Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimizi...Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.a.s..melekler gİbİ olmuŞsun.. Çok yakıŞmıŞsınızda maŞallah.. Allah bİr ÖmÜr mutlu huzurlu etsİn sİzİ İnŞ canım..
Teşekkür ederima.s.cok tatli cikmissin.gelinligim cok yakismis.allah mutlulugunuzun devamini dilerim
Aminn. Çok teşekkürlera.s.MAŞŞALAAHH HERŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ ÇOK GÜZEL..ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN..AĞZINIZIN TADI BOZULMASIN HİÇ İNŞALLAH MUTLULUKLAR DİLİYORUM CANIM...
DARISI BANA kaydirigubbakcemile3
:) Teşekkürlera.s.Mutluluklar opuyorumnanaktanAllah daim etsin çok hoş resimler![]()
Amin. Teşekkürlera.s.tebrikler rabbim ömür boyu mutlu etsin![]()
Çok teşekkür ediyorum.a.s.ah canım, allah mutluluğunuzu hiç bozmasın, yüzünüz hep gülsün... a.s.![]()
ayyyy cok tatlisin yaa gercekten begendim gelinimiz guzel yaa
insallah eniste kiymetini bilir canim omur boyu mutluluklar dilerim
Teşekkürlera.s.Allah bır omur boyu mesut etsın :
)
Hayırlı olsun.
Maşallah, çok yakışmışsınız.
Mutluluklar.
İnşallah... Sizde yeni evli sayılırsınız. Mutluluğumuz daim olur inşallah. Teşekkürlera.s.çok yakışmışsınız. bir yastıkta bir ömür geçirmeniz dileğiylee:)
evlilik tarhilerimiz aynı..:) bizim de 06.06.2009 du bir yıl oldu yani:)
bize uğur getirdi size getirsin bu tarih:) herşey çok güzel olur inşallah.
Teşekkürlera.s.Çok güzel omuşsun, mutluluklar. :))![]()
Teşekkürlera.s.mutluluklar canımmmopuyorumnanaktan
Mutlukız canımm çok sağol. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktanduygu canım benim çok güzel olmuşsun canım maşallah Allah nazarlardan saklasın çok yakışmışsınız canım ömür boyu mutluluklar dilerim canım![]()
Teşekkür ederim:)Canım çok güzel olmuşsun Allah mesut etsin
İki çiçek vardı:) Birini beğenmedim diye başka çiçek aldık ikisini de kullandım..canım bişi dikkatimi çekti düğün salonundakı çiçeğinle studyodakı resimlerindeki çiçeğin farklımı banamı öyle geldi acaba
Çok teşekkür ediyorum içten dileklerin için:asigim:Duygum herşey çok güzel gözlerim yaşardı canım hepsinde çok güzel olmuşsun.
Rabbim bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin.
ayyy çok güzel olmuşsunuz.. mutluluklar boshayallersmile