Mutfak Dekorasyonu duwar ünitem kızlarrr

konsol almalısın bende dierlerini almadım ama yemek takımımı fln koydum içine eskiler gibi aynasız sadece konsol almalısın

konsol almalısın bende dierlerini almadım ama yemek takımımı fln koydum içine eskiler gibi aynasız sadece konsol almalısın

cnm biz surekli tasıncaz tyıncıyız o yuzden bole almayı dusunuoruz.unitenın altındaki cekmecelere sıgmaz mı yemek takımı ben ole dusundum..yada unıte almıcam sadece konsol masa we tw sehpası alcam

bende ilk ünitenin altına koyarım diye dusundum ama olmuo yani daha büyük bişi gerekio üstü olmayan sadece uzun tv için üniteler var onlardan alırsın bide konsol

bence kahve beyaz olanı al canım daha güzel görünüyor. ben de sadece ünite ve masa sandalye aldım ve senin gibi konsol alıp almamakta kararsızım ve yine senin gibi taşınma ihtimalimiz varkafamçokkarıştı ünitenin içine hiç eşya girmez
bu da benim ünitem. internetten ancak bu resmi yükleyebildim rengi pek güzel çıkmamış, bizimkinin rengi latin cevizi

Eklentiler

• $üniite.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 66
cnm ben iki takımıda çok beğendim ama ilk takım yani sırf beyazlı olan daha hoş gibi

yarenka cnm senin ünitende çok güzel

cok güzel canım ya cok begendim fiyatı ne kadar acaba
cnm ya 1 750 yada 1900 du tam hatrlayamadım..cok tsk ederimmmopuyorumnanaktan
ewet cnm bende cok kararsz kaldım konsol alsam bi ewe olcak birine olmıcak ben doguya idnce mecbur lojmanda otrcam lojmanlarda malum cok kuck nereye sıdrcam bunların bile sıgması zor bence sıkıs pıkıs olur gibime gelıo:bbo: ama resmdede gostermısler ya o raflarada tabak koymuslar hem cekmece hemde rafa koysam olmaz mı sıgmazmı?sennkide guselmiş cnm gule gule kulllan
cnm ben iki takımıda çok beğendim ama ilk takım yani sırf beyazlı olan daha hoş gibi

yarenka cnm senin ünitende çok güzel

tsk ederm opuyorumnanaktancnm bende direk ona baktım zaten ama ikncide hosuma gtmişti yatak odamda sırf beyaz dusundum oyuzden de ona baktım ama bilmıorum yinedekafamçokkarıştı

Son düzenleme:
bende ilk ünitenin altına koyarım diye dusundum ama olmuo yani daha büyük bişi gerekio üstü olmayan sadece uzun tv için üniteler var onlardan alırsın bide konsol

bilmıorum walla nasıl olcak ben sıgar die dusunustum ama nişanlıma soleyım bi..ben ilk once ole soledigme unıte al daha ii demişlerdi hangisi daha kullanıslı olur die sordugumda unıte al konsol alma dediler.yada gorunus acısından solediler yani bilmıorm

kahve tonlarında olanı güzel duruyor. düz beyaz olanı mutfak dolabını andırdı bana. ama seçim senin yinede tabiki.

arkadasım 2 side benım tarzım değil pek fazla ama alacaksanda bayazlı olan 1.yı al..
ben de arkadaşlara katlıyorum konsol lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…