bazı kayınvalideler vardır ağızınızla kuş tutsanız yinede mutlaka bi kusur bulurlar.bi top model kadar harika olsanız bile bu sefer ev düzeninizde kusur bulacaktır.diyelim onda da harika olsanız bu sefer çocuk yetiştirmede kusur bulacaktır.işin özü şudur:herkesi memnun edemezsiniz ve buna herhangi bi mecburiyetiniz de yok.'anne' kelimesi zaten formalite icabı.bunu demezseniz kadının içindeki canavarı dışarı çıkaracaksınızdır.en ufak bi tatsızlık da sevdiğinizi üzecektir.çünkü bu sefer o arada kalıyo.saygıyı koruyun ama bununla birlikte mesafeyi de.bırakın dilediğini konuşsun,sonuçta siz onunla değil oğlunla evleniyorsunuz.herkesin evi barkı ayrı neticede.mümkün olduğu kadar onu hayatınızdan izole edin,fikir danışmayın,özel günlerde abartılı hediyeler almayın,'gelin' olmak için kendinizi parçalamayın,ama bununla birlikte saygıyı mutlaka koruyun,çekişmeyin ziyaretleri ve telefonları minimumda tutun(haftada bir mesela).müstakbel eşinizle onun kusurlarını eleştirmeyin.o bunu yapsa bile daima yuvarlak cevaplar verin.yaşanacak krizleri böylelikle en aza indirmiş olursunuz.
zaten senin en büyük avantajın bu arkadaşım.sevdiğin arkanda duruyo.bayanların en büyük problemi eşlerin böyle durumlarda passif kalması ya da annesini haksız da olsa savunması.yanlız beyler bi gariptir bu durumda.fazla eleştirirsen ya da kendini savunmaya çalışırsan bazıları anında u-dönüşü yapabiliyo ve bir de bakmışsın sevdiğin annesini hararetle savunuyo.bu yüzden ona çok eleştiride bulunma.boy posa gelince takma bu kadar yaaa,kendisi çok mu mükemmel sanki boşver.sonuçta sevdiğin seni beğenmiş ve o kadar beğenmiş ki binlerce kadın seçeneği arasından SENİ eş ve çocuklarının annesi olarak seçmiş.bundan ötesi var mı?Dediklerin kesinlikle dogru, öyle yapmak gerekir. Ama bunu yapmak icinde sabir lazim insanin neticede zoruna gidiyor bunlari duymak. Ben ona hicbir saygisizlik etmemisim sadece dis görünüsümden dolayi bu tavirlari aliyor. Birde dindar geciniyor. Dindarsan neden ALLAHIN yarattigini begenmiyorsun? Cok zor bir durum acikcasi. Ama önemli olan sevdigim kisinin benim arkamda olmasi ve bana sahip cikmasi ve onu bu ana kadar hep yapti insallah bundasn sonrada yapar. ALLAH sabir versin hepimizede ALLAH ayirmasin sevdiklerimizden baska ne diyebilirimki?
zaten senin en büyük avantajın bu arkadaşım.sevdiğin arkanda duruyo.bayanların en büyük problemi eşlerin böyle durumlarda passif kalması ya da annesini haksız da olsa savunması.yanlız beyler bi gariptir bu durumda.fazla eleştirirsen ya da kendini savunmaya çalışırsan bazıları anında u-dönüşü yapabiliyo ve bir de bakmışsın sevdiğin annesini hararetle savunuyo.bu yüzden ona çok eleştiride bulunma.boy posa gelince takma bu kadar yaaa,kendisi çok mu mükemmel sanki boşver.sonuçta sevdiğin seni beğenmiş ve o kadar beğenmiş ki binlerce kadın seçeneği arasından SENİ eş ve çocuklarının annesi olarak seçmiş.bundan ötesi var mı?
mutluluklar diliyorum.allah inşallah tamamını erdirir.
