Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hayırlı olsun güzel günlerde kullan aldıklarını. bende senin gibi çok yeni başladım çeyiz olayına. nevresim aldım bir kaç tane, bi yatak örtüsü bide pike takımı düşünüyorum. bornoz seti al bitane çift kişilk. bide o tencere setini çok beğendm. hangi marka fiyatı ne kadar
cnm bnm cok teşekkür ederim taç döküm tencere seti cok uyguna almıştım tekzen siitesinden alabilirsin cnm sanda fiyatını unuttum ama 120 tl sanırım ama harika bi ürün tavsiye ediyorum cnm yatak ortusu nasıl bişe dusunuyorsun?
120 mi vaaooovv çok iyi. ya henüz karar veremedim işte. ama öyle ahım şahım bişey olsun istemiyorum. bide yatak odamın mürdüm renk olmasını istiyorum o yüzden alacağım yatak örtüsüde mürdüm olacak galiba. pek seçenek yok. bide fiyatlar yüksek. ancak kampanya falan takip etmemiz lazım. bide saten nevresim takımlarıda çok hoşuma gidiyo ya bi tane alıversek ya çeyize :)
ben beyaz dusunuyorum yatak ortumu bu aralar battaniye bakınıyorum işte 2 tane alırsam yeter:)
nişanıma 1.5-2 ay kadar var ama yavaştan başladım ben de
elektronik eşyaları düğüne 1-2 ay kala almayı düşünüyorum çünkü garantileri doluyor ve her geçen gün yeni şeyler çıkıyor
şimdilik 1 battaniyem, 2 nevresim takımım, çelik tencere setim ve mutfak ıvır zıvırlarım var
en yakın zamanda leoparlı bir battaniye almak istiyorummmm![]()
hayırlı olsun çeyizlerin sağlıkla mutlulukla kullan inş. internetten hangi siteler güvenilir oluyor çeyiz ürnleri için henüz cesaret edip alamadım.birde sanki pek kampanyalı değil gibi geliyor.
Allah kolaylık versin canım çeyiz konusu hem zaman alan hemde çok zevkli bi iş
insanın kendi evini hayal ederek bi şeyler alması paha biçilemez gerçekten
aldıklarında çok güzeller hepsini sevdiğin insanla beraber mutlulukla aşkla kullanın inş :123:
mrtm artık tekzendeyiz :) çok sağol duygu :)
cnm cok tşk ediyorum ama daha cok eksiklerim var nasıl edicem bilmiyorumm(((