• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duyduk duymadık demeyin bende hamişiiiim:))))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi firuz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısın cnm ama bn uzaktaym Fransadaym aile özlemim vr o yüzden istyrm inşallah olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar.mutlu hamiş haberlerini hep uzaktan okur takip eder bende bir gün böle duyuracağım der ve o günü beklerdim. işte o gün geldi bende bebeğimi bekliyorum.darısı tüm bebiş sahibi olmak isteyen anne adaylarının başına:))))

Başlık nasıl atılıyo :) beceremedim

bende çok ıstıyorum 1 sene 5 aylık evlıyım 4 aydır korunmuyoruz ayagını yukarı dıkmen gerekıyo fln bıton şeyler dıyorlar ama tutmadı işte...24 yaşındayım heray acaba oldum mu olucam mı dıye dunuyorum stres yapıyorum atamıyorum kı kafamdan allhın mucızesı zamanı gelınce olucaktır dıye duşunuyorum artık

Hayırlı olsunn Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

merhaba arkadaşlar.mutlu hamiş haberlerini hep uzaktan okur takip eder bende bir gün böle duyuracağım der ve o günü beklerdim. işte o gün geldi bende bebeğimi bekliyorum.darısı tüm bebiş sahibi olmak isteyen anne adaylarının başına:))))
Sağlıkla doğurmuşsunuzdur inşallah :KK68: Allah sağlıklı mutlu uzuunn bir ömür versin

Back