- 20 Şubat 2016
- 88
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi unknown1904
-
umarım gerçekten hayırlısı olur. ama şu sürecin içindeyken onsuzluğa dua etmeye insanın dili varmıyor. :))) ama geçecek.hmm..
şimdi ayrıldınız galiba zaten bitti. bence sen onu iyi etmek için degilde kendini iyi etmek için ugraş.
yani çokta emek verilecek kıymet bilecek biri gibi durmadı burdan bakınca.
ona yazık zatende kendine yazık etme.
( uzun yıllar birlikte oldugum erkek arkadaşım patronu ona "aslansın" desin diye 1 saat içinde 1 insanın yapamıcagı işleri yapıp göze girmeye calışır patronu aslansın dediginde sanki bir ülkeyi tek başına kurtarmışcasına gururlanırdınefret etmiştim artık bu hallerinden.adamda bu saflıgını kullanırdı tabi söylesende anlamazdı )
kendine güveni olmayan insanda bi çok şey eksik bana göre. gerçekten gerek yok zaman kaybetmeye.
Kendi eski halimi gordum sana yazik 5 yilimi bi hic ugruna feda ettim kac kere aldatilmisim kizlara neler yazdigini falan gordum hatta annesi bana babasida boyle yaocak bsey yok boyle kabul etmelisin demisti daha 17 yasindaydim sok olmustum. Bir yalan uzerine sacmalik uzerine kurulan bi ask olabilir mi. Kopmasi zor olabilir basta ama eger sen sen olmaktan vazgeciyosan herseyini kabul ediyosan devam et ama inan bana daha iyilerine layiksin suan cok mutlu bi evliligim var ve hergun Allaha sukur ediyorum bence bi icsel muhasebe yap kendinle
umarım gerçekten hayırlısı olur. ama şu sürecin içindeyken onsuzluğa dua etmeye insanın dili varmıyor. :))) ama geçecek.
evet bi de özlüyorsun:) her şeyde onu hatırlıyosun. hayatımda ilk defa böyle hissettiğim için zorlanıyorum bu kadar. ama allah dermansız dert vermesin. sevmekten korkuyosun hayal kurmaktan korkuyosun. sanki hayatıma her giren eksiltiyor beni. daha fazla eksilmemek için belki de uğraşıyorumO aciyla yuzlesmek, belki ayrilmak, guveninin yok olmasi, onu kaybetmek, bunlardan korkuyorsun.
Hepsini yasadim tahmin ediyorum
Herifi akla pakla sonra bi gun mevlayi tersten goruyon bacim
Toparla kendini saglikli dusunmeye calis
Hislerini degistirmek zor ama soyle dusun sana boyle davranan adama nasil biseyler hissedebiliyosun omur boyu ayni muameleyi gormeye hazirmisin. Bu kadar seni tanimayan insan ayni seyi soyluyosa hislerini dgistrmeye calis cok zor kabul ediyorum ama en azindan yaptiklarini dusunup uzaklastr kendinden. Eger hayatindan cikartirsan herseyi silersen bi muddet sonra unutuyosun hele unutturan bi insan cikarsa karsina gecmise donup guluyosun canm insallah senin icin hayirlisi oluryapıyorum her gün her saat. ve etrafımdaki insanları bu konuyla bıktırmak ya da daha fazla can yakıcı şeyler duymak da yoruyo. zamana ihtiyacım var biliyorum. ama her şey kafada bitiyor. bu konuyu açarken o kadar şey yazdım ve yorumların hepsi aynı yöndeyken ben tamamen farklı yöndeyim. tek bi nedeni var hislerim. ne zamanki onlara söz geçirebilirm o zaman herkesin gördüğü noktadan bakabilirim
aynen öyle kendini kandırmayı bırak, o bu hayatta yetersiz olabilir, bunu sanal ortamda kendini farklı gösterip- tatmin ederek rahatlıyoda olabilir ama bence sen bunu hak etmiyosun.
