Belki tipi çirkindir, kızı çağıracak evi yoktur, güzel bir mesleği yoktur. Tinderda ilişkiler tek gecelik bile olsa keko tiplerin rağbet aldığını sanmıyorum. Daha cok afili meslekli, merdedesinde saatini göstere göstere poz veren insanlara ilgi vardır
Belki de adamın 'ufak bir' problemi vardır
, utaniyordur. Ya da beş saniyede boşalan cinstendir, bir sevgilisi dalga geçince travma yaşamıştır, kadınlardan uzaklaşmıştır. Oysa eskort öyle mi? Beş saniyede bitti,kadının canına minnet
Bu arada benim de gerçek hayatında ilişki kurmaktan aciz, hastalık kapmaya merakli erkeklerle işim olmaz. Konu sahibinin arkadaşı da vazgeçsin bu sevdadan. Sadece sormuş, ben de olabilitesi yüksek sebeplerini söyledim:)
kız en azından eskorta para dökünce o gece ilişkiye gireceği garanti, kadınin önüne dünyaları da serse Ayşen Gruda gibi 'nikahtan önce göster ama elletme' modunda olabiliyorlar. Ya da kadın ilişkiye girmeye hevesli de olsa adamı begendiyse bile 'hemen yatmayayim da beni hafif sanmasin' düşüncesi olabilir. Kaldı ki komple bu işlere karşı da olabilir. Benim arkadasim 1 yıllık sevgilisi,birkaç aylık da nişanlısı olan çocuk onu öpmek istedi diye 'beni mi kullanıyor?' diye bana dert yanmıştı
O yüzden adam kendince bir seçim yapmıştır.
Adamın bileceği is.
Bir ton da hastalığı olabilme ihtimali var. İnşallah konu sahibi sırf bu ihtimal için de olsa adamı birakir