Duvar kağıdı renklerine karar veremedim

seyhanece

Güzel kızım benim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
179
5
318
İstanbul
Gunaydın

Ben Duvar ünitesi yaptırdım fakat bulunduğu duvara kağıt yaptırmak istiyorum renklerine karar veremedim. Fikir verirseniz çok sevinirim

Duvar ünitem bu

Koltuğumun renkleri de bu

Halımda bu

Siyah üzerine kırmızı duvar kağıdı düşünüyorum ama karar veremiyorum renklerine bir türlü

Son düzenleme:
tv koyucagın yerde siyah olsaydı kırmızı duvar kagıdı derdim ama bu şekilde bende senin gibi kırmızı üzerine siyah yada tam tersi bi duvar kagıdı olur diye düşünüyorum yada beyaz siyahta olabilir. ya halın çok hoş sakıncası yoksa markasını öğrenebilirmiyim?? bide tv ünitesini bende böyle bişi istiyorum ne kadara mal oldu??

Son düzenleme:
Teşekkür ederim .. Halımın markası Eko halı daha önce Royal in halısını almıştım fakat çok fazla tüylenme yapınca bende iade ettim ve shaggy aldım . ünite yi de 1.500 TL ye yaptırdım

daha sade ve şık oluyor bence ama siyahlada güsel olmuş ancak tv nı duvara monte ettırıken bır seyı unutmussun tv duvarda cok bos duruyor keske arkasına duvar kagıdı yaptırsaydın bn oyle yaptım cok sık durdu

Bende ona karar veremedim onun için fikir istyorum sizlerden . renklerini düşünüyorum 3 secenek geliyor aklıma

1 . Siyah üzeri Kırmızı
2 . Kırmızı üzeri Siyah
3 . Siyah üzeri Beyaz

kızlar duavar kağıdı kullanışlı oluyrmu??yırtılma falan oluyomu yani

tşkkrler cnmcvın için.

bende sedef boyamı yapdırsam kağıtmı die düşünüyrm.ama sedef boya evde eşyalar varken biraz beni zorlar kararsızım sizce???[/QUOTE]

Sedef boya da duyduğum kadarı ile güzel oluyor ama tabii uygulayabilmek önemli onu . Duvar kaığıdı daha pratik sanki boyaya göre

tşkkrler cnmcvın için.

bende sedef boyamı yapdırsam kağıtmı die düşünüyrm.ama sedef boya evde eşyalar varken biraz beni zorlar kararsızım sizce???

Sedef boya da duyduğum kadarı ile güzel oluyor ama tabii uygulayabilmek önemli onu . Duvar kaığıdı daha pratik sanki boyaya göre[/QUOT

uygulaması daha kolay ve pratik birde senn için internette şöyle bir duvar kagıdı modellerine baktım duvarn açık renk o yuzden beyaz duşunemezsn sıyah ve kırmızı kesnlkle odayı cok kapatır bır kac mo0del begendım beyazın üzerine çok sık atılmış gri desenler koltugunun yastıkları gıbı beyazn üzerine desenli al odan hem ferah hem güsel olur koyu renk esylarnla ıyıce kapatır bnde ev hazırlklarında okadr cok arastrdm kı bu işleri nihayetnde şükür güsel bir ev çıktı ortaya dilerm senn evnde cok gusel olur

sanırım beyaz ağırlıklı düşünmem lazım internetten araştırdım ama sanırım orjinalini görürsem daha çabuk karar verebilirim .

bencede kırmzı siyah boğar,ben olsam giri tonlarında yaptırırdım.

Kesinlikle katılıyorum. Gri tonlarını yaptırmanız, ünitenizin ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Aksi takdirde tüm renkler benzer olunca bir baskınlık karmaşası olduğunu farkedeceksiniz. Yerinizde olsam italyan gri ile koyu gri renklerini uygulardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…