- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi unknown1904
Valla yaptığı bana göre zaten aldatma o ayrı konuda, benim karşıma biri geçicek dicekki ben bilmemnerde Tıp okudum ama çalışmıyorum çünkü çalışmakta istemiyorum aslında maddi durumumda iyi değil normal orta halli kötü herneyse, ama çalışamıyorum çünkü sosyofobiğim. Muhtemelen cümlesini bitirmeden masadan kalkar gider yada o kalkıp gittiğinde ay bu ne yaa vasıfsız derdim kusura bakmayın lütfen ama kendimi sizin yerinize koyarak yorum yapmamı istemişsiniz bende bu yüzden ne hissediyorsam onu söylüyorum.Adam tıp okumuş ama sosyofobi altında ayan beyan sorumsuz kendine hayrı olmayan bi bireyi canlandırıyor.Üstelik bu kadar anormalliğine rağmen yanında olduğunuz halde internet üzerinden aldatılıyorsunuz.Hemde sıradan bir konuşmayı kenara bırak, ''kız arkadaşım olur musun'' a varana kadar.Kusura bakmayın ama bi anne olsam ve kızım sizin şu yaptığınızı yapsa muhtemelen kızımı döverdim. Ki dayağa karşıyım. Ama kendini bu kadar dibe sürükleyen gözgöre göre alakasızın biriyle kuyuya atlayan kızımı kesin döverdim ya. Baska adammı yok? Hayır adam normaldir ''benim için ne yaptınki'' diyebilicektir aldatınca onada eyvallah, ama sorumsuzun garibin biriyle birliktesiniz yanındasınız baska biri olsa ''ay bu ne bee delimidir nedir'' dicek adama sevgilim diyosunuz, ve aldatılıyorsunuz???? Siz bence kendinizi hiç sevmiyorsunuz.O yatsın kalksın şükretsin kendisi gibi birine ''seviyorum'' diyen ve hatta aldatıldığı halde ''ayrılsammı ayrılmasammı'' diye oturup düşünen birini bulduğu için. Bide millete kız arkadaşım ol filan.Resmen hadsiz.Ay resmen sinirlendim şuan. Yapma canım benim kendine bunu yapma. Tıp okuyanı değilde mühendislik okuyanı bul, çalışan işinde gücünde sevilmenin kıymetini bilen bi adamı bul. Bu tek kelimeyle vasıfsız. Kendine yaparsın benden söylemesi.