• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal adama hediye .... Yardım lütfen.

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.294
598
ben kendim için alınsa hiç takmam ama karşımdaki insan şu ana kadar kadir kıymet görmediği için anlam yüklüyor kendisi ile olan ilk doğum gününe biliyorum.

şimdi ben şöyle düşündüm. kendisi sigara sarmayı çok seviyor. yani şöyle ki evde sarıp dışarda da içmiyor böyle dışarda, mekanda sarmayı filan seviyor. antin kuntin biri :) işte filtredir tütündür bunu koymak için de deri kılıf gibi bişeyi var.

bir de cüzdanı çok eski. bi kaç kere bana bi cüzdan bakalım demişti.

şimdi ben hem tabaka hem cüzdan alsam çok mu ihtiyaca yönelik olur sizce?

kenarlarına da baş harfini işlettireyim diyorum.

hediye işinde hiç iyi değilim. önceki uzun dönem ilişkide adamı avmye atıp hediye beğendiriyodum yani o derece iyi değilim.

Bir de yanına aşk kavanozu gibi bişey yapın :)
Ve alternatiflerden bir tanesini alın. Bence cüzdan :)

Son düzenleme:
Goha ya katılıyorum yanına anlamlı bir film dvd si koyun

Bence aklınıza gelen güzel bir fikir.
O tarz hediyeler internette mevcut ve dediğiniz gibi baş harflerini de işleyebiliyorlar.
Daha da "özel olsun" derseniz, baş harfinden öte giderek tabakanın bir kısmına anlam ifade edebilecek bir kaç kelime de işletilebilir...
Yanlış anlamayın - aşkım, sevgilim, canım, cicim - değil kastettiğim "anlam ifade eden kelime"...
Siz anladınız zaten ne demek istediğimi sanırım uzatmıyorum...

Bence iyi fikir. :KK39:

Güzel bence, erkekler cicili bicili notlar, hediyelerden ziyade ihtiyacı olan bir şeyin düşünülüp alınmasını seviyorlar. Kadınlar olarak biz biraz daha romantik notlar, hediyeler istiyoruz genelde; o ruhumuza dokunuyor. Erkekler için o kadar anlam ifade etmeyebiliyor.

Bana iki hediye gelse sevinirim:) Yok birini alacagim dersen bence tabaka.Cuzdan ihtiyac,zaten kendi de soylemis.Onu gezerken magazaya girip beraber de alabilirsiniz ama digeri ince dusunuldugu icin kalbe daha cok isliyor.Tabi erkek kafasini bilemiyorum tam tersi de olabilir,ihtiyacim olani almamis diyedebilir.
Amaaan off, ben de ne yardimci oldum ama:KK70:

Back
X