Duygularimda neden sabit olamiyorum? Tecrubeli kisiler lutfen bi akil verin

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.826
4.285
Merhabalar arkadaslar,
Iliskilerinde ilgisizlik, hakaret, siddet, aldatma vs gibi sorunlari olan kisiler, umarim bu actigim konuyu gorup bana cok kizmazlar. Herseyin asirisi kotu, sevginin ve ilginin de oyle..

Erkek arkadasimla 9 aydir beraberiz. Onunla 1 aylik is arkadasiyken cikmaya basladik, yani uzun sureli bir arkadasligimiz olmadi. Onu sevgili olduktan sonra tanimaya basladigimi soylesem yeridir. Son zamanlarda ona bazen kendimi asik gibi hissederken, bazi zamanlarda "yahu benim bu iliskide ne isim var?" diye sorguluyorum kendimi. Durumu sizin icin biraz ozetleyim..

Onunla sadece 1 ayligina gecici girdigim eski is yerinde tanistim. Lider ruhluydu, isi bilendi, ve cok konuskandi. Bu sekilde dikkatimi cekmisti. (ikimiz de 22 yasindayiz bu arada.) Calistigimiz yer bi eczane deposuydu ve icerde eczacilar ve teknikerler vardi. Bi diplomali teknikerler var, yani isin egitimini almis veya sinavina girip kazanmis olanlar, bir de daha dusuk ucrete, izinli tekniker olarak calisan normal isciler. Erkek arkadasim icerdeki her isi bildiginden ve yaptigindan ben onu diplomali tekniker sanmistim. Yanildigimi cikmaya basladiktan sonra ogrendim. O zamanlar saclarini hafiften dikerdi ve spor bi giyim tarzi vardi. Alkolle arasinin iyi oldugunu biliyordum, ama her Allah in gunu ictigini cikmaya basladiktan sonra ogrendim..

Sorunlarimiz:
Ben o gecici ise basladigimda, universiteden henuz yeni mezun olmus, bitirdigi bolumle ilgili bir ise baslayincaya kadar evde skilmamak icin o gecici ise baslamis biriydim. Kendimi ovmek icin soylemiyorum umarim yanlis anlasilmam ama hep sorumluluk sahibi bir insan oldum. Lisede calismaya basladim, bir sene orda, alti ay burda hep calistim ailemden harclik almamaya gayret ettim. Buna ragmen okulda cok basarili bi ogrenciydim, liseyi yilin ogrencisi secilerek bitirdim ve universitede butun ogretmenlerim tarafindan cok iyi referanslar aldim. Hayalimde hep kendim gibi biriyle beraber olmak vardi ama erkek arkadasim aradigim ozelliklerin tam tersi cikmisti.

Flort zamanimda buyulenmismiydim neydim hep kendi kafamda kurdugum hayati yasiyor zannediyordum erkek arkadasim. Okula devam ediyor, ilerde bi meslek sahibi olacak zannediyordum. Cok gecmeden ogrendim ki liseden sonra okula devam etmemis, alkolik hatta "ot" bagimlisi arkadaslari olan, kendisi neredeyse alkolik olan, bir insanmis.

Ilk bir iki ay pek umrumda degildi. Ne onu ne de iliskiyi pek onemsemiyordum. Yasadigi hayat bana farkli ve eglenceli gorunuyordu ilk basta. Tabi sonra iliski yavastan oturmaya, isler ciddiye binmeye basladi. Bir zamanlar eglenceli gelen seyler artik asabimi bozuyordu. Her bulusmadan once icmeler, agzi alkol kokarken onunla konusmalarim, artik iyicene sinirlerimi bozuyordu. Ve en sonunda bir gun ona resti cektim. Iliskimiz 2.5 aylik falandi o aralar. O kadar uzuldu ki, soz verdi bir daha cok dedi, sadece ayda yilda bir icicem dedi. Tamam dedim, ve sozunu tuttu.

