Merhaba Meltem Hanım öncelikle vermiş olduğunuz hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum.Benim sorunum nedenini anlayamadığım duygusal uzaklaşma 15 ay asker yolu bekledim erkek arkadaşım doğu'da askerliğini yaptı geldiğinde çok kötü bir durumdaydı evlilik planları yaparken ilişkimiz çıkmaza girdi geleli tam bir sene oldu ben hep yanında oldum destek oldum çünkü çok seviyordum ve üzülüyordum onu umutsuz bitmiş harap bir şekilde görmeye zamanla herşeyi yoluna koyduk şimdi beni çok seviyor ve evlenmek istiyor ama ben istemiyorum nedense bi anda soğudum kafam karıştı hergün bunu düşünmekten yoruldum artık.. neden böyle oluyor bilmiyorum daha önceki ilişkilerime bakıyorum onlarda da aynı şeyi yaşadım. sevdiğim adamla evlenmeyi çok istiyorum sona geldik mi birden soğuyorum ne olur yardımcı olun bu psikolojik mi ne yapmam gerek??? o kadar caba sarfettim herşey düzelmişken geri adım atmak beni de erkek arkadaşımı da çok üzüyor ailemden de bu konu da olumsuz eleştiri alıyorum ( özellikle benim konuma neden cevap verilmediğini çok merak ettim meltem hanım!!
Gülay Hanım, hayatı, olayları bu kadar şahsi almaktan vazgeçin. Sizce
"özellikle" size neden cevap vermemiş olabilirim, bir düşünün bakalım. Bizim mesleğimizde
"özellikle cevap vermeme" durumu olabilir mi?
Bunu müteaddid defalar ifade ettim. Ben sitenin kadrolu çalışanı değilim. Tamamen gönüllü olarak sizlere destek veriyorum. Bu da vaktimin el verdiği ölçüde gerçekleşiyor. Hatta bazen bazı başlıkları görmeden atlayabiliyorum.
Nezaketle bana bunu hatırlatmak yerine,
"özellikle benim konuma neden cevap verilmediğini çok merak ettim meltem hanım!!" yazıp, bir de sonuna muhtelif ünlem işaretleri koyduğunuzda çok saygısızca davranmış oluyorsunuz Gülay Hanım.
Bu sorunuzu cevaplıyorum. Ama bir daha bana soru sormayınız.
Benzer deneyimleri hayatınızda birden fazla kez yaşıyorsanız, bunda sizin mutlak dahliniz var demektir. Bu davranışlarınızın nedenleri öğrenerek tekrar bu deneyimi yaşamak için profesyonel destek alın, yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurun.