duyacağım her iyi söze ihtiyacım var. lütfen okuyun ve yorumlarınızı empati kurarak yapın :(

Onu bırakmalı mıyım?

• evet

OY: 101 97,1%
  • hayır

OY: 3 2,9%

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
evet erkekler bizim gibi değil emek harcamak yerine vazgeçmek daha kolay geliyor. umarım bizlerden vazgeçemicek kadar seven insanlar çıkar karşımıza
Eminim çıkıcaktır onlar vazgeciyosa bizde vazgecmeliyiz kimse vazgeçilmez değildir belkide sizin vazgecmeyeceginizi dusunuyo olabilir

Psikolojik problemleri varsa ve özgüveni eksik ise korkarim bu tam anlamıyla duzelmeyecek lakin sen ben guclu bir bayanim omrumu harcarim bu kişiye değer diyorsan sana kalmış bir durum canım ama inan bu durumu ben de biraz biraz yaşadım sıkıntı hiç bitmiyor ve sonra en de sen de psikolojinin yavaş yavaş bozulduğunu hissediyorsun ..bunun sirtlanman demek senin ilişkin tüm yükünü omuzlanman demektir ..aldatma olayına gelince evet bu bir aldatma ..

haklısınız psikiyatra gidiyo. psikiyatr kontrolünde kullanıyor ilacı hatta. uzaktan gerçekten zor. ben inanmak istediğime inanıp tanımak istediğim gibi tanıdım belki de onu

Bu dusunceyle gıdersen kendıne edersn tatlım snradan uzulme adımlarını dıkkatle at hakkında hayrlısı olsun :)

Tanıdığım bütün erkek doktorlar aynı anlattığınız gibiydi. Forumda psikolog arkadaş varsa, doktorlarda sosyal fobi yaygın mı söyleyebilir mi? Bence kendisinden uzak durun konu sahibi.

Eminim çıkıcaktır onlar vazgeciyosa bizde vazgecmeliyiz kimse vazgeçilmez değildir belkide sizin vazgecmeyeceginizi dusunuyo olabilir
evet öyle düşünüyo şuan mesaj atsa döneceğime emindir. o yüzden bu kadar rahat heralde. iyi niyeti böyle kullanmaları bizi çok yıpratıyo. ama biz kadınlar güçlüyüz. öyle olmak zorundayz erkekler bu kadar kırıcı olduğu sürece

evet ben erkek gbiydim ilişki boyunca zaten. bitmesi daha iyi sanırım.

İşte onlarin böyle düşünmesine neden olan ne yazıkki biziz

Bu dusunceyle gıdersen kendıne edersn tatlım snradan uzulme adımlarını dıkkatle at hakkında hayrlısı olsun :)
farkındayım zor bi süreç ama dediğiniz gbi yanlış kararlarla daha zor sürece sokabilirm kendimi. o yüzden zamana bırakmam en doğrusu olacak en küçük bi git gel de yanınıza koşuyorum artk :))

canım aldatma kınusu bılemıcem ama herkes aynı seyı soylemıs zaten bu bı aldatmadır. Psıkolojık rahatsızlık konusuna gelınce, sana soyle bı sey soylıyım hasta dıye kımseyı bırakamazsın eger sevdıysen emek verdıysen bu yuzden terkedılmeyı kımse haketmez. Ama.. Mesela Allah korusun bedensel bı hastalıktır bı seydır bu farklı.. Kafadakı rahatsızlık cok farklı, sen onu ıyılestırmeye calıstıkca ugrastıkca kendın cok daha dıbe batıyosun ben bunu yasadım. Hele o antıdepresanlar .. Bılmıyorum.. psıkologlar bıze hıcbır zaman gercek hastalar gelmez, onların hasta ettıgı kısıler gelır dıyolarmıs :) Cok zor bence boyle ınsanla evlılık cok zor. Yarın obur gun cocugun oldugunda napıcaksın? Boyle bı ınsandan baba olur mu bı de onu dusun. InsaAllah hakkında hayırlısı olsun. Ama son yorumlara kadar okudum hala vazgecmek ıstemıyo gıbı gozukuyosun malesef..

kendi egosu ve rahatı için benden vazgeçen bi adam var karşımda. hepinize teşekkür ediyorum gerçekten. en azından bu süreçte dertleşebileceğim bi sürü insan olduğunu gördüm

sadece yüzleşmekten kaçıyorum. bu iyi şeyleri söyleyebilmek için hergün çevremdeki insanlara karşı hala onu savunabilmek için saatlerce ağlayıp sabahlıyorum. ben kin tutabilen bi insan değilim ona hala beddua edemem. evet o rahatsız ama ben ondan daha da zor durumdaym ve dha çok acı çekiyorum. o beni düşünmüyo bile. zor geliyo ya gerçekten canım acıyor.

Çatır çatır aldatılıyosun.

Sizinle empati yapabilmem için gerçekten düşünme yetilerimi yitirmiş ve kendime saygımın sıfır olması gerekiyor.Allahım sen koru..

Bayılıyorum şu kadınların kendilerine söyledikleri yalanlara..yok aslında iyi birisi,ona üzülüyorum,o değişecek,aslında beni çok seviyor ve tabiki vicdanımdan ayrılamıyorum.Ben güçsüz,kendine güvensiz ,korkak ve bağımlıyım diyemiyorlar da bahaneler bahaneler..evliler cocuklarını bahane eder,bekarlar bunları..

Böyle merhamet olmaz,çok merhametli olan gitsin dışarıda hasta,aç birsürü sokak hayvanı var onları tedavi ettirsin sahiplensin,mültecilere yardımcı olsun,huzurevlerinde gönüllü falan çalışsın..Allahın verdiği güzelim merhamet duygusunu güzel şeylere kullanın.

Hayatında sen varken bunu yapmaması gerekirdi arkadasım
Adam bozuk, bosuna oyalanma, yaptıgını ben olsam hazmedemezdim.
Neden calısmıyor, kim bakıyor bu adama calısmıyorsa
Calısmayı sevmeyen adamdan baba olur mu düsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…