• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvarda kuf

Delileyla

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
516
735
33
35
Benim kullanmadıgım sadece ayakkabıydı cantaydı kıyafetlerdi koydugum bos bir odam var ve duvarları kuflendi. Camasır suyuyla sildim yine kar etmiyor duvar dısardan nem alıyor. Ev sahibim ilgisiz malesef.

O odada yatmıyorum kalkmıyorum her gun havalandırmak haricinde girmiyorum bile. Ama huylandım hastalık kapar mıyım vs diye dusunuyorum. Kuf saglık sorununa neden olur mu? Kufu onlemek icin yapılacak bi sey var mı?

Bence çantadan vs den değil o oda rutubetlidir, ondan oluyordur
Odayı kullanmadığın içinde senin için sorun olmaz.

Benim kullanmadıgım sadece ayakkabıydı cantaydı kıyafetlerdi koydugum bos bir odam var ve duvarları kuflendi. Camasır suyuyla sildim yine kar etmiyor duvar dısardan nem alıyor. Ev sahibim ilgisiz malesef.

O odada yatmıyorum kalkmıyorum her gun havalandırmak haricinde girmiyorum bile. Ama huylandım hastalık kapar mıyım vs diye dusunuyorum. Kuf saglık sorununa neden olur mu? Kufu onlemek icin yapılacak bi sey var mı?
Güzelce sil çamaşır suyu ve tursili karıştırıp ardın dan köpük malzeme var desenli ondan yapıştırabilirsin çok şıknve temiz duruyor uste geçmiyor kuf yeniden olsa bile ben evimin bir koşesini böyle yaparak çare buldum

Küf önleyici boyalar var. Onlarla boyayabilirsiniz duvarı. Eğer bütçeniz müsaitse nem alıcı tavsiye ederim. Ben geçen sene aldığımda 400 TL civarıydı, çok memnunum.

Güzelce sil çamaşır suyu ve tursili karıştırıp ardın dan köpük malzeme var desenli ondan yapıştırabilirsin çok şıknve temiz duruyor uste geçmiyor kuf yeniden olsa bile ben evimin bir koşesini böyle yaparak çare buldum
Benim rutubetten değilde balkondan su aldı duvar, ıslandığı için kabardı
Balkonu kapattırdım şimdi su ve yağış almaz
Yaza boyatırım diyorum ama sizin dediğiniz yöntemi geçici olarak denesem mi ? Boyatacaksam gerek yok mu

Küf önleyici boyalar var. Onlarla boyayabilirsiniz duvarı. Eğer bütçeniz müsaitse nem alıcı tavsiye ederim. Ben geçen sene aldığımda 400 TL civarıydı, çok memnunum.
Hangi marka aldınız.Kullaımı nasıl biraz bilgi verebilirmisinz
Bu ara bende sürekli araştırıyorum konuyu..Benimde yatak odası ebeveyn banyosu yeterince havalanamadığı için yatak odamda sürekli küf oluşuyor.

Hangi marka aldınız.Kullaımı nasıl biraz bilgi verebilirmisinz
Bu ara bende sürekli araştırıyorum konuyu..Benimde yatak odası ebeveyn banyosu yeterince havalanamadığı için yatak odamda sürekli küf oluşuyor.

Markası trotec. Benim evimde sadece kışın ve sadece yatak odasında küf sorunu oluyor. Sabah işe giderken 8 saatlik moda ayarlayıp çıkıyorduk. Biraz gürültü yaptığı için akşamları çalıştırmıyorduk. Küçük bir su haznesi var. Dolunca cihaz uyarı veriyor. O küçük hazneyi boşaltıp yerine takıyorsunuz. Çok kolay ve pratik yani.

Benim rutubetten değilde balkondan su aldı duvar, ıslandığı için kabardı
Balkonu kapattırdım şimdi su ve yağış almaz
Yaza boyatırım diyorum ama sizin dediğiniz yöntemi geçici olarak denesem mi ? Boyatacaksam gerek yok mu
Bak resim attım canım iki senedir böyle kirkenmedi kirlenince üzerine boya yapıcam sende yapabilirsin tanesi bir buçuk lira 50 ye 50 ebatıda çok buyuk kolaylık dahandeğişik modelleride var
WP_20151007_002.webp
Eki Görüntüle 1649932
WP_20151007_002.webp

Ben temizleyip yaptım şuan ne halde arkası bilmiyorum ne koku ne pis görüntü var evimde

koku yoksa bence sorun da yok

bir de benim evde şifonyerin arkası küflenmişti

duvara bitişik değil ama arkadaki duvar soğuk olduğu için içerdeki nem gidip o duvara yapışıyor

önü kapalı olduğu için içerisi sıcak olunca da kuruyamıyor

ben o duvarı çamaşır suyu ile sildim ve önündekini uzaklaştırdım bir daha olmadı

bir de korniş diplerinde falan olabiliyormuş konu sahibi oralarına da bak

koku yoksa bence sorun da yok

bir de benim evde şifonyerin arkası küflenmişti

duvara bitişik değil ama arkadaki duvar soğuk olduğu için içerdeki nem gidip o duvara yapışıyor

önü kapalı olduğu için içerisi sıcak olunca da kuruyamıyor

ben o duvarı çamaşır suyu ile sildim ve önündekini uzaklaştırdım bir daha olmadı

bir de korniş diplerinde falan olabiliyormuş konu sahibi oralarına da bak
Odadaki pencereler pimapen ve baya dandik bir binada oturuyorum, once pencere kenarlarından basladı, sonra yayıldı. Nem alıyor o kısımlardan. Ev sahibine birlikte yaptoralım dedim idare et diyor:) kendim bi cozum arıyorum da ne yapıcam bilmiyorum.

Markası trotec. Benim evimde sadece kışın ve sadece yatak odasında küf sorunu oluyor. Sabah işe giderken 8 saatlik moda ayarlayıp çıkıyorduk. Biraz gürültü yaptığı için akşamları çalıştırmıyorduk. Küçük bir su haznesi var. Dolunca cihaz uyarı veriyor. O küçük hazneyi boşaltıp yerine takıyorsunuz. Çok kolay ve pratik yani.

Rutubetten ziyade pencere kenarlarından su giriyor sanırım oralar hep ıslak ıslak. Boyasam da gecici olacak en ufak yagısa yine nem alıp kuflenecek. Kiracı olmal cok zor

Back