Eva Köhler kızın adı yaşadığı yetin adıda İ ile başlıyor kısa bir ad aklımda kalmadı şimdi...
Daha önce duisburgda yaşıyolarmış ama babamdan sonra taşınmışlar...
Bir arkadaşı varmış babamın müşterek tanıdıkları en son bir çocuğu olduğunu öğrenmiş...
O adamda bi kaç ay önce vefat edince haber alacak kimse kalmadı anlayacağınız
Elimde babamın tarzanca tabir edilen almancasıyla yazdığı isim soyisim ve yaşadığı bölgenin adı var sadece...
Dün akşama kadar onu bulmak istediğini söylemediği için sosyal medya'dan uğraşmadım hiç...
Ha unutmadan biz bu kızın varlığını yeni öğrenmedik...
İlk defa 5 yaşlarındayken falan bir resmini getirmiş ve o zaman bahsetmişti...
Ama 2008 yılından sonra hiç görüşmediler...
Tarzanca da olsa almanca bilen biriyle biraz vakit ayrılsa bir şeyler bulunabilir sanki. Sadece facebook, twitter instagram değil linkedln, snapchat, vk gibi paylaşım alanlarına da bakabilirsin. Hatta bazı ülkelerde bazı siteler daha revaçta olur. Onu soyleyebilen olur burada da.
Bir de doğum tarihini belki hatırlar babanız. Onu da öğrenin madem bulmak istiyorsunuz.
Sosyal paylaşım sitelerinde bazı yaşam yerlerinin grupları falan olur, oralara da bakılabilir.
Iyi bi egitim alsaymissin nasil olurdu merak ettim yazdiklarini okumaktan hic sikilmadim cok iyi ifade etmissin anlatimin cok iyi .... insallah bundan sonra hersey cozume girer ve mutlu olursun ama senin gibi hassas ve herseye herkese yetmeye calisanlar icin bu durum zaman alabiliyor belkide hic olmuyor galiba bencil vurdumduymaz olmak bazen iyi bisey hassas ve duygusal olmak insani geriletiyor ....
Tarzanca da olsa almanca bilen biriyle biraz vakit ayrılsa bir şeyler bulunabilir sanki. Sadece facebook, twitter instagram değil linkedln, snapchat, vk gibi paylaşım alanlarına da bakabilirsin. Hatta bazı ülkelerde bazı siteler daha revaçta olur. Onu soyleyebilen olur burada da.
Ablamla konuştum bugün ve tahmin ettiğim gibi önce sosyal medya aracılığıyla bulmaya çalışalım olmazsa diğer alternatifleri düşünelim dedi...
Hatta ben facebook tweeter vs... kullanmadığım için biraz araştırma yapmış...biz en son 5 yaşındaki fotoğrafından gördüğümüz için bulduklarımızın hiç birini benzetemedik...
Iyi bi egitim alsaymissin nasil olurdu merak ettim yazdiklarini okumaktan hic sikilmadim cok iyi ifade etmissin anlatimin cok iyi .... insallah bundan sonra hersey cozume girer ve mutlu olursun ama senin gibi hassas ve herseye herkese yetmeye calisanlar icin bu durum zaman alabiliyor belkide hic olmuyor galiba bencil vurdumduymaz olmak bazen iyi bisey hassas ve duygusal olmak insani geriletiyor ....
Teşekkür ederim...
Bende tam şu aralar bencil ve vurdumduymaz olup kalan tüm enerjimi artık çocuklarıma ve kendime kullanayım diyordum ama Allahın bizim için planı başkaymış demekki...
Ama bir yanımda babamın 2 evladı ve emrine amade bi sürü yeğeni var gerektiğinde onlar koştursun çocuklarımın benden başka kimsesi yok diye düşünmüyorda değilim hani...
Kardesim kusura bakma ama olum herkese artik valla tas oldum ben onceden bende beterdim gorsen yerdeki karincaya aglardim insanlara hizmette sinir yoktu ama sagolsunlar suan erol tas oldum seninde evlatlarin varmis sende insansin sanada ugrayacak azrail bosversene herkes ne ekerse onu bicer bu insanlikta artik baskalarinda kalsin hepmi bIzde kalacak
Estağfurullah...
Eskiden felsefem şuydu ben ölürken hoca nasıl bilirdiniz dediğinde can-ı gönülden iyiydi desinler diye şimdi enayi olduğumu düşünecek kadar öz veriliydim...
Hatta evliliğim boyuncada aptallık boyutunda fedakarlık yapmışım,korkarım duruşmada hakim bu kadar fedakar olduğum için beni suçlayacak :)
Geç oldu ama inşaAllah uyandım artık...
En azından yapamam,hayır,maalesef gibi kelimeleri kullanabiliyorum artık :)
Alkisliyorum seni bundan sonraki hayatimiz inan cok guzel olacak suan ben o guzellikleri yasiyorum inan bana bencil oldugumdan beri sans beni buldu herseyin kolayo onume dusuyor kimse bana dokunmuyor basim serin ayagim sicak masallah sana da yeni hayatinda basarilar dilerim umarim karsina seni yormayacak ve gelistirecek insanlar cikar ....