Duygu'nun Düğünü 06/06/2010

Çok teşekkür ederim speedy. Zamanla alışacağız artık. En kısa zaman da senin de düğününü görürüz inşallah.Mutluluklar...a.s.

AMİN canım bu duygu çok farklı bişeymiş düşününce bile anlayabiliyorum :kedi: kendine ait bi ev hazırlamak kendin için iki kişilik hayat için uğraşmak Allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq:

daha öncede resimlerine baktım ama yorum yapmadın sanırım :)
çok yakışmışsınız Allah mesut etsin. bu arada söylemeden geçemicem makyajsız daha güzelsin.

çok güzelsinnn balımm bayıldım sanaa maşallah yaa allah bir yastıkta kocatsın bitanem mutlulugun daim olsun her halinle harika olmussunnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

:Saruboceq:

AMİN canım bu duygu çok farklı bişeymiş düşününce bile anlayabiliyorum :kedi: kendine ait bi ev hazırlamak kendin için iki kişilik hayat için uğraşmak Allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq:

Amin arkadaşım. Kolaylıkla üstesinden geliriz inşallah:Saruboceq:

Tüylerim Diken diken oldu :) biz daha yolun basindayiz :) allahin izniyle Temmuzun sonunda sözüm olucak :) birden COOOK özendim :) cok tatlisiniz allahim nazarlardan saklasin mutlu mesut eylesin Insallah bir yastikta kocarsiniz :)))

maşallah yaa herşey ne kadar güzel görünüyor tek kelimeyle harika:lepi: balayına gittiğiniz yerede bayıldım ağva demişsin tam olarak neresi canım otelmi orası bayıldım yhaaaaaopuyorumnanaktan

Tüylerim Diken diken oldu :) biz daha yolun basindayiz :) allahin izniyle Temmuzun sonunda sözüm olucak :) birden COOOK özendim :) cok tatlisiniz allahim nazarlardan saklasin mutlu mesut eylesin Insallah bir yastikta kocarsiniz :)))

Amin çok teşekkürler. Dilerim herşey gönlünce olur. Gerçekten çok güzel bir duygu.
Mutluluklar:)

maşallah yaa herşey ne kadar güzel görünüyor tek kelimeyle harika:lepi: balayına gittiğiniz yerede bayıldım ağva demişsin tam olarak neresi canım otelmi orası bayıldım yhaaaaaopuyorumnanaktan

Çok teşekkürler:) Balayını İstanbul Ağva da geçirdik. Şile nin biraz daha ilerisi. Orada bir çok otel var. Gerçekten güzel yerler.
Sevgilera.s.

duygucum canıımmmm..
ne güzel bi gelin olmuşsun ne güzel bi çift olmuşsunuz..
rabbim nazarlardan saklasın bitanem sizleri....

duygucum canıımmmm..
ne güzel bi gelin olmuşsun ne güzel bi çift olmuşsunuz..
rabbim nazarlardan saklasın bitanem sizleri....

Beğenmene çok sevindim:) Böyle güzel yorumlar okuyunca daha mutlu oluyorum.
Ne kadar çabuk geçti zaman... Tuhaf gelse de artık evli bir bayanım:kedi:
Çok tüşekkür ederimŞeniz

Duygucum ben fotoğraflarını yeni görüyorum. :kedi::kedi::kedi:

Çok güzel olmuşsun, her şey mükemmel görünüyor. Cesur ve Güzellerden bir bekarı daha evliler alemine atadık. :lepi::lepi::lepi::lepi: Darısı başımıza.... :asigim::asigim::asigim::asigim:

Eşinle çok mutlu olmanı dilerim, her şey gönlünüzce olsun. boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Back