Duygularım, mantığımı yok edercesine beni uçuruma sürüklüyor.

Ona guvenmiyorsun orasi net. Anlamadigim sey ise, madem ayrilik doneminde yaptiklarini kabullenebiliyorsunuz, neden daha fazla kurcalayip gecenin sonuna napti kimleydi bilmek istiyorsunuz. Okadar sey olmus devam ediyorsunuz. Gecenin sonu istemediginiz gibi bittiyse bunu ogrenip sadece kafaniza yeni takacak birsey bulmus olacaksiniz. Birakin ne yaptiysa yapti. Kabul edilmeyecek seyi etmissiniz. Bir olsa ne iki olsa ne? Onemli olan sizinle oldugu donem.

Cok zor bir hayat. Kendini ne kadar heba etmissin. Maalesef ben olsaydim senin yerinde bende yapardim butun bunlari. Asla inkar edemem. Deger mi degmez mi bilmiyorum. Ama hissettigin seylerin hurmetine son sansini vermissin. Baska bir kizla olmasi agir degil, cok agir. Ayri bile olsa. Sadece sunu soyleyebilirim. Seni tanidiktan sonra butun bunlari yapan bir adamin duzelecegini sanmiyorum. Senden once olsaydi her sey degisir diyebilirdim. Ask cok buyuk bir duygu. Ama bu cocugun maalesef iradesi yok. En ufak bir boslukta her seyi en bastan yasayacaksiniz.

Bunu yapacağım sanırım, kendimde o gücü bulmayı bekliyorum.

DOST ACI SÖYLER dedikleri bu olsa gerek. O kadar açık, o kadar net, o kadar da gerçekçi ki.. Sadece bu tutsaklıktan kurtulmaya niyetli olmamam değil, kurtulamıyor olmam sorun. Bunu denedim, onsuz daha fazla acı çekiyorum.

Bu düşünceniz beni mutlu etti ve yüreğime sus serpti, teşekkür ederim. Karşımdaki insan yanlış da yapsa, beni üzse de kırsa da ben ondan, o benden kopamıyor. Bizim bağımız sadece aşk değil, ben onun ailesi, o benim ailem.. Birbirimize sadece sevgili değil, anne, baba, kardeş, arkadaş olduk. Nasıl ki evladından, ailenden vazgeçmek öyle kolay değilse benim için de o şekilde. Muhtaçlık, mecburiyet değil.. Birlikte mutluyuz biz, sorunlarımız olsa da biz birbirimize sarıldığımızda unutabildik her şeyi. Bilemiyorum, çok yanlış yaptığımı söyleyen oluyor, burda da öyle.. Şunu biliyorum ki yanlış ya da doğru, ona hissettiklerimi ya da aramızdaki bağı başka bir insanda yaşamam. Yani anne gibi, baba gibi tek bende. Nasıl ki annen ölünce biter, anne sıfatını bir başkası alamaz, o da benim için öyle.. Benim için sadece sevgili, evlenmek istediğim insan vs. değil, bununla sınırlı değil. Ben kötü şeyler yaşasam da, affetmeyi öğrendim, sakin kalmayı öğrendim, sabrı öğrendim..
Sonu kötü olacaksa bile, sevdiğime pişman olmadan yaşamak istiyorum. Şu an beni mutlu eden şeyden, ilerde pişman olurum korkusuyla vazgeçmeyeceğim.

Evet benim yaptıklarım, söylediklerim onu değiştirmeye yetmez, etkili olmaz. Kendisi çabalarsa düzelecek, ilişkimizi de o kurtaracak.. Şu an ona güvenmemi istiyor sadece, bunu gerçekten istiyor çünkü benim mutsuzluğum, güvensizliğim onu da üzüyor. Ben bu süreçte rahatsızlıklar yaşadım küçük de olsa, sonuçları kötü olabilecek rahatsızlıklar. Bunların sebebi olarak onu hiç suçlamadım ama, pişmanlığını yaşayarak kendini suçluyor. Ne kadar üzdüğünün, yıprattığının farkında. Üzmeyeceğine dair sözler veriyor. Bilmiyorum, zaman gösterecek sanırım.

Durumum vardı okudum.
Surekli seni aldatan ve kisitlayan biriyle neden illa beraber olmak istiyorsun?
O hic seni kazanmaya çalışmamis
Ama sen kendini değiştirip durmussun
Yanlislardasin bence

ayrildim dediginiz insandan hala sadakat bekliyor olmak sizin hataniz sanirim istiyordunuzki ayrilalim aci cekelim falan siz cekmissiniz aciyida partnerinizi bilemem ayri oldugunuz zamanlarin hesabini sormayada kendinizi aldatilmis saymayada hakkiniz yok bence iliskiniz cocuk oyuncagina donmus biraz gittim gidemiyorum dondum donemiyorum.
sizinle birlikteyken sizi aldattigini okumadim istemediginiz seyleri yaptigini okumadim siz niye ayrildiniz onuda anlamadim tam cok uzundu kafam karisti ama kisacasi sizi aldatmamis hayatinda olmadiginiz zamanlarin hesabini size vermek zorunda degil

Sanırım kendime yeni dertler edinmek için sorgulamaya kalktım ama yapmayacağım, bu sebeple aklımı bulandırmayacağım. Önemli olan benimle olduğu dönem, evet..

bu özgüveninizden dolayı kendinizi kutlayın bence affetmek özgüven işidir bir yerde. bu hayatı siz yaşayacaksınız, yaşayıp göreceksiniz iyiyi kötüyü. dur dediğiniz yerde biter ve geçmiş geçmişte kaldı.
birbirinin herşeyi oln insanların kopması çok zordur. benim de böyle bir ilişkim vardı ve inanın şimdi onu çok arıyorum.
o yüzden asla vazgeçmeyin

Benim kafa yapım farklı olabilir belki ama biraz fazla saplantı ve takıntı haline getirmişsiniz sanki. Aşk bu mu, böyle olmamalı bence.
Hatanızın farkındasınız, birbirinizi olduğunuz gibi kabul edip ikiniz de birbirinize huzur verin . Kalıplara sokmaya çalışmayın. olmuyorsa da zorlamayın, birbirinizi bu kadar yıpratıp aşk hala nasıl devam edebiliyor, ben olsam bıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…