duygusal aldatıldım

Affetme ya. bariz yalancının teki. ne çok seviyosunuz şu yalancıları. Bir dahakine tekmeyi gene basarsın belki ama bu sefer canın iyi acır

Yerinde olsam o attığı mesajın ekran görüntüsünü alır ve çıktı yaparim her uzmeye yeltendiginde önüne sererim o kagit parçasını.intikam midir bilemem ama unutturmamak şart.

Ya kusura bakmayın ama ne intikamı? Hollywood etkisi bunlar. Bence uzaklaşabilirsen şükret. Dediğin gibi kalite olmak istiyorsan intikam ayağına bile muhatap olma derim

Ya bide görseniz arkadaşlarım cevremizdekiler ne saf cocuk gözünün içine bakıyor der dururdu yazık biraz saf falan diye üzülüyodum hatta saf dedik adam bomba patlattı :KK70: valla sonra aldattığı o gece aşık oldugununu iddaa ettigi kıza baktım allah yarabbi böyle bir tip olamaz kız ciddi anlamda cok kötüydü, bunu da söyledim direk bula bula bunu mu buldun layıgın olmuş diye ama icim sogumuyor bi türlü..

Affetmemek en buyuk intikam ve ceza olurdu. Gecmis olsun artik.
O artik ne derseniz deyin ne yaparsaniz yapin icinden oh be nasilsa affetti diye seviniyordur. Cok zor bulunacak biri degildir bence.
" Icimden affedemiyorum denedim ama olmadi. O mesaj aklimdan cikmiyor. Iliskimiz yaralandi. Bir daha eskisi olamaz. Gyven tek kullanimlik" deyip bitirin. Iste size en buyuk intikam. Gururunuz da kurtulmus olur hem. Bitirip onunuze bakin. Ne boyle arkanizi dondugunuzde arkanizdan is ceviren biriyle ugrasacaksiniz ki. Adamin hamuru belli. Degismez. Degismeyecek. Evli olsan o zaman da yapar boyleleri. Sal evrene gitsin.
evet cok güzel yazmıssınız iste ben bikere aldatan insanın hep yapacagına inanıyorum düzelmez evli olsam cocugum olsa belki bi sorumluluk derdim de su an affetmek enayilik biliyorum

Yadaaa sende bi gece eğlenmeye çık gez. Onun tanımadığı bi erkek arkadaşınla sarılıp resim çekin. Sosyal medyaya yada ona at. Sevgilinmiş imajı ver. O aradığındada ne aç ne açıklama yap. Eğer bi gün tesadüf olurda denk düşerseniz insanın fikri neyse zikride odur ben senmiyim o benm arkadaşım ama senlede oynamak istemedim de geç. Ay nebiliyim aklıma bu geldi :KK70:

İntikam almak istiyossn isi uzun tutma oncelikle. Cunku zamanla nefretin sogur affedersin intikami unutursun. Ona soguk davran ilgilenme arkadaslarinla cik gez ona bulusalim deme arama. Hep o ilgilensin senle. Bikac gun sonra al karsina konus. Ben baskasini seviyorum o yuzden de sevmedigim biriyle daha fazla devam edemiycem hoscakal de. Sende ona ait esyalar varsa hepsini gozunun onunde yak. Giderken de telefonu alip efendim canim evet bitti o is geliyorum yarim saate ordayim de duysun. İci ciz etsin
Bu cok mantikli degil. O zaman konu sahibi sevgilisiyle ayni seviyeye duser. Aldatmamis olsa bile aldatmis gibi davranmis olacak. Boyleoyunlata gerek yok. Acik ve net konusup bitirmesi daha dogru. Tabi once kafasinda bitirmesi gerek olayi.

