katılıyorum.bende altın istemedim.
ama şimdi çok pişmanım.böylelerini soyupsoğana çevireceksin.
şimdiki aklım olsa 10 dal üçlü burma ile bi takı seti isterdim.
böylelerine iyilik yaramaz.
Bunu nasıl öğrendiniz siz?Sözlünüz gelip söylediyse büyük bir hata yapmış.Konuşulan her lafı size getirirse yanlışların en büyüğünü yapar.Önce sözlünüzden laf taşımamasını isteyin.Olur ya bir an için aralarında konuşmuşlardır,sizi istemese bugün size gelmezlerdi.Hem annesinin sizi beğenmesi hiç önemli değil,onunla evlenmeyeceksiniz.
Şimdiden kafanızı bulandırmayın ve sözlünüzü uyarın.
valla acikcasi bende beterinden korkuyorum eger ilk günlerde bahanesi var ise ozaman ilerde daha neler der neler diye düsündümdemekki nisanlanmak, sözlenmek veya evlenmek aslinda sabir isiymis yani her denileni kafana takmayacaksin, bazi kisileri görmemezlikten geleceksin umurmsamayip sabirli olacaksin bu benim icin büyük bir ödem iyice bi ödevime calismam lazim
ben sirf söz icin alyans ve tek tas istesem azmi? ilerde nisan olacak büyük ama aile arasi degil ozamanda altin istesem?
söz de tek taşın yeterlı bence alyansı nişanda almıyacakmısınız ..tek tasını pırlanta aldır ama kız sinir oldum kaynanananişanda da bilezik kolye fılan taksınlar bız kardesımın nısanında alyans ıkı bılezık ve bır set taktık
alyansını,saatini,takı setini ve 2 bileziğini aldır.
eğer nişan yapacaksanız tek taşını o zaman aldır.güzel,şık ve pırlanta olsun.(imitasyon kesinlikle aldırma)
AYNEN ÖLE ..
Herkes kafasına göre takılır olan gelinle damada olur.. O yüzden birbirinizi kırmamak onemlı bole zamanlarda...
AMA GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNKİ GÜZEL OLSUN HERŞEY..
kızlar yapmayın allahın askına yaa bütçesine göre içinden geleni alsın kadında...
zaten aranız açık iyice cılkını çıkarma..
yarın bi gün başına kalkarlar huzursuz olmaya gerek yok mal mülk altın para gelip geçici yaaa..
evett onların şanı şerefi o yüzden diorm ya alırsa alsın ama gelin istemesin...
alcaklar borca girip sona gelin ve damat evlenince ödücek bu mu yani genelde böle oluor...
kendi kendine almıs olur
valla ne durumları olmayan gelınıme feda olsun deyıp yapmaya calışıor ama varken içinden gelmeyene aldıracaksın bence zaten altın onların şanı kendılerı bilir
amaaannn hangi kaynana gelini sever ki zaten, takma boşver
sen erkek arkadaşını seviyorsan, onunla mutlu olacağıma inanıyorum diyorsan gerisini boşver, hiç kafana bile takma, aradaki mesafeyi koru, sana iyi davranana iyi davran, çokta şirin gelin olucam kendimi sevdiricem hesabına düşme, ne yaparsan yap mutlaka bi kusur bulurlar...
kendi kızları örnek gelin olduğundan ayrıca da çoooook güzel olduğundan biz ne yaparsak yapalım gelinler olarak hep hatalı oluruz
en güzel görüştüğün zaman annecim diyeceksin, sonra da hayatına o yokmuş gibi devam edeceksin....
tamam ozaman kadina desem bana sordugunda birsey istiyomusun diye bende sunu desem olurmu?
Ben kimseden birsey istemem, siz kendiniz icinden geliyorsa almak istediginiz birsey varsa alabilirsiniz desem?
Cünkü dedigin gibi icinden gelerek almicaksa ne degeri varki aldiginin isterse trilyonluk hediye alsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?