Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayyyyyyyyyyy canım benim yaaaa prensesler gibi olmuşsun maşallah benim biricik arkadaşıma allah bi yastıkta kocatsın işallah bir ömür boyunca hep yüzünüz güler ayhhhhh maşallah canıma benimmmm :asigim: :teytey: :teytey: :teytey:
DUYGU canım çok güzel olmuuşssunuz ikinizde maşallah
eee annende emin ol sen mutlu oldukça mutlu olacaktır birAZ için buruk olacak sonra inşallah düzelirsiniz
Alllah ömrünüzü huzur ve mutluluk içinde geçmesini nasip etsin
duygucum maşaallah.
Allah bir ömür mutlu etsin sizi.
nişanda saçlarının rengi sarı mıydı?
o rengi daha çok sevmiştim:kedi:
ama böledegüsel saçlarınn :)
Sen bizim biricik bebeğimizsin ve fotoğraflardan da görüldüğü üzere taş bebek gibisin.
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve size birlikte yaşlanmayı nasip etsin.
Duygucum çok tatlı olmuşsun çok yakışmış bu arada rica etsem kınada giydiğin mor kıyafetinin tamamını koyabilir misin?altını çok merak ettim de bilmiyorumkismile
Çok güzel olmuşsun canım özellikle saçına taktığın o süse bayıldım. Gelinliğin daha sade olsaydı daha iyi dururdu aslında gelinlik şatafatlı saçındaki çok süslü olmuş ama sen çok güzel olmuşsun balayı resimlerindende en son yüzünün olduğu fotoğrafı çok beğendim çok doğal çok hoş çıkmış. Allah mutluluğunuzu daim etsin.