duygusal aldatıldım

Erkeklerde mantik boyle islemez. onlar duz mantiktir. Aynen "vay o...pu aldatti beni hemen. Hem affettim dedi hem de arkamdan is cevirdi" der ve de haksizken simdi hakli konumuna duser. Sonra da konu sahibi yok aldatmadim falan diye ugrassin dursun...
ne gerek var ki boyle seylere. Yalan yalani dogurur. Durustluk her zaman kazanir, kaybettigi de hic gorulmemistir.
Gururuma yediremedim affetmeyi. Hata yaptim affetmekle deyip bitirsin. Ne gerek var ki riske girmeye. Ayrica boyle arkadan is ceviren biri baglansa ne olur baglanmasa ne olur. Urganla baglasan da aldatir boyleleri. Karakteri bozuk bir kere.
Sonra aciklama yapmasina gerek yok ki. Yalan ya da dogru demesin. Biraksin ne hali varsa gorsun. Cocuk pesinden kostuguyla kalir. Ben hic gormedim aldatmaya meyilli olan erkegin kiz baskasina gittiginde vay .. aldatti beni diyip isin ucunu biraktigini. Onlar kendine yediremiyo. Bunu dusunenler sadece durust ask isteyen guvenilir erkekler. Onlar kosmaz asil aldattigini dusundugu kizin pesinden

Sonra aciklama yapmasina gerek yok ki. Yalan ya da dogru demesin. Biraksin ne hali varsa gorsun. Cocuk pesinden kostuguyla kalir. Ben hic gormedim aldatmaya meyilli olan erkegin kiz baskasina gittiginde vay .. aldatti beni diyip isin ucunu biraktigini. Onlar kendine yediremiyo. Bunu dusunenler sadece durust ask isteyen guvenilir erkekler. Onlar kosmaz asil aldattigini dusundugu kizin pesinden
valla bu çocukta hiç peşinden koşcak tip yok hatta umrunda bile olcağını sanmmıyorum

Erkeklerde mantik boyle islemez. onlar duz mantiktir. Aynen "vay o...pu aldatti beni hemen. Hem affettim dedi hem de arkamdan is cevirdi" der ve de haksizken simdi hakli konumuna duser. Sonra da konu sahibi yok aldatmadim falan diye ugrassin dursun...
ne gerek var ki boyle seylere. Yalan yalani dogurur. Durustluk her zaman kazanir, kaybettigi de hic gorulmemistir.
Gururuma yediremedim affetmeyi. Hata yaptim affetmekle deyip bitirsin. Ne gerek var ki riske girmeye. Ayrica boyle arkadan is ceviren biri baglansa ne olur baglanmasa ne olur. Urganla baglasan da aldatir boyleleri. Karakteri bozuk bir kere.
bu da bi işaret olsun sizin için işte daha ne olcak ki bakın şu durumda intikam falan görmüyo gözünüz . geç olmadan bitirin derim
haklısınız sanırım, böyle bi adam baglansa bile 5 güne baskasına da baglanır bide utanmadan bana kızla yaptıklarını anlatıyo bide diyo ki kız dindar bi kız iste cok degiisk rahatsız oldun mu kızmadın dimi bana güven artık yazmış, kızla yakın arkadas mısınızz ki diyorum yokyani öyle de arkadasız bidaa öyle biş iyapar mıyım ne sana ne baskasına öyle biş iyapmam diyo utanmadan bide

valla bu çocukta hiç peşinden koşcak tip yok hatta umrunda bile olcağını sanmmıyorum
Oyle bi olur kii baskasina tercih edilmenin kuyruk acisini oyle bi yasar ki. Telefonda aglamis biri kendisi. Gercek ya da yalan bilemem ama aglamis. Soyledikleri zoruna gitmis belliki. Bence intikam onu bi afallaticak belki de ilk defa bunu yasiycak

haklısınız sanırım, böyle bi adam baglansa bile 5 güne baskasına da baglanır bide utanmadan bana kızla yaptıklarını anlatıyo bide diyo ki kız dindar bi kız iste cok degiisk rahatsız oldun mu kızmadın dimi bana güven artık yazmış, kızla yakın arkadas mısınızz ki diyorum yokyani öyle de arkadasız bidaa öyle biş iyapar mıyım ne sana ne baskasına öyle biş iyapmam diyo utanmadan bide
tamam işte bak ne güzel söylüyosun bunları peki neden ona önemli değil yazıyosun ?

Dalga geçer gibi sormuş bir de rahatsız oldun mu kizmadin dimi diye.evet rahatsız oldum deseniz ne diyecek yine kem kim.siz intikamı beklerken o tekrarlayacak daha çok canınız yanacak

Siz oyle yapin. Bana gore dogru yontem degil. Onun seviyesine dusmem. Onunkine onunkiyle karsilik vermem. Benim hic mi degerim yok ki adami baglamak icin boyle numaralara giriyim. O korksun beni kaybetmekten.

