bence siyah üzerine beyaz çok güzel olur bence..tvde siyah beyaz açar..
daha sade ve şık oluyor bence ama siyahlada güsel olmuş ancak tv nı duvara monte ettırıken bır seyı unutmussun tv duvarda cok bos duruyor keske arkasına duvar kagıdı yaptırsaydın bn oyle yaptım cok sık durdu
kızlar duavar kağıdı kullanışlı oluyrmu??yırtılma falan oluyomu yani[/QU
şimdiki duvar kagıtları kalın silinebilir kumaşlardan o yüsden problem olmuyor zamanla yıpranma gibi durumuda yok boya derdi yok en azndan duvar kagıdı yaptırdın yerde ama zamanla olurda aşınır çizilr diye yedek bir parça bırakılıyor ve evler bu sayede bambaşka görünüm alıyor tavsiye ediyorum hatta evimin fotosunu cevpi duvar kagıdı olan yerını sıteye koyacagm kızlar
kızlar duavar kağıdı kullanışlı oluyrmu??yırtılma falan oluyomu yani[/QU
şimdiki duvar kagıtları kalın silinebilir kumaşlardan o yüsden problem olmuyor zamanla yıpranma gibi durumuda yok boya derdi yok en azndan duvar kagıdı yaptırdın yerde ama zamanla olurda aşınır çizilr diye yedek bir parça bırakılıyor ve evler bu sayede bambaşka görünüm alıyor tavsiye ediyorum hatta evimin fotosunu cevpi duvar kagıdı olan yerını sıteye koyacagm kızlar
tşkkrler cnmcvın için.
bende sedef boyamı yapdırsam kağıtmı die düşünüyrm.ama sedef boya evde eşyalar varken biraz beni zorlar kararsızım sizce???
tşkkrler cnmcvın için.
bende sedef boyamı yapdırsam kağıtmı die düşünüyrm.ama sedef boya evde eşyalar varken biraz beni zorlar kararsızım sizce???
sedef boyayla ilgili inanın benmde pek bilgim yok ama bende evime duvar kagıdı yaptırıken epey arastrdm yaptırdıktan sonrada memnun kaldım ama sedef boyayı hıc arastrmadm
tşkkrler cnmcvın için.
Sedef boya da duyduğum kadarı ile güzel oluyor ama tabii uygulayabilmek önemli onu . Duvar kaığıdı daha pratik sanki boyaya göre[/QUOT
uygulaması daha kolay ve pratik birde senn için internette şöyle bir duvar kagıdı modellerine baktım duvarn açık renk o yuzden beyaz duşunemezsn sıyah ve kırmızı kesnlkle odayı cok kapatır bır kac mo0del begendım beyazın üzerine çok sık atılmış gri desenler koltugunun yastıkları gıbı beyazn üzerine desenli al odan hem ferah hem güsel olur koyu renk esylarnla ıyıce kapatır bnde ev hazırlklarında okadr cok arastrdm kı bu işleri nihayetnde şükür güsel bir ev çıktı ortaya dilerm senn evnde cok gusel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?