Herkese Günaydin arkadaslar,
bugün beni istemeye geliyorlar, fakat dün telefonla aradim müstakbel sözlümü cok sinirliydi annesine kiziyordu sonra kapandi konu ben hicbirsey anlamadm. Ardindan ciktiki ortaya müstakbel sözlümün teyzesi müstakbel gelini ile resim cekinmis ve kizin boyu uzunmus, anneside benden icin laf sokusturmus bak onlar ne güzel kiz ayni ablam kadar uzun hatta daha uzun falan filan yani anlayacaginiz beni begenmemis boyumdan dolayi. Bugünde istemeye geliyorlar inanin icimde cok büyük bir kizginlk var ona karsi. Ben nasil davranmaliyim o kadina karsi? Nasil anne diyimki beni kabul etmiyorsa bu halimle? Sonucta benmi istedim böyle kücük kalmayi cenabi ALLAH bizi herkesi farkli yaratmis neden bunu kabullenmiyor? Cok zoruma gitti cok. Inanin ilk günden böyle basladiysa bilmiyorum ilerde neler yapar.
Sunu anladim kimseye iyilik yaramiyor, saygida kusur etmedim hizmetlerini ettim tanismaya geldiklerinde sart koymadim sunlar bunlar olacak altin falan diye. Onlari düsündüm istemeyim altin falan dedim kendi kendime belki sIkintiya girerler diye. Cidden isticeksin herhalde kimseyi düsünmüyeceksin!
Herkese Günaydin arkadaslar,
bugün beni istemeye geliyorlar, fakat dün telefonla aradim müstakbel sözlümü cok sinirliydi annesine kiziyordu sonra kapandi konu ben hicbirsey anlamadm. Ardindan ciktiki ortaya müstakbel sözlümün teyzesi müstakbel gelini ile resim cekinmis ve kizin boyu uzunmus, anneside benden icin laf sokusturmus bak onlar ne güzel kiz ayni ablam kadar uzun hatta daha uzun falan filan yani anlayacaginiz beni begenmemis boyumdan dolayi. Bugünde istemeye geliyorlar inanin icimde cok büyük bir kizginlk var ona karsi. Ben nasil davranmaliyim o kadina karsi? Nasil anne diyimki beni kabul etmiyorsa bu halimle? Sonucta benmi istedim böyle kücük kalmayi cenabi ALLAH bizi herkesi farkli yaratmis neden bunu kabullenmiyor? Cok zoruma gitti cok. Inanin ilk günden böyle basladiysa bilmiyorum ilerde neler yapar.
Sunu anladim kimseye iyilik yaramiyor, saygida kusur etmedim hizmetlerini ettim tanismaya geldiklerinde sart koymadim sunlar bunlar olacak altin falan diye. Onlari düsündüm istemeyim altin falan dedim kendi kendime belki sIkintiya girerler diye. Cidden isticeksin herhalde kimseyi düsünmüyeceksin!
Güzelim sen nie bozuluorsn ki yaratan ole yaratmıs...
Böle ufak tefek şeylere canını sıkma bunlar basit şeyler, daha evlenene kadar neler olcak neler bu neymis ki diceksin
Allah mutluluğunuzu daim etsin..
ben olsam bi ara laf sokuştururm onu es gecmedıgımı bellı ederım belkı mutfakta geldıgınde fılan annecım suraya uzanamadım malum boyum cok kısa benım gıbıtabıkı altın ıstıceksın ne demek hiiiç acıma sonra cook ah vah edersın sana insan gıbı davranana öyle davranmayana nasıl hak edıyorsa öyle
ben olsam bi ara laf sokuştururm onu es gecmedıgımı bellı ederım belkı mutfakta geldıgınde fılan annecım suraya uzanamadım malum boyum cok kısa benım gıbıtabıkı altın ıstıceksın ne demek hiiiç acıma sonra cook ah vah edersın sana insan gıbı davranana öyle davranmayana nasıl hak edıyorsa öyle
boşver kafana takma ortada direk söylenmiş bi söz yok kaynananın seni beğenip beğenmemesi çokta önemli değil..
oğlu beğenmiş sevmişmi tamamdır.
ilerleyen zamanlarda kadının hal ve hareketlerini buraya yazarsın bizde bakarız icabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?