• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygu^'cuk çeyizzzz

dargit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
54
0
46
Adana
$Braun-MR330-Multiquick-Blender-S_1169_1.webp$karaca çeyiz seti.webp$karaca-porselen-yemek-takimi-500x500.webp$MenderesPembe200x200cm.webp$PASABAHCE-BORCAM-2-LI-KARE-TEPSI-SETI-159028__41634215_0.webp$pike takımı.webpEki Görüntüle 507570 $TAC-DOKUM-5-LI-TENCERE-SETI__57295003_0.webp$TEFAL-UTU-KATIDE-DE-ONCU__15038979_0.webp$images.webp$evim-12-parca-cay-seti-ince-belli-bardak-turuncu-2.webp$Aker-Aker-47-Parça-Galaxy-Kahvaltı-Takımı-4389-37691-1-product.webp$16470752-0a32-4c5a-b0b5-b5de37b4aaad.JPG.webp$52558_2.webp$Urun_794.webp$26061114221551187.webp$çift kişilk çarşaf ve yastık.webp$dekoreko-6039li-habitat-kase-seti-13-cm.webp$dekoreko-elda-tek-kisilik-pike-takimi-fusya.webp$Urun_692.webp

kızlar yeni çeyiz almaya başladım başka hangi ürünlere öncelik verebilirim gereksiz şeyler almak istemiyorumm yardım lutfennn

cnm hayırlı olsun güzel günlerde kullan aldıklarını. bende senin gibi çok yeni başladım çeyiz olayına. nevresim aldım bir kaç tane, bi yatak örtüsü bide pike takımı düşünüyorum. bornoz seti al bitane çift kişilk. bide o tencere setini çok beğendm. hangi marka fiyatı ne kadar

cnm hayırlı olsun güzel günlerde kullan aldıklarını. bende senin gibi çok yeni başladım çeyiz olayına. nevresim aldım bir kaç tane, bi yatak örtüsü bide pike takımı düşünüyorum. bornoz seti al bitane çift kişilk. bide o tencere setini çok beğendm. hangi marka fiyatı ne kadar

cnm bnm cok teşekkür ederim taç döküm tencere seti cok uyguna almıştım tekzen siitesinden alabilirsin cnm sanda fiyatını unuttum ama 120 tl sanırım ama harika bi ürün tavsiye ediyorum cnm yatak ortusu nasıl bişe dusunuyorsun?

cnm bnm cok teşekkür ederim taç döküm tencere seti cok uyguna almıştım tekzen siitesinden alabilirsin cnm sanda fiyatını unuttum ama 120 tl sanırım ama harika bi ürün tavsiye ediyorum cnm yatak ortusu nasıl bişe dusunuyorsun?

120 mi vaaooovv çok iyi. ya henüz karar veremedim işte. ama öyle ahım şahım bişey olsun istemiyorum. bide yatak odamın mürdüm renk olmasını istiyorum o yüzden alacağım yatak örtüsüde mürdüm olacak galiba. pek seçenek yok. bide fiyatlar yüksek. ancak kampanya falan takip etmemiz lazım. bide saten nevresim takımlarıda çok hoşuma gidiyo ya bi tane alıversek ya çeyize :)

120 mi vaaooovv çok iyi. ya henüz karar veremedim işte. ama öyle ahım şahım bişey olsun istemiyorum. bide yatak odamın mürdüm renk olmasını istiyorum o yüzden alacağım yatak örtüsüde mürdüm olacak galiba. pek seçenek yok. bide fiyatlar yüksek. ancak kampanya falan takip etmemiz lazım. bide saten nevresim takımlarıda çok hoşuma gidiyo ya bi tane alıversek ya çeyize :)

ben beyaz dusunuyorum yatak ortumu bu aralar battaniye bakınıyorum işte 2 tane alırsam yeter:)

ben beyaz dusunuyorum yatak ortumu bu aralar battaniye bakınıyorum işte 2 tane alırsam yeter:)

doğru diyosun bide battaniye var :) peki alışverişlerini netten mi yapıyodun yoksa mağazalardan mı

cnm netten yapıyorum daha cok gezme fırsatım yok olmuyor birde bim i takip ediyorum:)
bak bu hafta servis takımı var kepçe çatal falan cokta uygun:)

bende netten bakınıyorum hep. bim den almıştım nevresim takımlarınıda.sen benden daha öndesn haber ediver o zaman yine :)

nişanıma 1.5-2 ay kadar var ama yavaştan başladım ben de:1:
elektronik eşyaları düğüne 1-2 ay kala almayı düşünüyorum çünkü garantileri doluyor ve her geçen gün yeni şeyler çıkıyor:27:
şimdilik 1 battaniyem, 2 nevresim takımım, çelik tencere setim ve mutfak ıvır zıvırlarım var
en yakın zamanda leoparlı bir battaniye almak istiyorummmm :23:

hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullan sende. beyaz eşya en son iş doğru düşünmüşsün :)

hayırlı olsun çeyizlerin sağlıkla mutlulukla kullan inş. internetten hangi siteler güvenilir oluyor çeyiz ürnleri için henüz cesaret edip alamadım.birde sanki pek kampanyalı değil gibi geliyor.

nişanıma 1.5-2 ay kadar var ama yavaştan başladım ben de:1:
elektronik eşyaları düğüne 1-2 ay kala almayı düşünüyorum çünkü garantileri doluyor ve her geçen gün yeni şeyler çıkıyor:27:
şimdilik 1 battaniyem, 2 nevresim takımım, çelik tencere setim ve mutfak ıvır zıvırlarım var
en yakın zamanda leoparlı bir battaniye almak istiyorummmm :23:

hayırlısı olsun cnm benim yaklasık o kadar var leopar desenini istersen incesinden al ablamın var cunku surekli kullanılmıyor leopar cok abartılı duruyor kalın olanları guzel renkler alabilirsin ben şimdiden alıcam elektronikleri ilerde almak icin eminim sıkısıcam hayırlı ugurlu olur inşallah nişanın şimdiden

hayırlı olsun çeyizlerin sağlıkla mutlulukla kullan inş. internetten hangi siteler güvenilir oluyor çeyiz ürnleri için henüz cesaret edip alamadım.birde sanki pek kampanyalı değil gibi geliyor.

cnm ben bir tek tekzen ve altıncıcaddeden aldım altıncıcaddede 55 tllik cekim var die aldım tac tencere setimide cok uygun die aldım cıkıp gezme fırsatım olmuyor boyle yolumun uzerinde olursa bakıyorum oralardada pahalı oluyor internete bakınca daha ucuzmus gibi geliyor carsı pazar gezemiyorum ama bu hafta sosyete pazarına gitmeyi dusunuyorummm:))))))))

Allah kolaylık versin canım çeyiz konusu hem zaman alan hemde çok zevkli bi iş :12:

insanın kendi evini hayal ederek bi şeyler alması paha biçilemez gerçekten :16::16:

aldıklarında çok güzeller hepsini sevdiğin insanla beraber mutlulukla aşkla kullanın inş :123:

Allah kolaylık versin canım çeyiz konusu hem zaman alan hemde çok zevkli bi iş :12:

insanın kendi evini hayal ederek bi şeyler alması paha biçilemez gerçekten :16::16:

aldıklarında çok güzeller hepsini sevdiğin insanla beraber mutlulukla aşkla kullanın inş :123:

cnm cok tşk ediyorum ama daha cok eksiklerim var nasıl edicem bilmiyorumm :((((

Back
X