kahve beyaz daha uyumlu bence
konsol almalısın bende dierlerini almadım ama yemek takımımı fln koydum içine eskiler gibi aynasız sadece konsol almalısın
cnm ben iki takımıda çok beğendim ama ilk takım yani sırf beyazlı olan daha hoş gibi
yarenka cnm senin ünitende çok güzel
cnm ya 1 750 yada 1900 du tam hatrlayamadım..cok tsk ederimmmopuyorumnanaktancok güzel canım ya cok begendim fiyatı ne kadar acaba
ewet cnm bende cok kararsz kaldım konsol alsam bi ewe olcak birine olmıcak ben doguya idnce mecbur lojmanda otrcam lojmanlarda malum cok kuck nereye sıdrcam bunların bile sıgması zor bence sıkıs pıkıs olur gibime gelıo:bbo: ama resmdede gostermısler ya o raflarada tabak koymuslar hem cekmece hemde rafa koysam olmaz mı sıgmazmı?sennkide guselmiş cnm gule gule kulllanbence kahve beyaz olanı al canım daha güzel görünüyor. ben de sadece ünite ve masa sandalye aldım ve senin gibi konsol alıp almamakta kararsızım ve yine senin gibi taşınma ihtimalimiz varkafamçokkarıştı ünitenin içine hiç eşya girmez
bu da benim ünitem. internetten ancak bu resmi yükleyebildim rengi pek güzel çıkmamış, bizimkinin rengi latin cevizi
cnm ben iki takımıda çok beğendim ama ilk takım yani sırf beyazlı olan daha hoş gibi
yarenka cnm senin ünitende çok güzel
bende ilk ünitenin altına koyarım diye dusundum ama olmuo yani daha büyük bişi gerekio üstü olmayan sadece uzun tv için üniteler var onlardan alırsın bide konsol