duygusal aldatıldım

Kusura bakmada yarın birgün seni fiziksel olarakta aldatır. Sonrada alkollüydüm der çıkar işin içinden. Ayrıca Affetsen ne affetmesen ne. O kız hep senin sewgilinin aklında kaldığını sanacak. Senin içn aşağılayıcı bi durum.
Alkol içen brinden ne bi ewe baba olur ne bi kadına eş olur. Bu dediğimi unutma!!

Alkol insanların beynindeki doğru söyleme mekanizmasını tetikler,yani kıza bunları söylediyse doğrudur büyük ihtimal.Ayrıca genel olarak söyliyim,şu çok alkollüydüm ne ettiğimi bilmiyom zırvalarına sakın ha kanmayın bacılar.Hayatım boyunca defalarca o "çook" dedikleri alkolü almama rağmen ne ayıkken aklımda olmayan birşeyi yaptım,ne de yaptığım şeyi unuttum.Yapıp edip alkolün arkasına sığın,oh ne güzel memleket...
İntikam konusuna gelince,ben olsam boynuz manyağı yaparım onu ama buraların hatunları pek tasvip etmiyor böyle şeyleri.Valla sen onu bizden iyi tanıdığına göre düşün bakalım zayıf noktaları neresi,oralardan vur.

Kusura bakmada yarın birgün seni fiziksel olarakta aldatır. Sonrada alkollüydüm der çıkar işin içinden. Ayrıca Affetsen ne affetmesen ne. O kız hep senin sewgilinin aklında kaldığını sanacak. Senin içn aşağılayıcı bi durum.
Alkol içen brinden ne bi ewe baba olur ne bi kadına eş olur. Bu dediğimi unutma!!
tam yazacagım şeyi söylemişsiniz o kızın aklında her zaman sevilmeyen ve iyi oldugu icin cıkılan salak kız olarak kalıcam belki bi gün denk gelicez ve hep bu acıyan gözler cevresindeki insanlarda böyle gürcekler bunu biliyorum haklısınız

Alkol insanların beynindeki doğru söyleme mekanizmasını tetikler,yani kıza bunları söylediyse doğrudur büyük ihtimal.Ayrıca genel olarak söyliyim,şu çok alkollüydüm ne ettiğimi bilmiyom zırvalarına sakın ha kanmayın bacılar.Hayatım boyunca defalarca o "çook" dedikleri alkolü almama rağmen ne ayıkken aklımda olmayan birşeyi yaptım,ne de yaptığım şeyi unuttum.Yapıp edip alkolün arkasına sığın,oh ne güzel memleket...
İntikam konusuna gelince,ben olsam boynuz manyağı yaparım onu ama buraların hatunları pek tasvip etmiyor böyle şeyleri.Valla sen onu bizden iyi tanıdığına göre düşün bakalım zayıf noktaları neresi,oralardan vur.
hahah cok sekersiniz :) bende cok ictgim zamanlarda olmuştur ama libidom yükseldi diye kalkıp da birine ask mesajları yazmadık sonucta. gerci bi yandan da kızdan bu kadar hoslanmıs olan biri ayrılır kıza giderdi diye de düşünmüyor degilim..erkeklerin kafası bi taraflarıyla dogru orantılı kesinlikle

Ya böyle karaktersiz birinden intikam alsan ne olur?
Bence yeterince kızgın değilsin ki yalandan da olsan affettin.
Diğer türlü olsa yüzünü bile görmek istemezdin.
Senin tek yapacağın onu o an terketmekti. Hala da geç kalmış sayılmazsın böyle birinden intikam almak için vakit harcıyorsun değer mi?
Sana tavsiyem arayıp ağlattığın gibi yine onu sarsacak bir mesaj yaz ve bitir.
Timsah gözyaşlarına nasıl inandığını düşünüp keyifleniyordur. Fırsat verme.