kızlar merhaba, erkek arkadasımla ilişkimiz güzel baslamıştı ve ben cok ileriye donukvakit gecirebilcegim yanındayken eglendigim cidden cekici buldugum birisiyle tanıstıgımı düsündim. ve ben öyle sanmayın ki bsevgili olalım diye baskı yaptım yada trip attım kendi istedi kendi başlattı bana sürekli cok iyi kalplisin cok samimisin cok güzl bi kalbin var dedi durdu ve herşey güzel giderken ben şehir dışına cıktım. benim gittiğimin ilk gecesi kendisi 1 kız 1 erkek arkadasıyla dısarı cıktı foto attı dedim bişey olmaz sıkbogaz etmiyim, sonra sosyal bi sitede mesajını yakaladım o gün tanıstıgı kıza ondan cok hoslandıgını benim cok iyi bir insan oldugumu aralarında gecenleri hic unutmucagini aklınında kızda kaldıgını ama beni de bırakmıcagını iceren bi mesaj atmış cidden bayılıyodum gorunce sonra aradım ertesi sabah oldu saydım sovdum ama bunu öyle kaliteli yaptım ki telefonda agladı resmen benden özürler diledi cok alkollu oldugunu benden cok hoslandıgını bunları nasıl yazdgını hatırlamadını falan söyledi sonra ben ayrıldım. cok büyük yeminler etti bidaa böyle bişey olmucagına dair bende bugun kendisini affetim ama icimde öyle bi kızgınlık öyle bi nefret var ki gecmek bilmiyor intikam almak istiyorum belli etmeden siz olsanız napardınız?
Bilincsizce yazilmis bir mesaj degil bu. Senin cok iyi biri oldugunu, seni birakmayacagini ama aklinin onda kaldigini cok etkilendigini yazmis. Sence kac insan alkolun etkisiyle boyle bir mesaj atar? Bence akli fikri gayet yerindeymis bunun, alkole siginiyor.

Aradığında açmayın,mesaj attığında cevaplamayın,nasılsa üsteleyecek ısrar edecektir o vakit de ben düşündüm de seni affetmek çok iyi bir fikir gibi gelmedi deyin.
Sinirden küp olur ve muhtemelen uzun süre sizin yasınızı tutar.

Ben daha fazka bu konuya yorum yapmak istemiyorum. Konu sahibi anladigim kadariyla bitirmek istemiyor. Sen bilirsin. Ikinci aldatilmayi beklemek istiyorsan sen bilirsin. Ben diyecegimi soyledim. En buyuk intikam affetmemektir. Bitirmektir. Gerisi senin bilecegin is.
Bu adam da baglanacak adam degil. Dizi filmlerdeki bir ask istiyor olabilirsin ama bu adam o basrollerdeki adamlardan biri olamaz. Yedekte hep biri olacaktir. Sen de boyle kendini yiyip yiyip durursun. Karar senin. Kusura bakma aci oldu biraz ama aldatilmayi yasayip bosanan biri olarak bu konuda hic de tecrubesiz sayilmam.

Siz oyle yapin. Bana gore dogru yontem degil. Onun seviyesine dusmem. Onunkine onunkiyle karsilik vermem. Benim hic mi degerim yok ki adami baglamak icin boyle numaralara giriyim. O korksun beni kaybetmekten.
Bana kalirsa masum bi ayrilikla adam kizi iplemez ki nasil olsa yine affeder ben bunu her turlu kandiririm diye dusunur. İntikam taraftariyim o yuzden

Hayatında ilk defa böyle bişey yasadıgını bidaa ben yokken bu kadar icmicegini cok büyük yeminler etti kızı bidaa görmücem bile hatırlamıyorum nasıl yaptım bende bilmiyorum güven bana tekrardan son bi sans falan o kadar cok şey söyledi ki siirler sözler yolluyo bende öyle olunca barıstım.

KIZLAr hepiniz cok haklısınız ama benim niyetim devam etmek güzel bi ilişki yasamak degil intikam almak istiyorum isin dogrusu siz olsanız nasıl bişey yapardınız?

En büyük intikamın onu adam yerine bile koymamak olurdu. Barışmakla onu ciddiye almışsın, sal gitsin.

evet herseyi direk söyledik en basında ikimizde asık degiliz ama seviyoruz birbirimizi diyoruz ask zaten hemen olan bişey degil bence..
aşk demedim de, şu sorun için hoşlamna lafı da çok hafif kaçmamış mı? sadece hoşlanıyorsa sizden, birleriyle bişeyler yaşamasına çok şaşırmamak gerek, aksine sizden için asla onu bırakamam demiş ya, bu laf ağır bir laf değil mi sadece hoşlanma olduğunu düşünürsek. ya da benim hoşlanma anlayışım farklı, bilemedim.

Bence uzatma madem öc alcan başkasından hoşlanıyorum ayrılmak istiyorum de ayril al sana öc cnm :)

Hayatında ilk defa böyle bişey yasadıgını bidaa ben yokken bu kadar icmicegini cok büyük yeminler etti kızı bidaa görmücem bile hatırlamıyorum nasıl yaptım bende bilmiyorum güven bana tekrardan son bi sans falan o kadar cok şey söyledi ki siirler sözler yolluyo bende öyle olunca barıstım.

KIZLAr hepiniz cok haklısınız ama benim niyetim devam etmek güzel bi ilişki yasamak degil intikam almak istiyorum isin dogrusu siz olsanız nasıl bişey yapardınız?[/QUO kendimi kandırmazdım öncelikle ..bir daha yapmaz diye...intikam uğruna kendi değerini düşürme..bırak gitsin..altı üstü karaktersiz bir sevgili..üzülmene değmezzzz..

Alkol bilinç altında var olanı bilinç üstüne çıkarır.alkol mazeret sayılamaz.
İntikam almak için harcadığın enerjiye değmez.koy dötüne rahvan gitsin derim.

Kızlar hepiniz dediklerinizde cok haklısınız ama şunu düşünüyorum hep omesajda kıza yazdıgı benle sırf iyi niyetli oldugum icin cıktıgı gibi bu yuzden bırakmıcagı gibi sözler dogru olabilir mi yoksa alkolluyken yazılması sabah pisman olcagı normal şeyler midir? bana diyo ki alkolluyken libidom yukseldi kızı hatırlamıyorum bile bidaa görmücem bile bahanesi de bu

X