• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duyunca şaşırdım siz de şaşıracaksınız. 32 haftalık gebelik farkedilmez mi ?

Mehmetinmeleki

Panda
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
26
0
6
Rize
Evet arkadaşlar ben duyduğumda şok oldum bakalım sizin tepkiiz ne olucak :1: daha evleneli 1 yıl olan bir arkadaşım var. bana hamilelikten şüphelendiğini söyledi. buraya kadar herşey normal. asıl anormallik eşi askerde en son 21 ocak da birlikte olmuşlar. ama eşi askere gideceği için tam bir birleşme olmamış. üstelik ertesi gün hapı kullanmış. günü geldiğinde adet olmayınca şüphelenmiş ve kan testi yaptırmış sonuç negatif. bir haftalık bir gecikmeyle adet olmuş. sonraki ay yine gecikme olmuş ve yine test yaptırmış sonuç yine negatif. bu böyle 4- 5 ay devam etmiş. her ay test yaptırmış ve sonuç negatif. hiçbir gebelik belirtisi de yokmuş üstelik. bulantı kusma baş dönmesi vs. şimdi hesapladığımızda yaklaşık 32 haftalık bi gebelik söz konusu. sürekli karnımda nabız gibi bişeyler atıyo diyo. göbeğininde çıktığını iddaa ediyor. maalesef benim bulunduğum yerde olmadığı için göbeğine bi yorum da yapamıyorum. test yaptır dediğimde de her iki ihtimalden de korkuyorum diyor. sizce de bu şartlarda hamiş olma ihtimali var mı ? ben işin içinden çıkamadım bir de size danışmak istedim.

Back