Bu egitim durumu hic degismiyordu ama. Iliskinin bi gelecegi olmasi icin kendini gelistirmesi sartti cunku aldigi asgari maastan biraz daha yuksek olan ucretiyle kendisi dahi adam gibi gecinemiyordu. Ben onu bu yuzden birakmak istemiyordum ama eger hayatina bu sekilde devam edecekse kesinlikle ayrilmayi dusunuyordum, cunku daha cok genciz ve ben karsimda idealleri olan azimli birini gormek istiyordum, daha bu yastan bosvermisi degil.. Ve en sonunda o da "kendi istegiyle" ocak ayinda okula geri donmeye karar verdi. Iki hafta sonra dersleri baslayacak, 2 yillik meslek okuluna gidiyor.

Yorgunlugum
Ne umdum, ne buldum derler ya, erkek arkadasimla "sevgili" olduktan sonra tam olarak hissettigim budur. Anladim ki adin sevgili olmadan once karsindakini iyicene tanimak gerekiyormus yoksa insan cok yoruluyor. Ben onun hayatini yoluna koymasi icin ugrasmaktan cok yoruldum. Sonuc aliyorum ama yorgunluk var uzerimde. Bir de kendimi ondan daha mantikli goruyorum. Bazen kendimi onun akil hocasi gibi hissediyorum...

Degisimler
Ona resti cektigim gunden bu yana sozunu tuttu ve alkolu ancak disari cikarsak abartmadan iciyor. Eski hallerini hatirladiginda ne kadar sacmalamisim diyor kendi kendine. Bu halinden son derece memnun. Istemedigim arkadaslariyla da gorusmuyor.

Hayatini yoluna koymaya karar verdi. Okula geri dondu. Bittiginde bir ciraklik programina katilip (4 sene suruyor bittiginde usta oluyorsun) kendini gelistirmeyi hedefliyor.

Gomlek giymesinden cok hoslandigimi soylemistim iliski baslarinda. Simdilerde saclarini yana tariyor, gomlekten baska birsey giymiyor. Eskiden hosuma giderdi ama simdi skildim. Kilo da aldi, gobek yapti. 22 degil, 45 yasinda adamlar gibi geziyor yanimda. Eski cekiciligini yitirmis gibi hissediyorum.

Hayatinin merkezine beni koymus gibi bir hali var. Bu durum kulaga guzel gelse de, kisinin omuzlarina cok fazla yuk koyuyor. Hersey bi yana bazen boguluyorsun.

Celiskilerim
Konum biraz uzun oldu ama bu yazdiklarim aslinda yasadigim seyler yaninda o kadar az ki.. Cok sey gordum bu iliskide. Onun zayifliklarini, olgun olmayan davranislarini, kaybedislerini.. Simdi okula geri donuyor ama ben ya yapamazsa diye dusunmeden edemiyorum. baslamak kadar bitirmekte onemli. Onun su zamana kadar akademik veya kariyer olarak bi basarisini gormedigimden dolayi, bu konuda ona ne kadar guvenebilirim bilmiyorum. Ilk donem okula olan tutumuna bakacagim, ve karar verecegim..

Sizlere olan sorum
Kisa ve oz: Ugrasmama, vaktime, gencligime deger mi? Beklemem ve o hayatini kurarken ona destek mi olmaliyim? Bazen yoruluyorum.. Cok yoruluyorum. Ailesi ona destek olmuyor, bir cok seyi beraber arastiriyoruz. Annesi miyim, akil hocasi mi, sevgili mi, patronu mu roller hep karisiyor.

Okuyanlara cok tesekkur ederim. Yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum.

