duyacağım her iyi söze ihtiyacım var. lütfen okuyun ve yorumlarınızı empati kurarak yapın :(

Onu bırakmalı mıyım?

• evet

OY: 101 97,1%
  • hayır

OY: 3 2,9%

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
umarım gerçekten hayırlısı olur. ama şu sürecin içindeyken onsuzluğa dua etmeye insanın dili varmıyor. :))) ama geçecek.

yapıyorum her gün her saat. ve etrafımdaki insanları bu konuyla bıktırmak ya da daha fazla can yakıcı şeyler duymak da yoruyo. zamana ihtiyacım var biliyorum. ama her şey kafada bitiyor. bu konuyu açarken o kadar şey yazdım ve yorumların hepsi aynı yöndeyken ben tamamen farklı yöndeyim. tek bi nedeni var hislerim. ne zamanki onlara söz geçirebilirm o zaman herkesin gördüğü noktadan bakabilirim

umarım gerçekten hayırlısı olur. ama şu sürecin içindeyken onsuzluğa dua etmeye insanın dili varmıyor. :))) ama geçecek.

aynen öyle kendini kandırmayı bırak, o bu hayatta yetersiz olabilir, bunu sanal ortamda kendini farklı gösterip- tatmin ederek rahatlıyoda olabilir ama bence sen bunu hak etmiyosun.
... hayırlısı olsun

O aciyla yuzlesmek, belki ayrilmak, guveninin yok olmasi, onu kaybetmek, bunlardan korkuyorsun.
Hepsini yasadim tahmin ediyorum
Herifi akla pakla sonra bi gun mevlayi tersten goruyon bacim
Toparla kendini saglikli dusunmeye calis
evet bi de özlüyorsun:) her şeyde onu hatırlıyosun. hayatımda ilk defa böyle hissettiğim için zorlanıyorum bu kadar. ama allah dermansız dert vermesin. sevmekten korkuyosun hayal kurmaktan korkuyosun. sanki hayatıma her giren eksiltiyor beni. daha fazla eksilmemek için belki de uğraşıyorum

Hislerini degistirmek zor ama soyle dusun sana boyle davranan adama nasil biseyler hissedebiliyosun omur boyu ayni muameleyi gormeye hazirmisin. Bu kadar seni tanimayan insan ayni seyi soyluyosa hislerini dgistrmeye calis cok zor kabul ediyorum ama en azindan yaptiklarini dusunup uzaklastr kendinden. Eger hayatindan cikartirsan herseyi silersen bi muddet sonra unutuyosun hele unutturan bi insan cikarsa karsina gecmise donup guluyosun canm insallah senin icin hayirlisi olur

aynen öyle kendini kandırmayı bırak, o bu hayatta yetersiz olabilir, bunu sanal ortamda kendini farklı gösterip- tatmin ederek rahatlıyoda olabilir ama bence sen bunu hak etmiyosun.
... hayırlısı olsun

sadece içten edilen bir tövbe tüm günahları silebilir :) o zaman Allah a ve zamana bırakıyorum :)

Sen her seyin farkindasin canim bence basaracaksin :)

inşallah hepimiz için hayrlısı olur. bunda da vardır bi hayır . evet zor gerçekten çünkü hislerimi esprilere vuran biriym normal yaşantımda o yüzden sürekli tek başına ağlamak zor oluyo:)) yazıyorum bol bol şiirmiş kitapmış. emin olun bende farkındaym yaptıklarının ama kabullenemediğim için hep iyi olan noltaları tekrarlıyorum. bugün iyi olan yanlarını değil kötü olan yanlarını yazcam sizlerin bu içten yorumları için :))

evet haklısınız ama bu aşamada sanki hepsi aynıymış gibi o yüzden benm çabalayıp bşileri değiştrmem gerekiyo gibi hissediyorum. sanki hiç kimse tam güvenilir olmicak bana kıyamayan kimse çıkmayacak gibi hissediyorum.

Anladıgım kadaryla sevyrsun asık olmssn ayrca arkadasının tedavıye ıhtıyacı var onu bırısı tutup cıkarmazsa daha derıne batacak kendınde bu gucu gruyrsan sabırla cıkar onu bu hastalıktan daha snra da byle seylerını grursen bırak gıtsın derım. Ama kadınlar guclu adamlar ısterler ne kadar guclu olursak olalım kocamızın bızı krumasına ıhtıyac duyarız senın durumn tam tersı olacak herzaman ccugunu kruyr gıbı onu kruman gerekecek ve onun ıyılesmesı yıllar alabılır bır an evvel işe badlaması lazım işe baslaması ıcın de pskolga gtmesı gerek ve pskolga gtmesı ıcın onu ıkna etman gerek bunlar klay olmycktr bunu yaapablecekmsn hem hadı yaptn adam duzeldı gayey ozgvnlı bı dktr oldu ya duzelınce senı ıstemezse karakterını bılemezsın suan cunku tam olrk saglıklı degıl bılemyrum uzaktan uzaga da ck zr

haklısınız psikiyatra gidiyo. psikiyatr kontrolünde kullanıyor ilacı hatta. uzaktan gerçekten zor. ben inanmak istediğime inanıp tanımak istediğim gibi tanıdım belki de onu

Onun kusurlarini ortmeye calisma birak, gordugun seylere kafani cevirme
Bak bu boyle kendime gelmem lazim ben napiyorum de
Cok pisman olursun
O hasta adamdan eser kalmaz, sende iyilesir baskasina kosar gider oylece bakar kalirsin eziyetle gecen gunlerine
Kendine yazik etme

evet öyle bir duruma katlanmak dayanabilmem çok daha zor olur. ben ne kadar yorum alsam kafamda ne kadar sey düşünsem de boş. zaman her şeyi gösterir. gerçekten kendini affettirmek için bir çabası bile yok

Sorunları varsa başka kızlara değil sana sığınmalıydı ama o başka kızlarla konusup egosunu tatmin etmeyi tercih etmiş ben olsam böyle bi durumda koşarak uzaklasirdim

Kendini affettirmek için çabası yok diyosun sana gerçekten değer veriyo olsa cabalamazmiydi sence bence bu adam herseyi kafasında bitirmiş gibi geldi biraz

Sorunları varsa başka kızlara değil sana sığınmalıydı ama o başka kızlarla konusup egosunu tatmin etmeyi tercih etmiş ben olsam böyle bi durumda koşarak uzaklasirdim
evet en çok da bu zoruma gidiyor. ama konuştuğu kimseyle kalıcı bşi yaşayamayacak özellikle de bu sıralar buna eminim. umarım değerimi anlar.

Kendini affettirmek için çabası yok diyosun sana gerçekten değer veriyo olsa cabalamazmiydi sence bence bu adam herseyi kafasında bitirmiş gibi geldi biraz
evet erkekler bizim gibi değil emek harcamak yerine vazgeçmek daha kolay geliyor. umarım bizlerden vazgeçemicek kadar seven insanlar çıkar karşımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…