• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygu karmaşası..

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
Merhaba , aslında anlatacağım olay yeni değil.eski erkek arkadaşımdan 2 ay önce ayrıldım.Fakat arkadaş kaldık.Sık sık msjlaşmıyoruz vs. görüşmüyoruz zaten o benden uzakta aynı şehirde değiliz. dün facebookta karşılaştık yılbaşından beri konuşmamıştık.Facebookta girer girmez 2 dk sonra bana yazdı slm nasılsın vs. tarzında havadan sudan konuştuk kpss ye hazırlanıyoruz o konuyu konuştuk.Sonra ben konuşmayı sonlandırdım neyse benim çıkmam gerek sonra görüşürüzz dedim oda tmm görüşürüz iyi geceler yazdı bnde sanada yazdım.

Sorunum şu : evet yokluğuna alıştım yani onla sevgili olmamaya zaman zaman tamamen bnim için önemini kaybetmiş oluyor zaman zamanda kendini hatırlattığında mesela dün facebookta yazdı diye heycanlandım tam bitti diyorum yeniden sanki ona birşeyler hissettiğimi hissediyorum resmen tam bir duygu karmaşası.Sinir oluyorum artık neden aklıma geliyor halen bazen özellikle aklıma geldiğinde hemen başka birşey düşüüyorum.Sonra rüyamdada kendisini görüyorum.Siinirim bozuluyor..:50: onsuz mutlu muyum evet mutlu olabiliyorum bazen ona karşı hiç birşey hissetmiyorum ama işte dün geceki gibi bazı anlardada halen birşeyler hissettiğiimi düşünüyorum.Ve işin tuhaf yanı oda bana yazdığında vs. onunda içinde birşeyler olduğunu ve beni özlediğini düşünüyorum.Çıkarken çok yanlışları olmuştu ve beni sevdiğini düşünmüyordum.Ama şimdi niye böyle oluyor ? Niye o bana yazdığında veya konuştuğumuzda halen bni özlediğini vs. düşünüyorum? :50:

Sizin fikirleriniz neler? Ne yapmalıyım? Arkadaşlığını sonlardır demeyin çnkü ayrılırken arkadaş kalmayı ben istedim o anda çok zayıftım normalde arkadaş kalma taraftarı olmayan bendim ama ilk 2 gün ayrılağa dayanamayıp arkadaş kalalım demiştim.Şimdide seninle görüşmek istemiyorum arkadaş kalmak istemiyorum diyemem kendi lafımı yutmuş olurum..:50:

Son düzenleme:
suanki beni anlatmıssın bende 4 ay oldu ayrılalı gordugumde eskisi gibi hissetmiyorum ama icimde hala birseyler var gorusmeyide kesemiyorum:26: ben belki eskisi gibi olurum ona karsı diye zamana bıraktım..ama gercekten zor bir durum tamda dedigin gibi duygu karmasası belki goruserek kendimize kotuluk ediyoruz ama elde degil bazı seyler

suanki beni anlatmıssın bende 4 ay oldu ayrılalı gordugumde eskisi gibi hissetmiyorum ama icimde hala birseyler var gorusmeyide kesemiyorum:26: ben belki eskisi gibi olurum ona karsı diye zamana bıraktım..ama gercekten zor bir durum tamda dedigin gibi duygu karmasası belki goruserek kendimize kotuluk ediyoruz ama elde degil bazı seyler

Aynen , birde şöyle bir durum var bazen barışmak istediğimi hissediyorm Sonra yapılan yanlışlar aklıma geliyor evet ben asla ona barışmak istiyorum demem ama onun bana gelmesini istiyorum.

Bir yandan da şöyle düşünüyorum 2 ay dır yokluğuna dayanmış bir insan , sen ayrılırken hayır ayrılmayacaksın ben düzelticem kendimi demeyen biri var karşımda düşünüyorum senle barışmak istese aklında sen olsan sensiz yapamasa bu insan gelip sana söylemez mi? facebooktan nasılsın yazmakla seni seviyor anlamına gelmez niye böyle düşünüyorsun diyorum kendime:50:

Sonrada belki sınava rahat rahat hazırlansın diye demiştir diyorum.Aslında bunu düşünmeme neden olan şey kendisi yani çıkarken sınav yüzünden kafam karşık falan diyordu vs. zaten o konnuşmadan sonraki günde ayrıldım.Nedense hep döneceğini hissediyorum , dönse ne derim bilmiyorum belkide istemem :44: Kafam çok karışık yanii

yavaş yavaş hissettirmeden uzaklaş o zaman. mesela facebook ya da başka bir yede karşılaştığınızda merabadan öteye götürme muhabbeti, kısa kes. zamanla uzaklaşmış olursun. ama birbirinize karşı birşeyler hissediyorsanız neden bir daha denemeyesiniz? böyle bir ihtimal yok mu?

yavaş yavaş hissettirmeden uzaklaş o zaman. mesela facebook ya da başka bir yede karşılaştığınızda merabadan öteye götürme muhabbeti, kısa kes. zamanla uzaklaşmış olursun. ama birbirinize karşı birşeyler hissediyorsanız neden bir daha denemeyesiniz? böyle bir ihtimal yok mu?