Son düzenleme:
Bana kalırsa sn bu adamı sevmiyorsun onun hayatında önemli bir yerde olmayı sevmişsin ama ağır gelmeye başlamış neden bunu kendine yapıyorsun. Eğitim durumlarınızdaki farkı şimdiden dert ediyorsun ilerde hep içinde kalıcak. Gelecek düşünüyor musun sen önce ona karar ver :) ve bence en önemli sorun aynı yaştasınız sen daha olgunsun o daha çocuksu ve bu böyle devam edecek hep. Her zaman annesi, ablası, öğretmeni, sevgilisi gibi seve seve herşeyi olurum diyorsan ne ala ama yok yapamam diyorsan bence yolları ayır ama üzülmiceksen :) :KK31: sonuçta kimsenin ilişkisini yıkmak istemem :)

sevgiline aferin
bak senin için hayatini ciddi ciddi değiştirmiş ve hala çabalamakta
ama sen sevmiyorsun bu çocuğu
baksana gömlek giy demişsin oğlan giyim tarzını bile değiştirmiş şimdide 45lik gibi diyosun
oyun hamuru değil karşındaki şekil verip verip beğenmeyince tekrar yoğuracağın
belli hayallerinde ki erkek değil sevgilin,onun için onu idealindeki erkek yapmak için ne kendini yor ne de onu

canım kbakma ama sen onu sevmiyosun hatta s sı bile yok yani anca hoşlanıyosundur ama anladığım kadarıyla çocuk seviyo bi insanin kendini değiştirmesi kolay değil çünkü sen karşındaki senin kriterlerne uysun istiyosun onu istediğin insan yapmaya çalışıyosun ama öyle olmaz o işler nasıl o sana müdahale etmiyosa sen de abartma bana sorarsan ayrıl yazık çocuğa da sen mutlu ol sev diye herşeyini kabul ediyo daha ne istiyoSUN anlamadım ki sen sanıyo musun kolay ilişki var öyle yoruluyorum ki bazen ben de anlatilmaz yani rahat bi ilişki kimsenin yaşayabileceğini sanmıyorum

tomvejerry eski konularımzda bilirim. Bence kendine biraz süre ver. Uzaklaş kafanı dinle ona karşı hislerini ölç tart.

Bana kalırsa sn bu adamı sevmiyorsun onun hayatında önemli bir yerde olmayı sevmişsin ama ağır gelmeye başlamış neden bunu kendine yapıyorsun. Eğitim durumlarınızdaki farkı şimdiden dert ediyorsun ilerde hep içinde kalıcak. Gelecek düşünüyor musun sen önce ona karar ver :) ve bence en önemli sorun aynı yaştasınız sen daha olgunsun o daha çocuksu ve bu böyle devam edecek hep. Her zaman annesi, ablası, öğretmeni, sevgilisi gibi seve seve herşeyi olurum diyorsan ne ala ama yok yapamam diyorsan bence yolları ayır ama üzülmiceksen :) :KK31: sonuçta kimsenin ilişkisini yıkmak istemem :)

Onu sevmiyorum diyemem. Seviyorum ama bu sevgi sekil degistiriyor gibi. Ben hic ayrilik yasamadan 9 ay boyunca devamli kimseyle beraber olmadim daha once. Belki bu yuzden biraz yoruluyorum. Iliskinin ilk 6 ayi ona karsi hissettiklerim daha baskaydi. Ama zamanla hislerim degismeye basladi. Cekim yasayamiyorum bi suredir. Belki bunun sebebi onun herseyini gormemdir. Ornegin alisverise benimle cikmak ister, alacaklarini beraber seceriz, kendi basina cikarsa aldigi herseyi gosterir, hazirlanip karsima ciktigind tras olup ben fark etmediysem uzulur, bak bu kokum farkli begendin mi diye sorar, saclarina giyimine yorum ister vs. o kadar cok dikkat ediyor ki herseyine skildim artik. Ben bile o kadar degilim bayan halimle. Iliskide roller degismis gibi hissediyorum bazen.

Dun sinema cikisi arabada oturuyorduk (arabanin isinmasini beklerken o da geldi oturdu benimle). Usuyormusun sen, ay uy diyerek kolumu isitti, bi ise yariomu diye sordu, ben hayir deyince kirilmis gibi yapip, dudagini bukup, kiz gibi koluma sirnasmaya basladi ve bende dayanamadim "yeter kiz gibi davranma" dedim.

