- 3 Nisan 2014
- 36.054
- 146.855
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Hahha bu arada benim eşimin de herşey hakkında fikri vardır neyse ki zevkli ,oradan kurtarıyor biraz :) Hoş hala koltukların kumaşını keten seçmedim diye hata ettiğimi söyler durur.Yerim sizi kızlar ya.
Evin rengini bence de hanımlar belirlemeli
Uçuk bir gri olabilir diyeceğim o halde.uçuk gri tonları var ve çok ferah gösteriyor evi.
şu anki rengin koyu değilse tutar astarsız. tutmasada ikinci katır ayar zaten boyacı. öyle mobilyalarla aynı renk boya daha çok boğuyor bence.
Parkelerde griyse duvara gri gitmez ev çok boğulur siz haklısınızÇünkü ben salağım anlamıyorum.
Bu arada parkelerim gri.
Aynen öyle. Yıllar önce eski evimi boya yaptırıyoruz, eşim tutturdu duvarlar beyaz kartonpiyerler ve kapı kasaları yeşil olsun diye.Ne istersen onu yap panpa erkekler ne anlar renkten ahenkten
Kum bejimi öğkk bezmedunuz mi ya şu renklerden benimde gri hatta senin dedigin renge yakın ben çok memnunum canım enişteye oyun kendine gelHanımlar merhaba.
Evimi boyatacagım oturma grubum vizon berjerlerim kırmızı bordo arası bir renk.
Kızımın odası beyaz bazası pembe.
Yatak odam ise yatak başlıgım ve yatak kenarlarım vizon dolabım ise eski oldugu için beyaz almayı düşünüyorum.
Eşim gri olsun diyor ama filli boyanın andezit renklerinden çoook fazla şikayet okudum.
Ben de biraz kum beji ya da vizona daha yakın renkler istiyorum eşim tutturdu olmaz gri olacak.
Şimdi duvarlar mavi lila arası bir renk olacakmış gibi geliyor çünkü duvarlarım suan kum bejinin orta koyu tonunda.
Kavga etti benimle az önce.
Haksız mıyım yahu ? Dünya kadar para verip bu seferde olmazsa bir daha mı ev boyatacağım ?
Bana ne anlarsın sen dedi :)
Hıhım çünkü salağım, anlamam.
Bu tip sorunla karşılaşan oldu mu daha önce.
Şimdi almak için gezdigimiz evlerin duvarları çogu gri ve grinin ya koyusu ya açık tonu idi
Ama bizim duvara astar boyası geçilmeyecek mevcut boyasının üzerine olacak, çok kararsız kaldım.
bibim mobilyaların ne renk kuzuCanım rengini atayim istersen sana en açik grilerden bunuda begenmeyen artik
Özelden anlaştıkbibim mobilyaların ne renk kuzu
bir de bu boya kodu ne renk hangi markanın
Ay evet ya o nasıl bir griydi hakikaten.Ay hani bi gri tonu vardır (Grinin 50 tonu diil), açıkla koyu arasıdır 80'lerin ilkokullarında sınıflar hep o renkti travmadır bende. Aman diyim koyu gri bile bi asillik taşıyor da o orta ton gri evlerden ırak.
Ben bunlardan fenalık geçirip bembeyaz boyattım tüm evi
Ya işte bir koç burcu daha bu işi anliyoruz bizLed,
eşinden yanayım şahsen ama ev küçük diyorsun, grinin koyu tonları büyük duvarlarda muhteşem duruyor, bir dönem tüm evi koyu griye boyattık parkeler ve kapılar beyaz olunca şık durdu ama dar koridorları boğuyor.
Boya markası olarak Polisan kullanacaksanız açık ton griler var mesela 4482 Masum Gri / Cİ-7621, 4473 Dingin Gri / Cİ-7601 veya 4001 Sabah Sisi / Cİ-6202 renklerine bakabilirsin lakin astarsız ton tutturabilir misiniz bilemiyorumastar atmazsanız 3 kat boya gerekir astarla aynı masrafa gelir bence.
Duvarlar da gri olursa çok kapatıcak evi, daral gelecek. Hapishane gibi o ne öyle aman diyim.Çünkü ben salağım anlamıyorum.
Bu arada parkelerim gri.
Evin boyasınin daha yeni bitip bu konuyu okumamHanımlar merhaba.
Evimi boyatacagım oturma grubum vizon berjerlerim kırmızı bordo arası bir renk.
Kızımın odası beyaz bazası pembe.
Yatak odam ise yatak başlıgım ve yatak kenarlarım vizon dolabım ise eski oldugu için beyaz almayı düşünüyorum.
Eşim gri olsun diyor ama filli boyanın andezit renklerinden çoook fazla şikayet okudum.
Ben de biraz kum beji ya da vizona daha yakın renkler istiyorum eşim tutturdu olmaz gri olacak.
Şimdi duvarlar mavi lila arası bir renk olacakmış gibi geliyor çünkü duvarlarım suan kum bejinin orta koyu tonunda.
Kavga etti benimle az önce.
Haksız mıyım yahu ? Dünya kadar para verip bu seferde olmazsa bir daha mı ev boyatacağım ?
Bana ne anlarsın sen dedi :)
Hıhım çünkü salağım, anlamam.
Bu tip sorunla karşılaşan oldu mu daha önce.
Şimdi almak için gezdigimiz evlerin duvarları çogu gri ve grinin ya koyusu ya açık tonu idi
Ama bizim duvara astar boyası geçilmeyecek mevcut boyasının üzerine olacak, çok kararsız kaldım.