• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar siler misiniz? Siliyosanız neden?

Benim de mop var 10₺ almıştım ucuz ama iş görüyor her ay silemem ama yılda 1silerim sigara yok bşy yok kaloriferleri kapattık artk Bayram temizliğimde sileceğim :temizlik: halılar koltuklar da yıkanacak oh mis :36:

Her ay mutlaka duvar koltuk ve dolap içi silerim. Şuan küçük bir bebeğim olduğu için yapamıyorum ama sürekli yaparım daha dün komşularımla konuşuldu bu konu yaaa yapma tamam bizimkinden temiz ama boşver ya dediler :-) kolay yolu adını bilmiyorum ama uzun bir sopa ucunda dikdörtgen bir başlık olan bir aparatla siliyorum aspirinleri su yapıyorum ta da anway loc onunla sil dur:-) emin ol çok temiz oluyor
Anway loc nedir? Bi de koltukları nasil siliyorsunuz

hiç silmedim.suyun nasıl kirlendiğini görseniz sizde silersiniz diyenleri görünce insan bi meraklanıyo ama :KK48: kimse duvar pis diye ölmemiş canıma yazık. örümcek ağı varsa çektiriveririm süpürgeyle koca duvarımı silcem :KK57: ben rutin temizliğimi yaptığıma ve camları sildiğime şükrediyorum. her şeyde 4*4 lük olmayıversin :işsiz::temizlik:

Evime taşınalı 3,5 yılı geçti sanırım daha silmedim de boyatmadım da sigara içilmiyor evde doğalgazlı o yüzden çok bir kirlenme yok ama silinse ışıldar tabi ama gerek yok. Annemi sorarsan siler mesela yakındır ramazan bayramından önce siler. (:

Nayn silmem silemem işim gücüm yok duvarla uğraşıcam :D
Silenin eline sağlık ben pis duvarımla mutluyum :KK200:

Gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..

Tıpkı ben :D benimki çamaşır suyuyla sildiriyor duvarları kaç kere zehirlendik öle rutin de olması gereken bir şey değil maalesef annen aşırı titiz temizlik hastası ve sanırım artık kendi yapamadığı için senin başının etini yiyor biz de durumlar öyle şuan :)

Evet canım aynen öyle yapıyoruz yoksa içimiz rahat etmiyo:KK49::rapci:
kaçıncı katta oturuyorsun peki o sular çıkıyor mu evden,eski evimiz de otururken ben küçükken üst katta ki kadın duvarları yıkamış tabi evinin her tarafı su olunca çıkarması güç olmuş o suları çıkardım derken sular bizim evden de çıkmıştı tavanlardan su akmıştı her yerden ki babamlarda o dönem boya yapıyorlardı ve tadilat çok kötü olmuştu.

Gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
Eski evimiz de annem de silerdi şimdi 7-8 yıl oldu hiç silmedik mutfak ve banyo hariç.

kaçıncı katta oturuyorsun peki o sular çıkıyor mu evden,eski evimiz de otururken ben küçükken üst katta ki kadın duvarları yıkamış tabi evinin her tarafı su olunca çıkarması güç olmuş o suları çıkardım derken sular bizim evden de çıkmıştı tavanlardan su akmıştı her yerden ki babamlarda o dönem boya yapıyorlardı ve tadilat çok kötü olmuştu.
3 katta oturuyorum cnm daha önce hiç öyle birşey olmadı yaşamadık öyle bi sorun

Back
X