Duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bir şey alamamış olmamak için de kağıt üzerinde yürümek zorunda.
Bence siz okuduğunuzu anlamaya yönelik çalışmalar yapın, hayat ile ilgili birilerine yorum yapacak kadar tecrübe sahibi olmadığınızı görüyorum

Aynı yatağa girdiğimi kim söyledi önce bir sorun ahkam kesmeden önce

O seni sen onu aldat ve buna evlilik densin öyle mi
Artık evlilikten korkan gençlere hak veriyorum böyle şeyleri duydukça okudukça

Ay insanların bu rahatlğı gerçekten başka bir boyut.
Siz herşeyi çok iyi anlıyorsunuz ama anlamamazlıktan geliyorsunuz çünkü işinize gelmiyor.
Siz kendinizi kandırıp eşinizi aldatmaya devam edin.
Kendinizide ama o ilgisiz oda beni aldattı ayrı yatıyoruz diyerek kandırın.
Size göre anlama kapasitem yetersiz olabilir ama şükürler olsunki ahlaki değerlerim tam.

Hay ağzınıza sağlık
Hani maymunlar var ya bir dali tutmadan diğerini bırakamaz o misal
Büyük ihtimal sevgilisi de evli o yüzden bu igrenclige devam ediyorlar
Adam bosanmayacak kadında elindekini kaybetmemek için maalesef eşini kullanıyor

Vermiş olduğunuz örnek benim konu başlığımla ilişkili değil. Sanırım anlamaya, çözüm odaklı olmaya değil de linçlemeye yönelik bu platformdasınız.
Ne dememizi bekliyorsun
Eşini aldatmaya devam et
Sonra bir şekilde eşini tongaya getir onu dava et ve nafaka tazminat evi al hile hurda ile mi diyelim
Yada aynen canım çok haklısın o da seni aldatmış tabi senin elinde armut toplamiyor aldat arkadaşım eline sağlık
Zaten bir şekilde evide alırsın sen canım sen işini bilirsin
Yanlış birşey değil ki sonuçta bu herşey karşılıklı

Bunları mi diyelim ?

Ya ne kadar Esra Erol Müge Anlı tarzı içerikler izlediğiniz belli oluyor. Adam evliymiş falan filan. Boşşşş

Tongaya getir derken. Biz zaten boşanma kararı almış iki insanız. Ev yapılana kadar da böyle bir anlaşma yaptık. Nafaka talebim, hilem bilmem ne yok ki. Yani anlaşmalı boşanma söz konusu. Saçma sapan yorum yapıyorsunuz. Adam boşanmayı kabul etmiş siz hayal dünyanızda bir kurgu ile yorum yapıyorsunuz. Konu sanki ben boşanmak istiyorum da eşime söylememişim bir karar verecekmişim burda konu açmışım gibi lanse ettiğimi düşünmüyorum

O seni sen onu aldat ve buna evlilik densin öyle mi
Artık evlilikten korkan gençlere hak veriyorum böyle şeyleri duydukça okudukça
Boşanma kararı almışız. Belli sebeplerden ötürü aynı evde bir süre yaşamak zorundayız. Ben boşanma kararını sizlerin yorumuna göre almıyorum. Alınmış ve anlaşılmış.

Yani açıkçası ben anlayamadım boşanmak istiyorlar ama aynı evde yaşıyorlar
Şimdi boşanamaz çünkü ev mevzuu var
Ve eşini aldatıyor (umarım eşi bunu bilerek midesizce yasamiyordur)
Eşi konu sahibini aldatmış zamanında konu sahibi de eşini aldatıyor ama konu bu değilmiş

Galiba öyleydi ama istediği tepkiyi reaksiyonu alamadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…