Uğraşmaya değmez aslında ama öfkenizi anlıyorum. Çok sıcak davranın bi süre. İlgiye bogun. Havalarda ucarken birden birakin,yere cakilsin. Şöyle afilli de bir mesaj atarsınız. Sana isinamadim,bana göre degilsin tarzı bi mesaj.Egosunada darbe indirmiş olursunuz.
Bu arada aldatmanin hiç bir halini hos degil.İntikam almak için bile olsa değer düşürmekten başka bir işe yaramaz. O adamın gözündeki degerinizden bahsetmiyorum. Sizin kendinize verdiğiniz değer..

hahah cok sekersiniz :) bende cok ictgim zamanlarda olmuştur ama libidom yükseldi diye kalkıp da birine ask mesajları yazmadık sonucta. gerci bi yandan da kızdan bu kadar hoslanmıs olan biri ayrılır kıza giderdi diye de düşünmüyor degilim..erkeklerin kafası bi taraflarıyla dogru orantılı kesinlikle
Ya bu salak kıza asılmıştır şimdi,zaten birazcık aklı geriden gelen tüm erkeklerin fix yatağa atma çabalarıdır o ilk günden aşk mesajları,hakkaten alkollüyken daha sıcakkanlı oluyor insan ama kadar da değil yani,neyse cepteki seni de kaybetmek istememiş belli ki,kız da bile bile sevgilisi olan bi erkekle takılmak istemediyse demek ki,kös kös geri sana gelmiş işte.

Son düzenleme:
Sarhoşken söylenmiş her şey ayıkken düşünülmüştür. Bu tipten intikam falan alınmaz zira aklı dört bir yanda... Bırak gitsin.

Alkolluyken genelde icinden gelenler yapilir ve soylenir :))
Kendimdende biliyorum hic aklimdan gecmeyen alakasi olmayan sacma sapan seyler yapip soylemedim..

Arkadaşım inan sen intikam planları yaparken ikinci boynuzu yemen an meselesi dikkat et derim.uzun süreli bir ilişki olur yada adamla kör kütük aşık olmuşsunuzdur birbirinize ummadığın anda aldatır kazık atar anlarım intikam alma isteğini. ama allah aşkına adamda karakter yok.hoslanip çıkmaya başladığı kızı tanıyamadan başkasına aklımda kalacaksın falan filan yazabilen adam seni bekletirken başkasına da aşık olabilir.
Burdaki önerilerdeki gibi onun yaptığını yapsan arkandan kötü laf edip iyikide bnde onu aldatmisim der.okkali laflar edip kendince onu yaraladığını düşünerek ayrılsan inan ağlayıp zirlasa bile iki güne unutur. Çünkü bilmiyorsun ama onun kim bilir kaç tane yedekte tuttuğu kız vardır tahmin bile edemezsin. onlardan birine sarmaya başlar. uzulmeleri tamamen senin gözünü boyamak için. o yüzden en doğrusu ,içime sinmiyor yaptığın hep aklımda sana güvenim gitti senden soğudum deyip ayrılmak. inan soğudum lafı ona en güzel denilecek söz. bu tip adamlara intikam falan koymaz

Affetmekle hata yapmışsın bence de. Madem intikam istiyorsun bir kaç gün çok iyi davran aşkım canım vs sevgi böceği ol sonra ya kusura bakma başkasından hoşlanıyorum olmuyo de ayrıl. Ama sonrasında nolur bilemedim :)

Boş vaktin çok herhalde şu karaktersizden birde intikam alcaksın..

Ben olsam o vakit sinemaya gider,kendime tatlı ısmarlardım..

Gulunç duruma duşme sununla uğraşıp!

Bu adam seni hiçbi zaman istediğin gibi sevmicek aşık da olmayacak. O yüzden intikamın da bi halta yaramayacak. Mantık olarak seni iyi,temiz,saf,beni sever falan diye düşünmüş ya da alternatifsizlikten seninle beraber. Böyle bir ilişkiyi mi hakediyorsun gerçekten?

