Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuDuvara Niş Uygulaması??
Arkadaşlar merhabalar.Ben yeni aldığım evimin salonunun bir duvarına bu tarz nişlerden yaptırmak istiyorum.Sanırım alçıdan yapılıyor.
Maliyeti hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar merhabalar.Ben yeni aldığım evimin salonunun bir duvarına bu tarz nişlerden yaptırmak istiyorum.Sanırım alçıdan yapılıyor.
Maliyeti hakkında bilgisi olan var mı?
valla canım kanal d de evim şahane die bi program var orda ki mimar her eve bunlardan uygukuyır ve program sırasında uygulaanan herşeyin fiyatını söylüyorlar izlersen fşyatınıda öğrenebilirsin......
şu an bu yılın yeni trendi diyebilirim bu nişlere bende çok beğeniyorum bu uygulamayı hem istediğin gibi süsleme yapabiliyorsun hemde evinde farklı bir tarz yaratabiliyorsun.google arat canım nişlerin fiyatı muhtemelen çıkar.ilerde bende düşünebilirim
valla canım kanal d de evim şahane die bi program var orda ki mimar her eve bunlardan uygukuyır ve program sırasında uygulaanan herşeyin fiyatını söylüyorlar izlersen fşyatınıda öğrenebilirsin......
Teşekkür ederim fakat o programın yayınlandığı saatlerde işte olduğum için izleme şansım yok Malzemesi alçıdan olduğu için bence de çok pahalı olmayacaktır ama yaptıran olduysa fiyat öğrenmek istemiştim.Yine de ilginize teşekkür ederim
Teşekkür ederim fakat o programın yayınlandığı saatlerde işte olduğum için izleme şansım yok Malzemesi alçıdan olduğu için bence de çok pahalı olmayacaktır ama yaptıran olduysa fiyat öğrenmek istemiştim.Yine de ilginize teşekkür ederim
İnternetten herhangi bir bölümünü açıp izleyebilirsin.Ben birkaç bölümünü izlemiştim hepsinde de duvara niş uygulaması yapılıyordu.
Fiyatlar da ölçülere göre değişecektir mutlaka ama ne olursa olsun 500 TL.nin altında kalacağını sanmıyorum.