Bir dokun bin ah isit gibi oldu bu da :KK70:
sevgiline aferin
bak senin için hayatini ciddi ciddi değiştirmiş ve hala çabalamakta
ama sen sevmiyorsun bu çocuğu
baksana gömlek giy demişsin oğlan giyim tarzını bile değiştirmiş şimdide 45lik gibi diyosun
oyun hamuru değil karşındaki şekil verip verip beğenmeyince tekrar yoğuracağın
belli hayallerinde ki erkek değil sevgilin,onun için onu idealindeki erkek yapmak için ne kendini yor ne de onu

Ben gomlekten hoslandigimi soyledim, arada bir giyince guzel oluyordu ama giyimini ve saclarini degistirsin diye hic birsey soylemedim. Sonucta cogu iliskiyi baslatan ilk fiziksel cekimi saglayan tarzini tamamen degistirince, artik karsimda basta hoslandigim kisiyi hic goremiyorum. Idealimdeki erkek olmak isteyen kisi kendisi. Ben farkliliklarimizi fark ettimde ayrilsak mi diye konusuyordum onunla ama o her seferinde hayir deyip, bu iliski yurusun diye herseyi yapacagini soyledi. Simdi de cabaliyor, ama bende guven skintisi var.

canım kbakma ama sen onu sevmiyosun hatta s sı bile yok yani anca hoşlanıyosundur ama anladığım kadarıyla çocuk seviyo bi insanin kendini değiştirmesi kolay değil çünkü sen karşındaki senin kriterlerne uysun istiyosun onu istediğin insan yapmaya çalışıyosun ama öyle olmaz o işler nasıl o sana müdahale etmiyosa sen de abartma bana sorarsan ayrıl yazık çocuğa da sen mutlu ol sev diye herşeyini kabul ediyo daha ne istiyoSUN anlamadım ki sen sanıyo musun kolay ilişki var öyle yoruluyorum ki bazen ben de anlatilmaz yani rahat bi ilişki kimsenin yaşayabileceğini sanmıyorum

Bu tarz cevaplar ihtiyacim olan seyler. Benim cevremde iliskilerinden muhabbet edecegim kisiler yok. Olanlar da bekar.. Herkes iliskisinde boyle seyler yasiyor mu? Yasiyorsa emege ve zamana degiyor mu diye merak ediyorum.

Ugrasmama, vaktime, gencligime deger mi?

Kısa ve Öz : Değmez

Tesekkurler

tomvejerry eski konularımzda bilirim. Bence kendine biraz süre ver. Uzaklaş kafanı dinle ona karşı hislerini ölç tart.

Yeni yilda insallah mecburen sadece haftasonlari gorusme sansimiz olacak. O zaman iliskiyi iyicene gozden gecirmek istiyorum. Simdilerde bunu yapacak, yani bi sure beni yalniz birakacak durumda degil. Bunu ondan istersem cok uzulur. Bir iki hafta daha bekleyecegim. Sonra kafami dinlemeye daha cok vaktim olacak insallah

Çocuk belli ki seni seviyor ve bunun için değişmeyi bile göze almış.Kolay kolay böyle insanları bulmak zor bu devirde.fakat..
Sende biraz kendimi gördüm.Ben de eski sevgilimin alkol içmesinden ve arkadaş çevresinden rahatsızlık duyuyordum , sorumluluk sahibi biri hiç değildi.Devamlı bir derdi sıkıntısı vardı ve bu tür şeyler gün geçtikçe bana da yük olmaya başladı.Ama sonunda çareyi ayrılmakta buldum.Şuan aynı okulda olup görüşmek zorunda kalsakta inan ki çok rahatladım.Bizim ayrılmadan önce yaklaşık2 ay çalkantılı geçmişti ilişkim ve o süre zarfında kendimi uzak tuttum ondan.Sen de düşünmek için kendini geriye çek biraz .Bu şekilde daha sağlıklı bir karar verirsin :) umarım hayırlısı olur :KK66:

Onu sevmiyorum diyemem. Seviyorum ama bu sevgi sekil degistiriyor gibi. Ben hic ayrilik yasamadan 9 ay boyunca devamli kimseyle beraber olmadim daha once. Belki bu yuzden biraz yoruluyorum. Iliskinin ilk 6 ayi ona karsi hissettiklerim daha baskaydi. Ama zamanla hislerim degismeye basladi. Cekim yasayamiyorum bi suredir. Belki bunun sebebi onun herseyini gormemdir. Ornegin alisverise benimle cikmak ister, alacaklarini beraber seceriz, kendi basina cikarsa aldigi herseyi gosterir, hazirlanip karsima ciktigind tras olup ben fark etmediysem uzulur, bak bu kokum farkli begendin mi diye sorar, saclarina giyimine yorum ister vs. o kadar cok dikkat ediyor ki herseyine skildim artik. Ben bile o kadar degilim bayan halimle. Iliskide roller degismis gibi hissediyorum bazen.

Dun sinema cikisi arabada oturuyorduk (arabanin isinmasini beklerken o da geldi oturdu benimle). Usuyormusun sen, ay uy diyerek kolumu isitti, bi ise yariomu diye sordu, ben hayir deyince kirilmis gibi yapip, dudagini bukup, kiz gibi koluma sirnasmaya basladi ve bende dayanamadim "yeter kiz gibi davranma" dedim.

Bir dokun bin ah isit gibi oldu bu da :KK70:

:KK9: güldüm yazdığını okuyunca :) ben kendimden örnek veriyim canım bende öyle ilişkimin 9. Ve 15. Aylarında aynı duygusal boşlukları yaşadım önceki ilişkilerimde yani :KK9: şimdiki daha 8 aylık bakalım :KK9: bence herşeyini bildiğinden kaynaklanıyor bu ama ilişkiye ara vermek çözüm değil öyle bir şeyi düşünme bile :) çünkü onsuzluğa alışırsan geri dönmek zor gelir. Ama anladığım kadarıyla çok şanslısın çünkü seni çok seven bi adamla berabersin. Hem uzun ilişkiye alışık olmadığından hemde herşeyini bildiğinden böyle hissediyorsun ama sevdiğine eminsen emin ol geçici bi süreç bu sonra ilişki normale dönüyor :) bi de bir erkeğe şu kıyafet sana çok yakışıyo demeyegör utanmasa o kıyafetle Yaşar ömür boyu :KK70: erkeklerin özelliği bu da napalım onlarsız da hayat çekilmiyo :KK9: sevgilin biraz çocuk ruhlu gibi geldi bana dozunda olursa aslında hiç bir zararı yok tam aksine çocuk ruhlu bi adamla yaşlanmazsın hayat enerjisi seni hep dinç tutar :)

canım değer eğer değmezse en azından belki öyle yapsaydım böyle olurdu gibi pişman olmazsın en azından için rahat olur ciddi ilişki sabır ister bazen kendime bile tahammülüm kalmıyo hatta bu dönemler aylarca bile sürüyo ama ben duygularımdan eminım ne istediğimi yanımda kimin olmasni istediğimi de biliyorum o yüzden sabrediyorum sonuç şu an çok mutluyum sorunlar olmuyo değil ama en azından biliyorum hep yanımda Allah izin verdikçe demem o ki sabret biraz sonra pişman olma baktın yapamıyosun ayrılırsin sevgiline de güven senin sayende hayatını sıfırlıyo sırf senin istediğin gibi biri olmak için yani çaba sarfediyo sen de yap öyle

öncelikle yazdıklarınızdan çıkardığım ilk şey karşınızda sizi gerçekten seven ve kendini elinden geldiğince sizin için değiştirmeye çalışan biri var bunlar bir ilişkide kolay değil özellikle erkekler gerçekten sevmiyor ve değer vermiyorsa fedakarlık etmezler.. yoruluyorum diyorsunuz zahmet çekmeden rahmet bulunmaz bunu unutmayın benim 4 yıllık bir ilişkim var ağustosta evleniyoruz kısmetse ama gelin birde bana sorun bugünlere gelene dek ne çabalar verdim nelerden feragat ettim ama verdiklerimin karşılığını okadar güzel aldımki şimdi geriye dönüp baktığımda iyikilerim keşkelerimi silip geçiyor:KK16: zaman ve sabır gerekir yorulmanız ilişkinize emek harcamanızdan daha güzel bişey olamaz bence.. daha fazla uzatmadan size söyleyebileceğim tek şey şu öncelikle bir süre fazla uzatmamak şartıyla ilişkinize ara verin onsuz yapabiliyor musunuz onun hayatınızdaki yeri ne bunları ölçüp tartın bu süre onu gerçekten sevip sevmediğinzi anlamanızı sağlayacaktır diye düşünüyorum..umarım yardımcı olabilmişimdir:26::KK6:

Kizlar yazdiklarinizda cok haklisiniz. Sadece bunaldigim zamanlar biraz yalniz kalmaya ihtiyac duyuyorum.

Ben onu gercekten seviyorum. Arada bir sinir, skinti basiyor sadece. Okulu bitirsin diye sabirsizlaniyorum sanirim :KK14:

Sevgilinze resmen yeni bi sekil vermissiniz.hayatiyla ilgili ciddi kararlar vermis sayenizde.
Ama benim aklima takilan su oldu.ya bigun bu ben degilim diye patlarsa.kisi neyse odur cunku.sizi sevdigi icin burundugu bu kiliktan sikilirsa ne olucak.cevremde boyle bi cift var ondan bu kaygilarimi dile getirdim.
Esim hep sikayet eder bide olaylarin olumlu yonunden bak diye ama napiyim hayatin gerceklerini gormezden gelemeyiz sonucta.aklinizin bi kosesinde kalsin bunlarda nacizane tavsiyem.

Canim benimde 4 yili gecik bir iliskim var ve sevgilim benden 1 yas kucuk. Ama ben onun o arada cikip gelen cocuksu halini seviyorum. Olgun oldugu halini seviyorum. Her halini seviyorum. Benimde hayalimde hep uzun kasli erkekler vardi :))) simdi kocaman bir gobusu seviyorum :))) goruntuye bakmiyor icindeki onun icindekine bakiyor zaman gectikce icinin iyiligi o sevkati o cocuksulugu masumlugu herseyini goruyorsun ve bunlari cevremde ki insanlar iliskilerinde bulamiyorlar. Ayy cok yakisikli diyip 2 ay sonra tam bir it bu adam diyip ayriliyorlar.

Herseyini bilmek kotu degil. Zamanla o an ne hissetigini bile anliyorsun. Burayi sevmedi. Su an mutsuz galiba. Daha derin daha farkli seyler.

Emeksiz olmuyor malesef. Hop mukemmel iliski varsa ben gormedim. Sorunlar oluyor. Kavgalar oluyor. Ama sonunda eger hepsi cozuluyorsa o iliski mutlu sonla bitiyor :)) Suan ben iliskimizin en guzel zamanlarini yasiyorum belki de. Hersey rayina oturcak sen kendini sartlama. Statusu cok iyi olup cok iyi egitim almis cok iyi kazanci olan insanlar cok kotu ruhlu cikabiliyor. Ben senin anlatiklarindan seni cok seven senin icin hayatini duzene sokan birini gordum. Sevgi olmadan bunlar olmaz. Zaten ask yerini bence sevgiye birakir zamanla. Sevgiye saygiya hosgoruye. Ask zordur basta olur. Aci cektirir. Sevgi huzurludur huzur verir. Ben hep boyle dusunurum. Ben huzur buluyorum onun yaninda onunla konusurken o oldugunda huzur sevgi hepsi oluyor. Ama en basta ki gibi kiskanclik kavgalari aglamalar olmuyor cunku ask donusuyor.