Aslında var ben halen birşeyler hissettiğimi düşündüğüm için benim için açık kapısı var.Eskisi gibi değil duygularım ya anlamadığım birşey var sadece bir çekim gücü var gibi sankii ondan çok daha yakışıklı çok daha anlaşabileceğim insanlar benle görüşmek istiyor ama ben onları istemiyorum başka bir erkek bbana yakın davrandığında hemen konuşmamaya çalışıyorum uzaklaşmaya çalışıyorum o kişiden.

Ama eski erkek arkadaşımın duygularını düşüncelerini bilmiyorum keşke bilsemm :50: en azından ona göre yön veririm hayatıma bana bir daha kesinlikle olmayacağını söylese yada ne bileyim ben öyle düşündüğünü hissetsem bu konuyu kapatırım ama nedense benle konuştuğunda halen birşeyler hissediyormuş gibi geliyor

biz kestirip atamıyoruz onlar istemiyorum olmaz desinlerde bizde hayatımıza bakalım istiyoruz..anlayabiliyorum seni ortada kalmak ne hissettigini bilmemek kendinden emin olamamak cok zor bir duygu aynı sekilde bende baskalarıyla olamıyorum hickimseyi istemiyorum...sanırım ondan sen ayrıldın belkide ilk adımı o senden bekliyordur

biz kestirip atamıyoruz onlar istemiyorum olmaz desinlerde bizde hayatımıza bakalım istiyoruz..anlayabiliyorum seni ortada kalmak ne hissettigini bilmemek kendinden emin olamamak cok zor bir duygu aynı sekilde bende baskalarıyla olamıyorum hickimseyi istemiyorum...sanırım ondan sen ayrıldın belkide ilk adımı o senden bekliyordur

evet ben ayrıldım.Ama ayrıldıktan 1 hafta sonra ona sormuştum şakayla karışık sen beni unuttun mu tamamen yaa demiştim oda hayır hemen unutmak kolay olmuyor demişti bende tamamen bitti mi senin için dedim oda kafamda evet demişti. Ama kendime soruyorum bitiren insan gerçkten bitiren insan neden facete karşılaştğınızda hemen yazsın.Ya bilmiyorum belkide normaldir sadece arkadaşı olarak görüyordur yada benim duygularımı merak ediyordur bilmiyorum belirsizlik var..Yani onun duygularını bilsem bende hayatıma onsuz devam etmem gerektiğini anlarım yani net bir sonuç olsun istiyorum.ayrılırken beni çok üzdüğünü artık dayanamadığımı söylemiştim.

İkimizinde arkadaşı olan biri var ayrıldığımızda ortak arkadaşımız bana demişti işte konuştuk ahmetle (eski erkek arkadaşım) neden ayrıldığınız sordum oda onu üzüyormusun oyüzden ben ona demiştim bir daha ayrılırsan hiçbirşey yapmayacağım diye kendisi ayrıldı demiş.

Ben çok fazla ayrılmıştım da 5 ay çıktık 10 defa ayrılmışımdır herhalde..Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

bence o senden bekliyor seni yokluyor biraz hani girer girmez facebooka sana yazıyorsa seninle ilgileniyor konu acmaya calısıyor demektir..canım gercekten 10 kez ayrılık cok fazla:26: sen ondan bekleme artık senin birseyler yapman gerekiyor eger ona karsı birseyler hissediyorsan konusmayı dene derim ben hem senin kafanda birseyler netlesir

seviyorsan ilk adımı at derim ben de. ve lütfen bir daha ayrılma. bu iki tarafı da çok yıpratır.
net bir karar ver, ya tamamen ayrıl ya da geri dön. her iki durumda da istikrarlı olmalısın.

Ben artık adım atmak istemiyorum ama.. çnkü daha önce ayrılıklarımızdada hep ben çözmeye çalıştım ben geri döndüm ama artık yapamam alttan alan taraf ben olamam.Ben söyle düşünüyorum eğer gerçkten seviyorsa o gelir zaten. yanlış mıyım? ayrıma sebeplerim tama çok fazla ayrıldım ama düzgünce açıklamıyordu bana yaptıklarını ben ayrıldıktan sonra anlatıyordu.Haliyle ben istiyordum ki ben kızdığımda anlatsın.

Mesela tutatsız davranışlarıda vardı.Facebook şifresini değişiyordu benden habersinz.vs. Ya birşeyinide yakalamadım ama bu davranışlar hep şüphe yaratıyordu bende.Oda açıklamalarını zamanında yapmıyordu. vs.Yani kısacası adım atmak istemememde haklı olduğumu düşünüyorum.Sizce?

Ben artık adım atmak istemiyorum ama.. çnkü daha önce ayrılıklarımızdada hep ben çözmeye çalıştım ben geri döndüm ama artık yapamam alttan alan taraf ben olamam.Ben söyle düşünüyorum eğer gerçkten seviyorsa o gelir zaten. yanlış mıyım? ayrıma sebeplerim tama çok fazla ayrıldım ama düzgünce açıklamıyordu bana yaptıklarını ben ayrıldıktan sonra anlatıyordu.Haliyle ben istiyordum ki ben kızdığımda anlatsın.

Mesela tutatsız davranışlarıda vardı.Facebook şifresini değişiyordu benden habersinz.vs. Ya birşeyinide yakalamadım ama bu davranışlar hep şüphe yaratıyordu bende.Oda açıklamalarını zamanında yapmıyordu. vs.Yani kısacası adım atmak istemememde haklı olduğumu düşünüyorum.Sizce?

canım ama ayrılan sensin tabiki sen cozmeye calısıcaksın birde onu dusun bende defalarca terkedilen bir insan olarak soyliyim insanı cok yıpratıyor mutlaka oda cok yıpranmıstır birde onun acısından dusun yaptıklarını duzgunce acıklamıyor diye ayrılmak yerine anlatıcagı zamanı beklemeliydin belkide ayrılık cozum olmuyor..facebook sifresini degştirmesi tutarsız oldugu anlamına gelmezki tatlım benimde boyle takıntılarım vardır baska bir pcden girdigim zaman facebooka eve geldigimde sifremi degistiririm hemen bunları takma bile hem birseyinide yakalamamıssın bunlar adım atmamak icin gecerli sebepler degil dısardan biri olarak soyliyim:26:

Son düzenleme:
bir de onu mu bekleyip duracaksın? istiyorsan harbi ol, geri döndüm de. nolursa olsun.
seni kızdırdığı zaman küs, konuşma, mesafe koy ama ayrılma.
hem arkadaş kaldığınız sürece onun adım atması da zor. şuan çantada keklik durumundasın. neden adım atsın ki? ayrılmışsınız tamam ama seni kaybetmedi ki.

bir de onu mu bekleyip duracaksın? istiyorsan harbi ol, geri döndüm de. nolursa olsun.
seni kızdırdığı zaman küs, konuşma, mesafe koy ama ayrılma.
hem arkadaş kaldığınız sürece onun adım atması da zor. şuan çantada keklik durumundasın. neden adım atsın ki? ayrılmışsınız tamam ama seni kaybetmedi ki.

Yani şuan beni çantada keklik görüyor öyle mi? Ya bilmiyorum açıkcası ben barışmak istediğimi söyledim diyelim bana ben istemiyorum kapattım o konuyu derse yanii oyüzden gururum engel olur barışmak istiyorum vs. diyemem ama onun duygularını öğrenmenin bir yolu yok mudur?

canım ama ayrılan sensin tabiki sen cozmeye calısıcaksın birde onu dusun bende defalarca terkedilen bir insan olarak soyliyim insanı cok yıpratıyor mutlaka oda cok yıpranmıstır birde onun acısından dusun yaptıklarını duzgunce acıklamıyor diye ayrılmak yerine anlatıcagı zamanı beklemeliydin belkide ayrılık cozum olmuyor..facebook sifresini degştirmesi tutarsız oldugu anlamına gelmezki tatlım benimde boyle takıntılarım vardır baska bir pcden girdigim zaman facebooka eve geldigimde sifremi degistiririm hemen bunları takma bile hem birseyinide yakalamamıssın bunlar adım atmamak icin gecerli sebepler degil dısardan biri olarak soyliyim:26:

Ya canım iyide eski kız arkadaşıylada arkadaş kalmış biz çıkarken kızla 2 yıl öncesinde ayrılmışlar ama arkadaşlardı.Sonra ben görşmeni istemiyorum dedim tamam dedi o konuda anlaştık vs. Ama uzakta benden bir gün iyi davranırken ikinci gün ilgisini kesiyordu dediğim gibi belkide sınav a hazrlandığındanda kaynaklabilir bu durum ama Ben adım atamam.Yapamam yanii acaba onun ne düşüncelerini öğrensem iyi olur aslında ikimizinde arkadaşı olan biri var yani aslında o arkadaş bana yakın yanii desem ki böyle böyle merak ediyorum acaba ne hissediyor diye ağzını arasan falan derim bilmiyorum kafam karışık.

