Merhaba hanımlar, bundan yaklaşık 3 sene önce biriyle tanıştık. İlişkiye doğru giden bir şey bazı sorunlardan dolayı bitti. Yaklaşık 4 aylık bir konuşmadan sonra kendisine bir konudan dolayı Çok Kırıldım ve bitirdim hiçbir şekilde iletişim kurmadım sonrasında. 3 sene sonra geldi beni buldu bu kez daha farklı bir şekilde karşıma çıktı. Yeni bir sayfa açtık. Ara ara sorunlar olsa da, şu an istediğim gibi bir ilişki yaşıyorum diyebilirim. Enerjimiz çok iyi, ikimiz de birbirimizin bir çok şeyine fazlasıyla tahammül edip yılar sonra tekrar kaldığımız yerden devam ettik ki o bana daha çok tahammül ediyor. Fakat bu tahammül ettiği şeyler artık beni onu kaybetme konusunda korkutuyor. Karşımdaki kişi sevgisini sözle ifade edemeyen biri olsa da, ben onun bana karşı olan iyi niyetini, ilgisini, bana karşı tutumunu beni kaybetmek istemediğini anlıyorum fakat herşey bu kadar güzel değil malesef. Onun da ara ara beni bunalttığı durumlar oluyor fakat bu konuda ben daha çok bunaltıyorum.
Ben sanırım oluruna bırakmayı, ilişki yaşamayı bilmiyorum hanımlar. Herşey güzel giderken bir anda söylediği bir cümlenin altında bir şey arayıp dile getiriyorum bu kez karşımdaki kişide tahammülsüzleşiyor. Biraz taktik yap di mi yok beni küçültecek bir şey dahi olsa kafamdaki her soru işaretini dile getirip ona yansıtıyorum bu kez de ilişkide sorun çıkaran, kavga eden taraf ben oluyorum. Böyle olunca da araya soğukluk giriyor karşımdaki kişi isyanlarda oluyor yine onu bunalttığım için. Bu şekilde olunca ya bir gün tahammül edemez bırakıp giderse diye korku sarıyor fakat elimde değil amacım kavga çıkarmak değil beynimdeki herşeyi dile getiriyorum. O da buna tahammül edemiyor.
Bu sorunumu nasıl yenmeliyim? Sağlıklı ve düzgün bir ilişki yaşamayı nasıl öğrenmeliyim? Hayatımda belki de ilk kez bu kadar güzel bir şey yaşıyorum, batırmaktan benim bu sorunumdan dolayı bitmesinden çok korkuyorum şu an.
Ben sanırım oluruna bırakmayı, ilişki yaşamayı bilmiyorum hanımlar. Herşey güzel giderken bir anda söylediği bir cümlenin altında bir şey arayıp dile getiriyorum bu kez karşımdaki kişide tahammülsüzleşiyor. Biraz taktik yap di mi yok beni küçültecek bir şey dahi olsa kafamdaki her soru işaretini dile getirip ona yansıtıyorum bu kez de ilişkide sorun çıkaran, kavga eden taraf ben oluyorum. Böyle olunca da araya soğukluk giriyor karşımdaki kişi isyanlarda oluyor yine onu bunalttığım için. Bu şekilde olunca ya bir gün tahammül edemez bırakıp giderse diye korku sarıyor fakat elimde değil amacım kavga çıkarmak değil beynimdeki herşeyi dile getiriyorum. O da buna tahammül edemiyor.
Bu sorunumu nasıl yenmeliyim? Sağlıklı ve düzgün bir ilişki yaşamayı nasıl öğrenmeliyim? Hayatımda belki de ilk kez bu kadar güzel bir şey yaşıyorum, batırmaktan benim bu sorunumdan dolayı bitmesinden çok korkuyorum şu an.