• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar kağıdı önerileri?

KIBRIS_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
97
0
36
İstanbul
Arkadaşlar daha önce salonum için aldığım mobilyalarımı eklemiştim. Şimdi tv. ünitesinin bulunduğu duvara uygulanacak duvar kağıdının, rengi ve deseni konusunda sizlerden öneri bekliyorum. Aşağı yukarı benimde zihnimde bir fikir var ama net kararımı vermeden önce sizlerden de görüş almak istedim. Şimdiden çok teşekkür ederim değerli önerileriniz için. $30012011672.webp$30012011658.webp$Resim 034.webp$Resim 033.webp

Son düzenleme:

bblau bu kadar olur, 2. resim benim aklımda olan seçeneklerden biri, hatta en baskın olanlarından biri, diğeri ise çok sevdiğim bir desen, damask desen, bayılırım damask desene, herşeyde her türlü objede. Damask severliğimden olacak, halım ve perdem damask desenli, bilmem ki aynı deseni duvar kağıdında da kullansan çok mu kullanmış olacağım aynı oda içinde, ya da bütünlük mü arzedecek. Önerdiğiniz resimler çok uygun, farklı önerilerinizde olursa memnun olurum.

Tek duvarda kullanacağın için ben bütünlük arzeder diye düşündüm aslında…Simli olması da ayrıca hoşuma gitti…Tüm oda kaplansa yoğun olurdu belki ama tek duvar….
Belki boğulmasın diye buradaki desen fon renklerini tam tersi olarak düşünebilirsin.Daha açık fon ve koyu desen…Ama ağırlığından kaybeder o zaman sanki…TV ünitesi de beyaz…
Bence bu desende halı ve perdeler için keskin köşeli deseni olan duvar kağıtları bütünlüğü bozar…Mesela mağazadaki desen kare kare grupladığı için benim hoşuma gitmedi,rahatsız etti beni…
Ama aynı tip desenli halı,perde,kağıt arasında boğulmayayım dersen belki şöyle tatlı kavisleri ve geçişleri olan bir desen de düşünülebilir….

$glass-textile-wallcovering-149921.webp$ithal-duvar-kagidi-2235-k.webp

ben de sağdaki duvar kağıdının beyaz krem ve hafif altın yaldızlı olanını yaptırdım. Çok kararsız biriyim ama çok beğendim, kesinlikle çok güzel durdu. Bu kağıdı sizlerin sayesinde keşfettim. Çok teşekkürler... Kağıdı arayıp tarif ederken çok zorlandım ama satın aldığım yerde çok yardımcı oldular. ankara da oturanlar için siteler doğtaş mobilya karşısındaki evasist ithal duvar kağıtları mağazasını tavsiye ederim. Günlerce ürün seçmek için araştırma yaptım en uygun ve en iyi ürünü aldığıma inanıyorum.

Back
X