Diğer arkadaşların da dediği gibi, eşiniz gelince bu konuyu iyice konuşun diyorum bende.
Bu internet daha çok canlar yakacak gibime geliyor.
Allahtan benim herif bilgisayarın klavyesinde bir harf dahi bulamıyor.
Takmamam lazım ama takıyorum. Evet gelicek, konuşurken bile saçma saçma kıvırışı geliyor aklıma.İnsan kendisine asılan eski arkadaşıyla hala arkadaş kalmak ister mi ya?
Neyse arkadaşlar bazı yorumlarımız sanırım empatik değil, o yüzden bu konunun konuşulmasını istemiyorum daha fazla. Herkese yine de teşekkürler.
Canım bak inan sadece sana değildi bu tepkim. Yorumların hepsini okuduysan eğer birazcık anlaşılabilirim belki. Eşim askerde, çok hassas dönemler yaşıyoruz. İnsan bu durumda olmadan, bu konuda empati yapabileceğini düşünmüyorum. O yüzden konu kapansın istedim. Ha iş misafirperverliğe falan gelirse eğer, evet insan medeni olduğu sürece evine gelen misafiri kabul etmeyedebilir.bu msj bana galıba.kesınlıkle yanılıosun arkadasım tamamen empatı kurarrak ve objektıf dısarıdan bırının gozuyle yorum yaptım konuna.sen esınden habersız ıznı olmadan ona aıt bı sıte uyelıgıne gırmıssın bu guvensızlıktır.sonra soyledıgım gıbı ılıskı onceden olmus pekı senınle bırlıkteyken o benı eklemıs ben sıldım tekrar eklemek ıst.vs sen bunun dogru olmadıgını soyluosun bu da YALAN.
eger bı ılıskıde sevgılılıkte flortte yada evlılıkte ısın ıcınde guven eksıklıgı ve yalan varsa o ılıskı buyuk problemler barındırıo demektır.ve sonrasını da dusun demek ıstedım onceden olmadıgı yada olmayacagı gıbı vs.yoksa burda ne esıne ne sana kısısel bı saldırı yok emın ol.
sonra su bu konunun konusulmasın ı ıstemıorum gıbı bıseyı cok cocukca buldum acıkcası.nasıl onlarda ıstedıklerı olmadıgında ya da bekledıklerı seyı duymadıklarında tamam ya ben oynamıorum cıkıorum der ve gıderlerse ıste oyle.eger buraya bı derdını bı konunu paylastıysan herkes yorum yapacak tabıı,hosuna gıtsede gıtmesede.sana faydalı gorduklerı ıcın bende tamamen ona yonelık yazmıstım.yanı tamamen ıyı nıyetle.hıı ama yok yorum yapmasınlar dıosanda hıc konu fılan acmayacaktın
bırde sana burayla alakalı bakıs acımı soyleyeyım.sende oyle dusun bundan sonra tabıı dılersen.kkyı ve actıgım konuları evım yapılan yorumları ve yorum yapanlarıda mısafırım olarak goruorum.evıme gelen ınsanları nasıl dınlıo ve deger verıosam onlarada ole davranıorum.sonucta evıne gelen mısafırden bırı senın hosuna gıtmeyen bısey soyledı daha sonra gelenlere tamam artık burda objektıf konusulmuo empatı kurulmuo geldıgınıze tesekkur ederım ama daha fazla mısafır kabul edemıycem dıyemezsın.aynen onun gıbı.
bende konu actım kac tane yerı geldı haklı bulan oldu yerı geldı elestıren ama ben kendı konumda gayet nazık duyarlı olmaya calıstım.sonucta dısarıdan 3.bı gozle bakıolar haklı olabılme ıhtımallerı var.
o yuzden mı guzelım sakın ol ve soylenenlerı yalnıs anlayacagına yada elestırecegıne senın ıcın ıyılıgın ıcın yazılmıs oldugunu dusun.
tekrar yınelıorum sana olumsuz gelebılecek yada yalnıs bısey yazmadım emın oL
yalansız ve guven dolu mutlu bı hayat dılıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?