Cok uzun oldu ama :KK66: umarim yardimci olabilmisimdir.

kuzum senin bu konuya benzer bi konun daha mı vardı ben mi yanlış hatırlıyorum, sanki bi konun daha vardı benzer sıkıntılarını anlattığın :44:

Sevgilinze resmen yeni bi sekil vermissiniz.hayatiyla ilgili ciddi kararlar vermis sayenizde.
Ama benim aklima takilan su oldu.ya bigun bu ben degilim diye patlarsa.kisi neyse odur cunku.sizi sevdigi icin burundugu bu kiliktan sikilirsa ne olucak.cevremde boyle bi cift var ondan bu kaygilarimi dile getirdim.
Esim hep sikayet eder bide olaylarin olumlu yonunden bak diye ama napiyim hayatin gerceklerini gormezden gelemeyiz sonucta.aklinizin bi kosesinde kalsin bunlarda nacizane tavsiyem.

Ayni endiselerim vardi benim de. Ne zaman kndini gelistirmek icin bir adim atsa "ben istiyorum diye mi yapiyorsun bunlari? Oyleyse yapma, kendin ol" diyordum ve o bana "sen benim hayalimdeki adam olmami sagladin, sureyi hizlandirdin. Bunlari zaten ben de istiyordum ama maddi ve manevi sebeplerden cesaret edemiyordum. Bu yaptiklarimi ben once kendim icin istiyorum" diyerek icimi rahatlatti. Simdilerde yaptigi ve yapacagi herseyi benimsemis bir hali var. Bu konu onceden beni de endiselendiriyordu ama simdi artik icim rahat.

Canim benimde 4 yili gecik bir iliskim var ve sevgilim benden 1 yas kucuk. Ama ben onun o arada cikip gelen cocuksu halini seviyorum. Olgun oldugu halini seviyorum. Her halini seviyorum. Benimde hayalimde hep uzun kasli erkekler vardi :))) simdi kocaman bir gobusu seviyorum :))) goruntuye bakmiyor icindeki onun icindekine bakiyor zaman gectikce icinin iyiligi o sevkati o cocuksulugu masumlugu herseyini goruyorsun ve bunlari cevremde ki insanlar iliskilerinde bulamiyorlar. Ayy cok yakisikli diyip 2 ay sonra tam bir it bu adam diyip ayriliyorlar.

Herseyini bilmek kotu degil. Zamanla o an ne hissetigini bile anliyorsun. Burayi sevmedi. Su an mutsuz galiba. Daha derin daha farkli seyler.

Emeksiz olmuyor malesef. Hop mukemmel iliski varsa ben gormedim. Sorunlar oluyor. Kavgalar oluyor. Ama sonunda eger hepsi cozuluyorsa o iliski mutlu sonla bitiyor :)) Suan ben iliskimizin en guzel zamanlarini yasiyorum belki de. Hersey rayina oturcak sen kendini sartlama. Statusu cok iyi olup cok iyi egitim almis cok iyi kazanci olan insanlar cok kotu ruhlu cikabiliyor. Ben senin anlatiklarindan seni cok seven senin icin hayatini duzene sokan birini gordum. Sevgi olmadan bunlar olmaz. Zaten ask yerini bence sevgiye birakir zamanla. Sevgiye saygiya hosgoruye. Ask zordur basta olur. Aci cektirir. Sevgi huzurludur huzur verir. Ben hep boyle dusunurum. Ben huzur buluyorum onun yaninda onunla konusurken o oldugunda huzur sevgi hepsi oluyor. Ama en basta ki gibi kiskanclik kavgalari aglamalar olmuyor cunku ask donusuyor.

Cok uzun oldu ama :KK66: umarim yardimci olabilmisimdir.

Ne kadar guzel yazmissin :) Yorumunu okuyunca icim isindi, yuzum gulumsedi. Cok tesekkur ederim bu guzel yorumun icin.

kuzum senin bu konuya benzer bi konun daha mı vardı ben mi yanlış hatırlıyorum, sanki bi konun daha vardı benzer sıkıntılarını anlattığın :44:

Calisan bayanlarin ogrenci sevgilileri ve maddi anlamda erkek arkadasindan guclu olmak diye iki konum vardi. Iste gel git yasadigim donemlere ornek iki konu :)) Simdi artik bu actigim iki konu da beni rahatsiz etmiyor. sadece iste arada bir yorgunluk hissediyorum.

X