off 23 gün nasıl içimde tutucam :1no2:
yanına gitme şansım yok maddi anlamda.telde filan sölenmez ki bu.. tutucan mecbur.. veya yanına gitme şansın var mı?
telefonda söylenmez dinleniyo kısıtlı süre falan. yarın nete giricek msnden camden görüşeceğiztelefonu yok mu
öyle ama şimdiden var soğukluk dediklerini oturup düşünmeye başladım palavra mı diye. çok mu tepki gösteriyorum bilmiyorum ama tekrar irtibat kurmaya çalışmasını nasıl sindiririm...Evlenmeden önceki konuların kurcalanması bir yarar sağlamaz. Bundan sonraya bakmalısınız. Olan olmuş bitmiş artık. Yalanını çıkardım demek artık güvenmiyorum demek, soğukluk demek. zarardan başka bir şey getirmez.
Evlenmeden önceki konuların kurcalanması bir yarar sağlamaz. Bundan sonraya bakmalısınız. Olan olmuş bitmiş artık. Yalanını çıkardım demek artık güvenmiyorum demek, soğukluk demek. zarardan başka bir şey getirmez.
Tamamda ama o zamanda sevgiliydiler...ha esini yalan söyledin ha sevdigine..bence ayni kapiya cikar...
canım bence söyle eşine bu durumu.niye karıstırdın facebook'umu derse üste cıkmaya calıstıgı içindir.sonucta senden gizlemedigi bisey yoksa bisey göreceksin diye korkmaz,kızmazda.içinde tutarsan güvenin iyice sarsılır.evlenmeden önce olmustu,o zamanlar kafam karısıktı gibi seyler söyler muhtemelen ama yinede sor.hiç biseyin gizli kalmayacagını anlasın
Tamamda ama o zamanda sevgiliydiler...ha esini yalan söyledin ha sevdigine..bence ayni kapiya cikar...
şifresini aylardır biliyorum, ama nedense bugün şeytan dürttü de baktım. o silmiş zaten gelen mesajları, gönderilen mesajlar kısmında kalmış bunlar. ama o benim ne mail şifremi bilir ne facebook sormadı da kurcalamadı da. bu sefer güvenin yok demek ki, sen ver ben de seni kontrol edicem olayları olucak durup dururken şüphelenicek.. ama içimde de tutamıcam...
Doğru aynı kapıya çıkar ama arkadaş da önceki sevgililerini, her şeyini bile bile evlendiğine göre, bunlar bıçak gibi de kesilmeyeceğine göre, evlenmek için arkadaşı tercih ettiğine göre geçmişe bakmanın zarardan başka bir şey getireceğini sanmam. Üstelik askermiş bu sıralar hiç yoktan moral bozmaya gerek yok. söylemiş bir beyaz yalan artık. Önemli olan bundan sonra olmaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?