• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvari nasil.neyle silebilirim?

mehtapmhtp88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
5.166
3.307
248
Merhaba hamarat hanimlarin bilgisine ihtiyacim var. Duvarlarimi silmek istiyorum daa pratik bi sekilde nasil silebilirim. Malum bebekliyim zor da geliyor açıkçası . Ve hangi ürünle sileyim ne yapmam lazim tecrubelilerden yardim lutfen :)

Valla canım benim evimde rutubet var dı ben arap sabunlu su hazırlıyodum bahçe süpürgesiyle bahçe yıkar gibi fırçalıyodum duvarları sonra çekpasa havlu sarıp kuruluyodum hem çabuk oluyo hem temiz oluyo süzülürse su süzülsün bişey olmaz inan ben banyomun duvarlarını bile cif döküp öyle temizliyorum hem enerjiden hem zamandan tasarruf

Plastik boya ile boyanmış duvarların kolay silinmesi için, duvar temizliğine başlamadan 1-2 saat önce odanın ortasına büyük bir kova ya da leğen içinde kaynar su bırakmak ve pencereleri, kapıyı kapalı tutmak gerekir. Bu şekilde duvardaki kirler yumuşayacak ve temizlemek daha kolay olacaktır. Kirler yumuşadıktan sonra bulaşık deterjanı ile su karışımıyla duvarlar silinir ve kirlerin tamamen yok olduğu görülür. Temizlenen duvarların daha geç kirlenmesi için temizlendikten sonra nişastalı su ile duvarların silinmesi iyi olacaktır.:temizlik:

Bizim evin duvarları mantar önleyici ,silinebilir boya. Ben camsil kutusuna az çamaşır suyu katıp sulandırıp sıkıyorum. Bi bezle silip diğer bezlede kuruluyorum. Zaten duvarlarda aman aman bi kir olmuyor, ama resmen rengi açılıyor senede bir siliyorum. Çok pratik oluyor bu şekilde.

Back
X