Duygu'nun Çeyizi :))

Canım aldıklarını ekliyorsun ya son sayfaya o resme sağ tıklayıp url kopyala diyorsun sonra ilk sayfada mesaj düzenleme panelini tıklıyorsun yukarda insert image butonu var ya o tıklayıp form url kısmına kopyaladıgın resmin url sini yapıştırıp alttaki kutucuktaki işareti de silip ok diyorsun.Bunu yaparken resmi ilk sayfada nereye yükleyeceksen oraya kopyala cnm

Çok teşekkürler tatlım çok çok:KK16:

Madalion dan aldıgım önlük bugün markafonideydi onu iptal ettim ve bugün markafoniden bunları aldım.

Beyaz oldugu için almak istememiştim ama takım yapmak istedim bir tane de daha koyu renk alırım dedim

$sdasda.jpg $large.jpg $dsdad.jpg

Bir de Sarevden çift kişilik yorgan aldım

$SAREV-MICROFIBER-TEK-KISILIK-YORGAN-SOK-FIYAT__63383847_0.jpg

Hepsi 60 tl tuttu.

$AE883D9F4AB34_0_304x424.jpg

Evet canım 101 sayfa olmuş,101 sayfa boyunca fikir verip beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim.
İnşallah kullandığımız günleri de görürüz canım :))

Ayyy canım benim :KK16: asıl ben sana teşekkür ederim çeyizim senin sayende hem çok kaliteli hem de uyguna geliyor :) İnşallah cnm o günler de gelir :KK31:

daha önce baktım mı,cevap yazdım mı bilmem ama bi kez daha yazılmaya değer :KK34:herşeyin cok güzel canım...güle güle huzurla kullan inş:KK16:

Ayyy canım benim :KK16: asıl ben sana teşekkür ederim çeyizim senin sayende hem çok kaliteli hem de uyguna geliyor :) İnşallah cnm o günler de gelir :KK31:

Ne demek canım,bende çok mutlu oluyorum sana yardımım dokununca
İnşallah gelecek Allahın izniyle.Bakalım hangimiz önce gideceğiz :))

daha önce baktım mı,cevap yazdım mı bilmem ama bi kez daha yazılmaya değer :KK34:herşeyin cok güzel canım...güle güle huzurla kullan inş:KK16:

Canım inan bilmiyorum yazmıs olsan da olmasan da farketmez ki her gün yaz yine teşekkür ederim :KK1:
Begenmene inan çok sevindim.Daha güzelleri senin olsun inşallah

Ne demek canım,bende çok mutlu oluyorum sana yardımım dokununca
İnşallah gelecek Allahın izniyle.Bakalım hangimiz önce gideceğiz :))

Canım inan bilmiyorum yazmıs olsan da olmasan da farketmez ki her gün yaz yine teşekkür ederim :KK1:
Begenmene inan çok sevindim.Daha güzelleri senin olsun inşallah

Sen benden önce gideceksin bence :KK9:

Madalion dan aldıgım önlük bugün markafonideydi onu iptal ettim ve bugün markafoniden bunları aldım.

Beyaz oldugu için almak istememiştim ama takım yapmak istedim bir tane de daha koyu renk alırım dedim

Eki Görüntüle 516831 Eki Görüntüle 516832 Eki Görüntüle 516833

Bir de Sarevden çift kişilik yorgan aldım

Eki Görüntüle 516834

Hepsi 60 tl tuttu.

Eki Görüntüle 516836

bende böyle bi set yapsam mı diye gidip gidip geldim dün
ama daha sonraki bi zamana bıraktım yine:KK9:
çokça güzel canım:KK16:

bende böyle bi set yapsam mı diye gidip gidip geldim dün
ama daha sonraki bi zamana bıraktım yine:KK9:
çokça güzel canım:KK16:

Çok teşekkür ederm canım.Ben madaliondan alacaktım 45 tl tutuyordu bu takım sonra vazgeçip tek bir tane almıstım onu iptal ettim buradan çift kişilik yorganla bu seti 60 a aldım.Markafoni de her zaman böyle çek kampanyası olmayabilir o nedenle ihtiyacım olanları alıyorum çekler bitmeden.Epeyi de şey aldım daha da alacaklarım çıkacaktır :KK66:

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederm canım.Ben madaliondan alacaktım 45 tl tutuyordu bu takım sonra vazgeçip tek bir tane almıstım onu iptal ettim buradan çift kişilik yorganla bu seti 60 a aldım.Markafoni de her zaman böyle çek kampanyası olmayabilir o nedenle ihtiyacım olanları alıyorum çekler bitmeden.Epeyi de şey aldım daha da alacaklarım çıkacaktır :KK66:

markafonide çek kampanyası mı var:KK53: bana da çok lazım:44: bilgi verebilir misin canım:KK34:

aaa bende bilmiyorum ne çekii yaaaa:KK53::KK53:

markafonide çek kampanyası mı var:KK53: bana da çok lazım:44: bilgi verebilir misin canım:KK34:

Canım r10 yüklü hesabım vardı sonra kırmızı kasa kodu ekledim bir de pazartesi 75 tl ve üzerine 10 tl indirim son olarakta bonus karta 60 tl ve üzerine kargo bedava.Bunları birleştirdim ve bunları 60 tl ye aldım

Markafoni kafasına göre mutfak setimi iptal etmiş.Sadece yorganı göndereceklermiş.İyice sorunlu olmaya başladın Markafoni!!!!

X