- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
Merhaba , aslında anlatacağım olay yeni değil.eski erkek arkadaşımdan 2 ay önce ayrıldım.Fakat arkadaş kaldık.Sık sık msjlaşmıyoruz vs. görüşmüyoruz zaten o benden uzakta aynı şehirde değiliz. dün facebookta karşılaştık yılbaşından beri konuşmamıştık.Facebookta girer girmez 2 dk sonra bana yazdı slm nasılsın vs. tarzında havadan sudan konuştuk kpss ye hazırlanıyoruz o konuyu konuştuk.Sonra ben konuşmayı sonlandırdım neyse benim çıkmam gerek sonra görüşürüzz dedim oda tmm görüşürüz iyi geceler yazdı bnde sanada yazdım.
Sorunum şu : evet yokluğuna alıştım yani onla sevgili olmamaya zaman zaman tamamen bnim için önemini kaybetmiş oluyor zaman zamanda kendini hatırlattığında mesela dün facebookta yazdı diye heycanlandım tam bitti diyorum yeniden sanki ona birşeyler hissettiğimi hissediyorum resmen tam bir duygu karmaşası.Sinir oluyorum artık neden aklıma geliyor halen bazen özellikle aklıma geldiğinde hemen başka birşey düşüüyorum.Sonra rüyamdada kendisini görüyorum.Siinirim bozuluyor..
onsuz mutlu muyum evet mutlu olabiliyorum bazen ona karşı hiç birşey hissetmiyorum ama işte dün geceki gibi bazı anlardada halen birşeyler hissettiğiimi düşünüyorum.Ve işin tuhaf yanı oda bana yazdığında vs. onunda içinde birşeyler olduğunu ve beni özlediğini düşünüyorum.Çıkarken çok yanlışları olmuştu ve beni sevdiğini düşünmüyordum.Ama şimdi niye böyle oluyor ? Niye o bana yazdığında veya konuştuğumuzda halen bni özlediğini vs. düşünüyorum? 
Sizin fikirleriniz neler? Ne yapmalıyım? Arkadaşlığını sonlardır demeyin çnkü ayrılırken arkadaş kalmayı ben istedim o anda çok zayıftım normalde arkadaş kalma taraftarı olmayan bendim ama ilk 2 gün ayrılağa dayanamayıp arkadaş kalalım demiştim.Şimdide seninle görüşmek istemiyorum arkadaş kalmak istemiyorum diyemem kendi lafımı yutmuş olurum..
Sorunum şu : evet yokluğuna alıştım yani onla sevgili olmamaya zaman zaman tamamen bnim için önemini kaybetmiş oluyor zaman zamanda kendini hatırlattığında mesela dün facebookta yazdı diye heycanlandım tam bitti diyorum yeniden sanki ona birşeyler hissettiğimi hissediyorum resmen tam bir duygu karmaşası.Sinir oluyorum artık neden aklıma geliyor halen bazen özellikle aklıma geldiğinde hemen başka birşey düşüüyorum.Sonra rüyamdada kendisini görüyorum.Siinirim bozuluyor..

Sizin fikirleriniz neler? Ne yapmalıyım? Arkadaşlığını sonlardır demeyin çnkü ayrılırken arkadaş kalmayı ben istedim o anda çok zayıftım normalde arkadaş kalma taraftarı olmayan bendim ama ilk 2 gün ayrılağa dayanamayıp arkadaş kalalım demiştim.Şimdide seninle görüşmek istemiyorum arkadaş kalmak istemiyorum diyemem kendi lafımı yutmuş olurum..

Son düzenleme: