Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Duvara Niş Uygulaması??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

efkar0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
43
0
86
Adana
Arkadaşlar merhabalar.Ben yeni aldığım evimin salonunun bir duvarına bu tarz nişlerden yaptırmak istiyorum.Sanırım alçıdan yapılıyor.
Maliyeti hakkında bilgisi olan var mı?

$nişşş.webp

Arkadaşlar merhabalar.Ben yeni aldığım evimin salonunun bir duvarına bu tarz nişlerden yaptırmak istiyorum.Sanırım alçıdan yapılıyor.
Maliyeti hakkında bilgisi olan var mı?

Eki Görüntüle 380973

valla canım kanal d de evim şahane die bi program var orda ki mimar her eve bunlardan uygukuyır ve program sırasında uygulaanan herşeyin fiyatını söylüyorlar izlersen fşyatınıda öğrenebilirsin......

şu an bu yılın yeni trendi diyebilirim bu nişlere :34:bende çok beğeniyorum bu uygulamayı hem istediğin gibi süsleme yapabiliyorsun hemde evinde farklı bir tarz yaratabiliyorsun.google arat canım nişlerin fiyatı muhtemelen çıkar.ilerde bende düşünebilirim :21:

valla canım kanal d de evim şahane die bi program var orda ki mimar her eve bunlardan uygukuyır ve program sırasında uygulaanan herşeyin fiyatını söylüyorlar izlersen fşyatınıda öğrenebilirsin......

Teşekkür ederim fakat o programın yayınlandığı saatlerde işte olduğum için izleme şansım yok :( Malzemesi alçıdan olduğu için bence de çok pahalı olmayacaktır ama yaptıran olduysa fiyat öğrenmek istemiştim.Yine de ilginize teşekkür ederim ;)

Teşekkür ederim fakat o programın yayınlandığı saatlerde işte olduğum için izleme şansım yok :( Malzemesi alçıdan olduğu için bence de çok pahalı olmayacaktır ama yaptıran olduysa fiyat öğrenmek istemiştim.Yine de ilginize teşekkür ederim ;)

İnternetten herhangi bir bölümünü açıp izleyebilirsin.Ben birkaç bölümünü izlemiştim hepsinde de duvara niş uygulaması yapılıyordu.
Fiyatlar da ölçülere göre değişecektir mutlaka ama ne olursa olsun 500 TL.nin altında kalacağını sanmıyorum.

Back
X