kızlar merhaba, erkek arkadasımla ilişkimiz güzel baslamıştı ve ben cok ileriye donukvakit gecirebilcegim yanındayken eglendigim cidden cekici buldugum birisiyle tanıstıgımı düsündim. ve ben öyle sanmayın ki bsevgili olalım diye baskı yaptım yada trip attım kendi istedi kendi başlattı bana sürekli cok iyi kalplisin cok samimisin cok güzl bi kalbin var dedi durdu ve herşey güzel giderken ben şehir dışına cıktım. benim gittiğimin ilk gecesi kendisi 1 kız 1 erkek arkadasıyla dısarı cıktı foto attı dedim bişey olmaz sıkbogaz etmiyim, sonra sosyal bi sitede mesajını yakaladım o gün tanıstıgı kıza ondan cok hoslandıgını benim cok iyi bir insan oldugumu aralarında gecenleri hic unutmucagini aklınında kızda kaldıgını ama beni de bırakmıcagını iceren bi mesaj atmış cidden bayılıyodum gorunce sonra aradım ertesi sabah oldu saydım sovdum ama bunu öyle kaliteli yaptım ki telefonda agladı resmen benden özürler diledi cok alkollu oldugunu benden cok hoslandıgını bunları nasıl yazdgını hatırlamadını falan söyledi sonra ben ayrıldım. cok büyük yeminler etti bidaa böyle bişey olmucagına dair bende bugun kendisini affetim ama icimde öyle bi kızgınlık öyle bi nefret var ki gecmek bilmiyor intikam almak istiyorum belli etmeden siz olsanız napardınız?