Duygum'un Çeyiz Topiği

nilimmm yaa daha sözlü olamadık yakında oluyorum ama inş.. nasılll beğendin miii nevresim takımımı:emir_bebek:

beğendim tatlım inş tam resimdeki gibi gelir, ben çok bariz renklerin dışına da çıkamıorm yatak odam belli ama henüz almadığım içinde fikrm değişebilir die;)
güle güle kullanırsn inş

kırmızı saten nevresime bayıldımmm vede istanbul nevresim çok orjinal hangi markanın istanbul olan acaba canm:)

beğendim tatlım inş tam resimdeki gibi gelir, ben çok bariz renklerin dışına da çıkamıorm yatak odam belli ama henüz almadığım içinde fikrm değişebilir die;)
güle güle kullanırsn inş
cnm bornozumla aynı marka bornozu beklediğimden daha güzeldi. bu yüzden tereddüt etmeden sipariş verdim. olmadı markafoninin iade seçeneği var :emir_bebek:

bende yatak odamı beyaz düşünüyorum cnm bu yüzden uymicak renk yok:1:

kırmızı saten nevresime bayıldımmm vede istanbul nevresim çok orjinal hangi markanın istanbul olan acaba canm:)

gold case cnm markası kumaşı filan çok çok iyi baskıları çok orjinal.

iyigeceleristanbul.com resmi sitesi

onun dışında markafonide sık sık kampanyaları oluyor:6:

aa çok güzel pamuk saten gibi değil ama sanırım daha parlak duruyo fotoğrafında çok kaygan olmasında :)

ipek satenmiş cnm:emir_bebek:

Pul İşlemeli Nevresim Takımı
Nevresim: 200 x 220 cm
Çarşaf: 165 x 215 cm(lastikli)
Yastık Kılıfı: 50 x 70 cm (2 Adet ) Nakışlı Yastık Kılıfı: 50 x 70 cm (2 Adet )
İpek Saten
Renk: Kırmızı
Ürün Kodu: 11112-Kırmız

Allah sevdiğinle huzurla ve hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin
Çooook beğendimmm herşeyin çok güzel :16:

0172599_1150.jpeg

domates soyacağı aldım

Eklentiler

• $0172599_1150.webp
    $0172599_1150.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 41
angelanilll

aysizgokyüzü

nerdesiniz kızlarr yaaaaaaaaaaaaaa:17::17::17::17::17:

aaa merhaba duygucum hoş geldin aylardır girmiyordun nilim girer birazdan canım :))

umarım iyisindir sözün oldumu olucaktı yazmıştın sonra sizinklerden sorun çıkmıştı herhalde

aaa merhaba duygucum hoş geldin aylardır girmiyordun nilim girer birazdan canım :))

umarım iyisindir sözün oldumu olucaktı yazmıştın sonra sizinklerden sorun çıkmıştı herhalde

yokk tatlım babam istemedi askere gitmeden.

askere gitti sevgilimde :nazar::nazar:

431 şafak yollunu gözlüyorum işte söz möz de askerden sonraya kaldıı:17:

iş filan çok yoğundum anca geebildimm cnmmm siz neler yapıyosunuz:52::52:

yokk tatlım babam istemedi askere gitmeden.

askere gitti sevgilimde :nazar::nazar:

431 şafak yollunu gözlüyorum işte söz möz de askerden sonraya kaldıı:17:

iş filan çok yoğundum anca geebildimm cnmmm siz neler yapıyosunuz:52::52:

canım hayırlısı olsun inşallah kavuşursunuz iyikide gitmiş askere

benim sevdiceğimde askere gitmeden önce söz nişan istiyor ama annem askere gitsin diyor ağustosta kısa dönem gidicek inşallah ama bende beklemedeyim okulunu bitirmesini

benimde işler çok yoğun malesef arada gel buraya uzun bir süredir yoktun canım ya

İşteee bende geldimmmmmm:))
Duygumm herşeyinn çok güzell, ilk sayfaada herşey muthiş düzenli gözüküyor.
Nasıl yaptınki olee, bizde yapalım ipucu verir misin tatlımm:1::52:

canım hayırlısı olsun inşallah kavuşursunuz iyikide gitmiş askere

benim sevdiceğimde askere gitmeden önce söz nişan istiyor ama annem askere gitsin diyor ağustosta kısa dönem gidicek inşallah ama bende beklemedeyim okulunu bitirmesini

benimde işler çok yoğun malesef arada gel buraya uzun bir süredir yoktun canım ya

yok yok gelirim artık. evet cnm babamlar haklı aslında askere gitmeden yapmak cidden akıl kârı değilmiş..
tek başına o kadar sorunun stresin üstesinden gelemezdim benn :)

İşteee bende geldimmmmmm:))
Duygumm herşeyinn çok güzell, ilk sayfaada herşey muthiş düzenli gözüküyor.
Nasıl yaptınki olee, bizde yapalım ipucu verir misin tatlımm:1::52:

hoşgeldinnnnn. grafikerim ben tatlım :) ondan öle photoshopta hazırladım.

ayrıca aldığım herşeyi ilk sayfaya ekliyorum. orda gördüklerin çeyizimin hepsi yanii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok yok gelirim artık. evet cnm babamlar haklı aslında askere gitmeden yapmak cidden akıl kârı değilmiş..
tek başına o kadar sorunun stresin üstesinden gelemezdim benn :)

hoşgeldinnnnn. grafikerim ben tatlım :) ondan öle photoshopta hazırladım.

ayrıca aldığım herşeyi ilk sayfaya ekliyorum. orda gördüklerin çeyizimin hepsi yanii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:1::1::1:
İşin formulu grafikerlikte desene tatlımm:23:

Bende ekliorum ilk sayfaya ama dağınık bizimkilerr yahuuu:1: snnkiler derli toplu ne güzel:1:

:1::1::1:
İşin formulu grafikerlikte desene tatlımm:23:

Bende ekliorum ilk sayfaya ama dağınık bizimkilerr yahuuu:1: snnkiler derli toplu ne güzel:1:

saol bebeim öyle meslek alışkanlığı işte sen bide odamı görcen benim:D:D hiç dağınık değildir herşey düzgün düzenli.

çocukluğumla kıyaslayınca ben ne olmuşum böle diyorum:9::9::9:

Back
X