... hayırlısı olsun
Sen her seyin farkindasin canim bence basaracaksin :)teşekkür ederim bu kadar içten yazdığınız için 24 yaşındayım. evet haklısınız. aslında gerçeklerinin farkındayım sanırım. ama yeni olduğu için kabullenmem zor oluyor belki de. onunla konuşuyor olsam çok daha zor olurdu bu süreç benim için. umarım dediğiniz gibi duyguları bir kenara bırakmayı başarırım bi gün
inşallah hepimiz için hayrlısı olur. bunda da vardır bi hayır . evet zor gerçekten çünkü hislerimi esprilere vuran biriym normal yaşantımda o yüzden sürekli tek başına ağlamak zor oluyo:)) yazıyorum bol bol şiirmiş kitapmış. emin olun bende farkındaym yaptıklarının ama kabullenemediğim için hep iyi olan noltaları tekrarlıyorum. bugün iyi olan yanlarını değil kötü olan yanlarını yazcam sizlerin bu içten yorumları için :))Hislerini degistirmek zor ama soyle dusun sana boyle davranan adama nasil biseyler hissedebiliyosun omur boyu ayni muameleyi gormeye hazirmisin. Bu kadar seni tanimayan insan ayni seyi soyluyosa hislerini dgistrmeye calis cok zor kabul ediyorum ama en azindan yaptiklarini dusunup uzaklastr kendinden. Eger hayatindan cikartirsan herseyi silersen bi muddet sonra unutuyosun hele unutturan bi insan cikarsa karsina gecmise donup guluyosun canm insallah senin icin hayirlisi olur
evet haklısınız ama bu aşamada sanki hepsi aynıymış gibi o yüzden benm çabalayıp bşileri değiştrmem gerekiyo gibi hissediyorum. sanki hiç kimse tam güvenilir olmicak bana kıyamayan kimse çıkmayacak gibi hissediyorum.tatlım yaşadığın şeyin aynısını yaşadım bire bir abartmıyorum. 2011 de nişanlandım 2012 de ayrıldım 2008 de de ilişkim başladı. bu doktorlar asosyal gibi görünür biz de acırız mal gibi aptal saptal sitelere girerler. sen affedersin yazık dersin( aynısını yaşadım tekrar söylüyorum)sonra hastanenin içine bi girerler hop pabucun damda...para cebine bir girer hop pabucun damda... sakın sakın affetme...s...ktir et.. çok daha iyileri var emin ol.. ben şu an evliyim çoook mutluyum. o zamanlarım boşa gitmiş.ha bu sitelerin sonu aldatma haberin olsun.. sonra hiç tanımadığın kızlardan gizli mesajlar alacaksın aldatılıyorsun diye.. nişanlandım diye bir süre ayrılamadım da bir yıl işte sonra ayrılırsın bilezikler takılar istenir. dediğim gibi filmin sonunu söylüyorum. bunları yaşamadan def et.. ha kıskancım demişsin ben de aynı yalanla uyutuldum. öyle adamlara güvenemediğimiz için ister istemez kıskanıyor gibi görünüyorsun. ben şimdiki eşimi niye kıskanmıyorum çünkü adam bana o güveni verdi ondan çirkin mi hayır. tip olarak bin basar milyon basar.. lütfen kardeşim daha iyileri var
umarım kabullenebilirim. başarmayı isterim. o zaman başarabilirim sadeceSen her seyin farkindasin canim bence basaracaksin :)
haklısınız psikiyatra gidiyo. psikiyatr kontrolünde kullanıyor ilacı hatta. uzaktan gerçekten zor. ben inanmak istediğime inanıp tanımak istediğim gibi tanıdım belki de onuAnladıgım kadaryla sevyrsun asık olmssn ayrca arkadasının tedavıye ıhtıyacı var onu bırısı tutup cıkarmazsa daha derıne batacak kendınde bu gucu gruyrsan sabırla cıkar onu bu hastalıktan daha snra da byle seylerını grursen bırak gıtsın derım. Ama kadınlar guclu adamlar ısterler ne kadar guclu olursak olalım kocamızın bızı krumasına ıhtıyac duyarız senın durumn tam tersı olacak herzaman ccugunu kruyr gıbı onu kruman gerekecek ve onun ıyılesmesı yıllar alabılır bır an evvel işe badlaması lazım işe baslaması ıcın de pskolga gtmesı gerek ve pskolga gtmesı ıcın onu ıkna etman gerek bunlar klay olmycktr bunu yaapablecekmsn hem hadı yaptn adam duzeldı gayey ozgvnlı bı dktr oldu ya duzelınce senı ıstemezse karakterını bılemezsın suan cunku tam olrk saglıklı degıl bılemyrum uzaktan uzaga da ck zr
ben en normal insanla bile evlilik hayal edebilen biri değildim :) büyük konuştum belki deTembel Depresif asosyal bir adam nasıl bir evlilik hayal ediyorsunuz çok merak ediyorum
Onun kusurlarini ortmeye calisma birak, gordugun seylere kafani cevirmeevet bi de özlüyorsun:) her şeyde onu hatırlıyosun. hayatımda ilk defa böyle hissettiğim için zorlanıyorum bu kadar. ama allah dermansız dert vermesin. sevmekten korkuyosun hayal kurmaktan korkuyosun. sanki hayatıma her giren eksiltiyor beni. daha fazla eksilmemek için belki de uğraşıyorum
evet öyle bir duruma katlanmak dayanabilmem çok daha zor olur. ben ne kadar yorum alsam kafamda ne kadar sey düşünsem de boş. zaman her şeyi gösterir. gerçekten kendini affettirmek için bir çabası bile yokOnun kusurlarini ortmeye calisma birak, gordugun seylere kafani cevirme
Bak bu boyle kendime gelmem lazim ben napiyorum de
Cok pisman olursun
O hasta adamdan eser kalmaz, sende iyilesir baskasina kosar gider oylece bakar kalirsin eziyetle gecen gunlerine
Kendine yazik etme
evet en çok da bu zoruma gidiyor. ama konuştuğu kimseyle kalıcı bşi yaşayamayacak özellikle de bu sıralar buna eminim. umarım değerimi anlar.Sorunları varsa başka kızlara değil sana sığınmalıydı ama o başka kızlarla konusup egosunu tatmin etmeyi tercih etmiş ben olsam böyle bi durumda koşarak uzaklasirdim
evet erkekler bizim gibi değil emek harcamak yerine vazgeçmek daha kolay geliyor. umarım bizlerden vazgeçemicek kadar seven insanlar çıkar karşımızaKendini affettirmek için çabası yok diyosun sana gerçekten değer veriyo olsa cabalamazmiydi sence bence bu adam herseyi kafasında bitirmiş gibi geldi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?