• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygu^'cuk çeyizzzz

güle güle kullan canım... tepsi al, battanye, kavanoz, kesme tahtası, bıçak seti,
tane

nasıl tepsi almalıyım tane su derili tepsiler var onlardan alsammı battaniye hangi marka almalıyım birde gunluk kullanım için çatal kaşık bıçak ne almalıyım biliyorum cok soru sordum amaaaa:((

tane

nasıl tepsi almalıyım tane su derili tepsiler var onlardan alsammı battaniye hangi marka almalıyım birde gunluk kullanım için çatal kaşık bıçak ne almalıyım biliyorum cok soru sordum amaaaa:((

ben günlük kullanım için korkmazdam aldım.. set halinde yine 12 kişilik.. benimkilere bakabililrsin.. orda tepsi felanda var..

evet cnm ya baktım iyice senn aldığın takım da yok fiyatlarda o kadar ucuz değil yani diğer siteler gibi. kampanya ve indirim beklemeye devam :44:

güle güle kullan duygu darısı başımıza:16: çatal kaşık, yemek ve tencere takımını ayrı ayrı mı aldın, karaca çeyiz seti mi ?
ben set almayı düşünüyorum da ne şekilde uygun fiyat olur onu bir sorayım dedim

güle güle kullan duygu darısı başımıza:16: çatal kaşık, yemek ve tencere takımını ayrı ayrı mı aldın, karaca çeyiz seti mi ?

ben set içine dahil olan modelleri beğenmemiştim mesela... ekstra ücret ödeyerek almıştım beğendiklerimi... siz beğenirseniz set alın daha uygun çünkü

set şeklinde aldım canım oyle daha uyguna geldi gibi sanki taksit taksit ödemiştim kolay oldu cok sukur

Panik yok:9:
Bende yeniyim ama bak hemencecik büssürü şey oluveriyor:9:
Düğün çok yakında değilse biter gider hepsi:39:

Eklentiler

• $20091106_1050_44.webp
    $20091106_1050_44.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 74
son aldıklarında harika canım güzel günlerde kullanırsın inş :16::16::16:

bu arada saklama kavanozlarımız da aynıymış sen kaç tane aldın bunlardan :6:

4 tane aldım cnm sosyete pazarından almıştım:)

bende aynı kavanzlardan görmüştüm.. benım kavanozlarım yok belki değişik model görürüm diye almamıştım .. yeni aldıklarında çok hoşlar güle güle kullan

Son düzenleme:
attachment.php

şu bardaklardan annem de almış eve mükemmeller ya tek kelimeyle aşık oldum kendi evimde de olsun istiyorum yani :) :16:

Back
X