Her libidosu yükselince- ki bu cümleler kızı yatağa atma cümleleri değil,basbayağı biraz yüz bulsa peşinden gidecekti-. Bırak şunu.

kızlar merhaba, erkek arkadasımla ilişkimiz güzel baslamıştı ve ben cok ileriye donukvakit gecirebilcegim yanındayken eglendigim cidden cekici buldugum birisiyle tanıstıgımı düsündim. ve ben öyle sanmayın ki bsevgili olalım diye baskı yaptım yada trip attım kendi istedi kendi başlattı bana sürekli cok iyi kalplisin cok samimisin cok güzl bi kalbin var dedi durdu ve herşey güzel giderken ben şehir dışına cıktım. benim gittiğimin ilk gecesi kendisi 1 kız 1 erkek arkadasıyla dısarı cıktı foto attı dedim bişey olmaz sıkbogaz etmiyim, sonra sosyal bi sitede mesajını yakaladım o gün tanıstıgı kıza ondan cok hoslandıgını benim cok iyi bir insan oldugumu aralarında gecenleri hic unutmucagini aklınında kızda kaldıgını ama beni de bırakmıcagını iceren bi mesaj atmış cidden bayılıyodum gorunce sonra aradım ertesi sabah oldu saydım sovdum ama bunu öyle kaliteli yaptım ki telefonda agladı resmen benden özürler diledi cok alkollu oldugunu benden cok hoslandıgını bunları nasıl yazdgını hatırlamadını falan söyledi sonra ben ayrıldım. cok büyük yeminler etti bidaa böyle bişey olmucagına dair bende bugun kendisini affetim ama icimde öyle bi kızgınlık öyle bi nefret var ki gecmek bilmiyor intikam almak istiyorum belli etmeden siz olsanız napardınız?
Çok çocukça bunlar, bahaneler. İnsan; ne kadar içerse içsin, sarhoş olursa olsun mutlaka ne yaptığını bilir. Sarhoştum, hatırlamıyorum bahaneden başka bir şey değil. Çok çok ruh halin, gülmen, ağlaman senin kontrolün dışında olur. Aksini de hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Ben olsam güvenmezdim, böyle bir diyaloğa da girmezdim ne söverdim ne de affederdim. Çok ucuz..

intkam alıcam derken yıne duygusala bağlayıp,daha ıntıkamını alamdan boynuzlanıp,kararlar bağlıcaksın...

Çok intikam almak istiyorsan bu süreci kısa tut ona çok ii davran hiç bişey olmamış gibi seni manevi olarak yıprattıysa bunun karşılıgında maddi olarak yıprat onu bu üzmenn bi faturası olmalı kendimi iyi hissetmiyorum cart curt alşverişe götürsün seni istediklerini pahalı olsun al kendini mutlu edecek seyler yap kısacası ona bi kitle :) gercekten seviosa yapar unutma erkekler değer verdikleri kadınlara para harcar seni önemsiosa kabul edeer bunu bitti yaz yolla aptal şeyler ben eskı sevgilim vardı nezman içse arar aşkını ilan ederdi insan alkolluykn icinden gecenleri canına değenleri söylüyor bence bedeli olmalı oda ödesin onu sonra bi kaç gün sonra yapamıyorm bitti yaz gitsin mesajla gece uyurken yaz sabah mort olsun ve nasıl karaktersz oldugunu bi içkiyle götü kaybettini anlat erkeklere ölüm :)

yürek mi yedin anacığım bu ne cesaret? nasıl böyle ilk günden tavizler vermeye başlarsınız anlamam ki... bu herif evlenince ağzına s.çsa yeridir.

Affetmişsin bize neden soruyorsun? Artik adam her alkol aldiginda seni aldatmasini bekle dur.
Sen affedip kabul ettikten sonra adama kizmaya hakkin yok ki

X