Bence erkek arkadaşın senin dönmeni bekliyor. Tamamen çekilip de kendini unutturmuyor sana arada hatırlatıyor kendini. Nasılsa dönecek zaten o gibi düşünüyor sanki o yüzden işi tamamen sana bırakmış. Bence barışırsınız ama dönen sen olursan eğer. Tabi gurur burada ayak bağı ama dediğin gibi ortak arkadaştan ağzını arayabilirsin ona söylemezse sorduğunu ama.

Bence erkek arkadaşın senin dönmeni bekliyor. Tamamen çekilip de kendini unutturmuyor sana arada hatırlatıyor kendini. Nasılsa dönecek zaten o gibi düşünüyor sanki o yüzden işi tamamen sana bırakmış. Bence barışırsınız ama dönen sen olursan eğer. Tabi gurur burada ayak bağı ama dediğin gibi ortak arkadaştan ağzını arayabilirsin ona söylemezse sorduğunu ama.

arkadaşım yakında benim yanıma gelicek benim yanımdayken sorsun istiyorum ki ne cvp verdiğini kendi gözlerimle göreyim istiyorum.Böyle yapsam daha mı iyi olur? Peki o adım atmaz mı yani?

arkadaşım yakında benim yanıma gelicek benim yanımdayken sorsun istiyorum ki ne cvp verdiğini kendi gözlerimle göreyim istiyorum.Böyle yapsam daha mı iyi olur? Peki o adım atmaz mı yani?

Bence adım atmayacak çok ayrılmışsınız bu sefer işi tamamen sana bırakmış o da barışmak istiyor ki facede falan hemen yazıyor yani kendini hep hatırlatıyor sana ama adımı senden bekliyor. Arayı fazla uzatıp birbirinizden soğumadan bir şeyler yapman gerekiyor. Çünkü o dönerse olur dönmezse bitti diye düşünürken dönmeni de istiyor ama unutma onun da gururu var.

Bence adım atmayacak çok ayrılmışsınız bu sefer işi tamamen sana bırakmış o da barışmak istiyor ki facede falan hemen yazıyor yani kendini hep hatırlatıyor sana ama adımı senden bekliyor. Arayı fazla uzatıp birbirinizden soğumadan bir şeyler yapman gerekiyor. Çünkü o dönerse olur dönmezse bitti diye düşünürken dönmeni de istiyor ama unutma onun da gururu var.

teşekkür ederim yorumun için sanırım benimde bu durumu netleştirmem gerekiyor.Ama ben yinede acele hareket etmek istemiyorum en azınddan arkadaşım gelene kadar beklesem daha iyi olur sanırım onunda fikrini almam lazım.Ayrıca mesela arkadaşım hemen bu akşam sorarsa benim sordurduğumu düşünür çnkü dün gece konuştuk dha

Yok zaten hemen sor veya barış demedim arkadaşın gelene kadar bekle belki ona sen sormadan anlatacağı şeyler vardır bile.

canım seni çok iyi anlıyorum ayrılığın arından ondan gelen her ne olsa sana eskiyi hatırlatır ama emin ol bu sadece hatırlatmaktır bana göre :31: sen artık onu sevmiyorsun ben bundan eminim eski duyguların hiç yok yalnızca ondan gelen en ufak bir selam dahi seni heyecanlandırıyor çünkü geçmişte sen onu sevmiştin bu çok normal bi durum.. eğer şuanda hayatında birisi olsaydı ve o bu olayı o zaman yaşasaydın emin ol ki onun o slm nasılsını sana çok ama çok sıradan gelecekti ve hayatında biri olunca bunu aynen yaşayacaksın sende onun sevgisinin bittiğini tam olarak işte o zaman anlayacaksın :34: ben seni çok daha iyi kişilerin hakkettiğine inanıyorum ayrıca şimdilik böyle olması normal yani :54:

Son düzenleme:
Back