İntikam almak istiyossn isi uzun tutma oncelikle. Cunku zamanla nefretin sogur affedersin intikami unutursun. Ona soguk davran ilgilenme arkadaslarinla cik gez ona bulusalim deme arama. Hep o ilgilensin senle. Bikac gun sonra al karsina konus. Ben baskasini seviyorum o yuzden de sevmedigim biriyle daha fazla devam edemiycem hoscakal de. Sende ona ait esyalar varsa hepsini gozunun onunde yak. Giderken de telefonu alip efendim canim evet bitti o is geliyorum yarim saate ordayim de duysun. İci ciz etsin
bunu düşündüm herşey güzelmiş gibi davranıp affetmiş unutmuş gibi yapıp bi anda ben seni sevemedim aklım başka birisinde kaldı ama sende COK İYİ BİRİSİN COK İYİ KALPLİSİN diye bana söylediginin aynısını söylerek bitirmek..

bunu düşündüm herşey güzelmiş gibi davranıp affetmiş unutmuş gibi yapıp bi anda ben seni sevemedim aklım başka birisinde kaldı ama sende COK İYİ BİRİSİN COK İYİ KALPLİSİN diye bana söylediginin aynısını söylerek bitirmek..
buna katılmıyorum yani neden öyle birinin seviyesine düşesiniz ki ve kesinlikle koycağını da sanmıyorum intikam falan almayın bence gerçekten kaliteyse mevzu .

Affwtmistim evet ama yapamiyorum deyin. Devam ettikce kendime saygimi yitiriyorum deyin ve bitirin. Niye dusunuyorsunuz ki?

Olabilir. Hersey iyi giderken bir anda bosluga da dusurebilirsin o da guzel olur. Ama bir haftadan uzun surmesin bu. Sonra baglanma daha kotu olursun. Bir hafta mutlu mesut sevgi pitircigi gibi yasayip sonra bulustugunuzda 'sen cok iyi kalpli birisin 'alayci bi tavirla pis pis siritarak' ama olmuyo sana isinamiyorum ben baskasindan hoslaniyorum sevmedigim biriyle daha fazla devam edemem yolun acik olsun' diyip donup arkani gidebilirsin. Ama telefon olayini mutlaka yap baskasi var sansin

buna katılmıyorum yani neden öyle birinin seviyesine düşesiniz ki ve kesinlikle koycağını da sanmıyorum intikam falan almayın bence gerçekten kaliteyse mevzu .
evet kaliteli olarak kalıp vicdan azabı yasayınca erkekler en cok o koyuyor cünkü seneler gecse bile nasıl bi aptallık ettim de kacırdım diye hep pismanlık duyuyolar ama direk ayrılmak onu başka birinin kollarına yollayıp mutlu olmasına sebep vermek demek gibi geliyor bilmiyoruöm o yuzden size danısmak istedim zaten :)

İntikam almaj yerine ayrılmak daha mantikli. Hic affetmeseymissin ya telefonda da ne iyi konusmussun halbuki.

Bu cok mantikli degil. O zaman konu sahibi sevgilisiyle ayni seviyeye duser. Aldatmamis olsa bile aldatmis gibi davranmis olacak. Boyleoyunlata gerek yok. Acik ve net konusup bitirmesi daha dogru. Tabi once kafasinda bitirmesi gerek olayi.
O cocuk seviye falan anlamaz bence hakediyo herseyi kizlari aptal yerine koymaya calisiyolar. Bence seviyesine dusmek olmiycak bu. Benim yerime baskasini tercih etti benden daha mi yakisikli daha mi iyi diyip kolesi olucak. Eger dedigimi yaparsa o cocugun canini cok aciticak cani yanlasi lazim ki aynisini baska kizlara yapamasin. Belki de arkadas vazgecilmez ve cok degerli olucak. Ki ben oyle dusunuyorum bunu yaparsa kapisinda bile yatar o cocuk

Yadaaa sende bi gece eğlenmeye çık gez. Onun tanımadığı bi erkek arkadaşınla sarılıp resim çekin. Sosyal medyaya yada ona at. Sevgilinmiş imajı ver. O aradığındada ne aç ne açıklama yap. Eğer bi gün tesadüf olurda denk düşerseniz insanın fikri neyse zikride odur ben senmiyim o benm arkadaşım ama senlede oynamak istemedim de geç. Ay nebiliyim aklıma bu geldi :KK70:
Affwtmistim evet ama yapamiyorum deyin. Devam ettikce kendime saygimi yitiriyorum deyin ve bitirin. Niye dusunuyorsunuz ki?
Evet söylediklerinizi dikkate alicamm cidden insan böyle bi olayı yasamadan ne yapacagını bilemiyomuş önceden olsa direk bitirirdim dedigin şeyleri kafanda kurarken buluyosun kendini, bide cidden seviyodum hayal kırıklıgı da cabası..

evet kaliteli olarak kalıp vicdan azabı yasayınca erkekler en cok o koyuyor cünkü seneler gecse bile nasıl bi aptallık ettim de kacırdım diye hep pismanlık duyuyolar ama direk ayrılmak onu başka birinin kollarına yollayıp mutlu olmasına sebep vermek demek gibi geliyor bilmiyoruöm o yuzden size danısmak istedim zaten :)
anladım farklı düşünüyoruz bayağı o zaman . ben mesela öyle bi insanın başka birinin kollarında mutlu olup olmamasıyla da ilgilenmezdim ama dedğim gibi farklı düşünüyoruz :)

Boyle birinin farkli birinin kollarinda olmasinineden dusunuyorsunuz ki? Siz affedip devam ettikce farkli birinin kollarina gitmeyegini mi saniyorsunuz? Bu gun olmazsa yarin gidecek.

Boyle birinin farkli birinin kollarinda olmasinineden dusunuyorsunuz ki? Siz affedip devam ettikce farkli birinin kollarina gitmeyegini mi saniyorsunuz? Bu gun olmazsa yarin gidecek.

allahım kafayı yicem şimdi mesaj atmış bi kız arkadasıyla gezmiş konsere gidiceklermiş kızxı bi tanısam cok severmişim, icimden nefret doluyken su an önemli degil yazıp alttan alıyorum kendime inanamıyorum intikam hırsı icin düstügüm durum dalga geciyo gibi benle..

O cocuk seviye falan anlamaz bence hakediyo herseyi kizlari aptal yerine koymaya calisiyolar. Bence seviyesine dusmek olmiycak bu. Benim yerime baskasini tercih etti benden daha mi yakisikli daha mi iyi diyip kolesi olucak. Eger dedigimi yaparsa o cocugun canini cok aciticak cani yanlasi lazim ki aynisini baska kizlara yapamasin. Belki de arkadas vazgecilmez ve cok degerli olucak. Ki ben oyle dusunuyorum bunu yaparsa kapisinda bile yatar o cocuk
Erkeklerde mantik boyle islemez. onlar duz mantiktir. Aynen "vay o...pu aldatti beni hemen. Hem affettim dedi hem de arkamdan is cevirdi" der ve de haksizken simdi hakli konumuna duser. Sonra da konu sahibi yok aldatmadim falan diye ugrassin dursun...
ne gerek var ki boyle seylere. Yalan yalani dogurur. Durustluk her zaman kazanir, kaybettigi de hic gorulmemistir.
Gururuma yediremedim affetmeyi. Hata yaptim affetmekle deyip bitirsin. Ne gerek var ki riske girmeye. Ayrica boyle arkadan is ceviren biri baglansa ne olur baglanmasa ne olur. Urganla baglasan da aldatir boyleleri. Karakteri bozuk bir kere.

allahım kafayı yicem şimdi mesaj atmış bi kız arkadasıyla gezmiş konsere gidiceklermiş kızxı bi tanısam cok severmişim, icimden nefret doluyken su an önemli degil yazıp alttan alıyorum kendime inanamıyorum intikam hırsı icin düstügüm durum dalga geciyo gibi benle..
bu da bi işaret olsun sizin için işte daha ne olcak ki bakın şu durumda intikam falan görmüyo gözünüz . geç olmadan bitirin derim

Cok mu bulunmaz birisi? Bu adamla bitince hayatiniz mi kayacak? Bu adam olmadan once yasamiyirmuydunuz sanki? Boyle yasanak daha mi guzel? Supherle... niye bulzu kendinize yapiuorsunuz ki? Boyle yaparak bir de adamin totosunu kaldiriyorsunuz. Bulunmaz hint kumasi gibi. Sizin degeriniz hic mi yok?

X