- 13 Nisan 2015
- 51
- 40
- 38
- Konu Sahibi unknown1904
tatlım yaşadığın şeyin aynısını yaşadım bire bir abartmıyorum. 2011 de nişanlandım 2012 de ayrıldım 2008 de de ilişkim başladı. bu doktorlar asosyal gibi görünür biz de acırız mal gibi aptal saptal sitelere girerler. sen affedersin yazık dersin( aynısını yaşadım tekrar söylüyorum)sonra hastanenin içine bi girerler hop pabucun damda...para cebine bir girer hop pabucun damda... sakın sakın affetme...s...ktir et.. çok daha iyileri var emin ol.. ben şu an evliyim çoook mutluyum. o zamanlarım boşa gitmiş.ha bu sitelerin sonu aldatma haberin olsun.. sonra hiç tanımadığın kızlardan gizli mesajlar alacaksın aldatılıyorsun diye.. nişanlandım diye bir süre ayrılamadım da bir yıl işte sonra ayrılırsın bilezikler takılar istenir. dediğim gibi filmin sonunu söylüyorum. bunları yaşamadan def et.. ha kıskancım demişsin ben de aynı yalanla uyutuldum. öyle adamlara güvenemediğimiz için ister istemez kıskanıyor gibi görünüyorsun. ben şimdiki eşimi niye kıskanmıyorum çünkü adam bana o güveni verdi ondan çirkin mi hayır. tip olarak bin basar milyon basar.. lütfen kardeşim daha iyileri var