etme bend eolabilirim belkim sondan bişeler:)

bencede acik anket olsun :lepi::lepi:

ben yarin görürüm sanirsam 00:00 kadar bekleyemem malum 5:30 da kalkiyomkafamçokkarıştı

meraktan patlayacak hanımlarr tatlı gece uyuma 12 yi geçtimi resimleri hemen ekleee yoka birilerinin biryerlerine inecekkkaydirigubbakcemile3

sen şimdi resimleri word sayfasında ayarlaaa..açacağın zaman kolay olur hemdee sen sorlanmazsınn ..herkes hadi hadi diyerekk seni strese sokacak ..ben yapmamda öle bişeyy:jeyyar:
:1rolleyes::roflol:

ben yapabilürüm azucuk sabırısızımdırda annemin karnında bile 7 ay anca durmuşumm zatiiikaydirigubbakcemile3

meraktan patlayacak hanımlarr tatlı gece uyuma 12 yi geçtimi resimleri hemen ekleee yoka birilerinin biryerlerine inecekkkaydirigubbakcemile3

sen şimdi resimleri word sayfasında ayarlaaa..açacağın zaman kolay olur hemdee sen sorlanmazsınn ..herkes hadi hadi diyerekk seni strese sokacak ..ben yapmamda öle bişeyy:jeyyar:
:1rolleyes::roflol:

ben yapabilürüm azucuk sabırısızımdırda annemin karnında bile 7 ay anca durmuşumm zatiiikaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
catlicam simdi:sm_cool:

çatlamaa hulimm akşamaa lazımsınn gelcen fotoları değerlendircezz ama valla yalan sölemiom 7 aylığımmm kayık tabağına sığıomuşum işk doğduğumdaa şimdiii eşşekk gibi oldum:):):)

çatlamaa hulimm akşamaa lazımsınn gelcen fotoları değerlendircezz ama valla yalan sölemiom 7 aylığımmm kayık tabağına sığıomuşum işk doğduğumdaa şimdiii eşşekk gibi oldum:):):)
o nasıl kayık tabakmış canımm öleeeCADIARZU:1closedeyes::1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

bildiğinn ufak boyuttaaakilerdenn:)1buçuk kilo doğmuşum sonra 1 kiloya düşmüşümm o yüzden dalga geçiolar benlee:)

9 ay beklemeyedigine göre belli halinden
ama az kaldi surda bi kac saat daha dayanirsin herhal, ben yarin aksama kadar beklemeliyimsenağlama

iş yerinde net yokmu akşama kadar bakamam dedinya ondna merak ettim.hani gece bakmazsında gündüzz mesai saatlerind ebakabilirsinn açısındna söledimm..

olsun hulimm uyuycan uyancammm gelcenn öle bakalım olayaa:)
saolun teknologum ve hulim evt yaşadığıma şükür 40 günü annem atlatana kdar canı çıkmış sürekli nefes alıo mjuyum die gelip bana bakıomuşş kadıncağız 2 ay sonra tamamen normal bi bebeğe dönmüşüm oburluğum ve annemin güzel beslemesi sayesinde:)

X