Bahsi geçen kişi Hacı Sabancı sanırım.. Ciciş kıza ilgi göstermiş, kız da yazışmaları yayınlamıştı. Ciciş kız bir foto koymuş, piramitlerin önünde uzakta bakıyor ama kıçı açıkta Hacı sabancı da ordan yürümüş
Adam hiç utanmadı bile. Bir de bu adamla evlenen bir kadın da çıktı, gerçekten mide bulandırıcı, fuhuş yaptığı tüm ülkece bilinen bir adamla evlendi bu kadın gerçekten çok şaşırdım
Bu adamla evlenen kadın nasıl bir psikolojide çok merak ediyorum gerçekten.
ama adam Sabancı şekerim :)
benim uzak kuzenim var mesela, çulsuzun teki.
bu beceriksiz bir de... güya eskortun tekiyle anlaşmış (ama taşrada bu olay, eskortlar öyle instagramda mısırdan foto paylaşmıyor, görüntü olarak hiç bilemezsin bile)
bu meğerse bir çeteymiş, kızı taciz etti diye şikayetçi oluyorlarmış.
epeyce bir uğraştılar, tabii amaç para koparmak bunlar böyle çete olarak gelmişler bizim abazan taşralılardan kimden ne koparabilirlerse. fotograf motograf da çekmişler birazını da öyle şantaj filan etmişler. herkesten alabildikleri kadar aldılar basıp gittiler, başka bir ilçeye gitmişlerdir herhalde.
neyse bunu taa buradan ben biliyorum (memleket bana 1500 km) bizim oralarda herkes biliyor mesela
ama ne oldu gitti 17 yaşında komşu köylü bir kızla evlendi
kız evlendi ailesi de şu kadar bilezik, bu kadar eşya isteyip evlendirdi, boy boy aşk fotografları filan...ya olm bilmesek...neyse işte.
erkekliğin şanına bir halt olmuyor yani. kadınlar da bunu sorun etmiyor, görüldüğü üzere. türbanlı filan ha bir de bu kızlar hep. sorsan herkes ultra milliyetçi muhafazakar filan.
üstelik bilse başına bir bela gelmeyecek hepsi yine yapar.
yapmıyorsa ya parası yoktur ya da etrafında sorunsuz eskort yoktur.
memlekette hal böyleyken sabancı yapacak da onu mu ayıplayacaklar?