- 30 Aralık 2009
- 22.502
- 87.055
- 40
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
ev 80 m2 pandam ya.Tv unitesinin oldugu duvara gri duvar kagidi yaptirmayi onerseniz nasil olur? Arkadasim yaptirdi, cok hoş oldu
Ev kucukse gri dahada basar, acik renkler daha iyi olur
Çünkü ben salağım anlamıyorum.Ben de kum beji ya da kese kağıdı tercih ederim, siz haklısınız. Andezit tonlarına baktım güzel ama ne alaka mobilyalarla? Ay bu erkolar ya!
Hemen bakıyorumMarshall Kurna rengine de bir bakın derim. Hem açık hem boğmayan hem vizon bejlerle hem gri ve tonlarıyla uyum sağlar gibi o renk. Çok joker duruyor.
ev 80 m2 pandam ya.
Hanımlar merhaba.
Evimi boyatacagım oturma grubum vizon berjerlerim kırmızı bordo arası bir renk.
Kızımın odası beyaz bazası pembe.
Yatak odam ise yatak başlıgım ve yatak kenarlarım vizon dolabım ise eski oldugu için beyaz almayı düşünüyorum.
Eşim gri olsun diyor ama filli boyanın andezit renklerinden çoook fazla şikayet okudum.
Ben de biraz kum beji ya da vizona daha yakın renkler istiyorum eşim tutturdu olmaz gri olacak.
Şimdi duvarlar mavi lila arası bir renk olacakmış gibi geliyor çünkü duvarlarım suan kum bejinin orta koyu tonunda.
Kavga etti benimle az önce.
Haksız mıyım yahu ? Dünya kadar para verip bu seferde olmazsa bir daha mı ev boyatacağım ?
Bana ne anlarsın sen dedi :)
Hıhım çünkü salağım, anlamam.
Bu tip sorunla karşılaşan oldu mu daha önce.
Şimdi almak için gezdigimiz evlerin duvarları çogu gri ve grinin ya koyusu ya açık tonu idi
Ama bizim duvara astar boyası geçilmeyecek mevcut boyasının üzerine olacak, çok kararsız kaldım.
Hanımlar merhaba.
Evimi boyatacagım oturma grubum vizon berjerlerim kırmızı bordo arası bir renk.
Kızımın odası beyaz bazası pembe.
Yatak odam ise yatak başlıgım ve yatak kenarlarım vizon dolabım ise eski oldugu için beyaz almayı düşünüyorum.
Eşim gri olsun diyor ama filli boyanın andezit renklerinden çoook fazla şikayet okudum.
Ben de biraz kum beji ya da vizona daha yakın renkler istiyorum eşim tutturdu olmaz gri olacak.
Şimdi duvarlar mavi lila arası bir renk olacakmış gibi geliyor çünkü duvarlarım suan kum bejinin orta koyu tonunda.
Kavga etti benimle az önce.
Haksız mıyım yahu ? Dünya kadar para verip bu seferde olmazsa bir daha mı ev boyatacağım ?
Bana ne anlarsın sen dedi :)
Hıhım çünkü salağım, anlamam.
Bu tip sorunla karşılaşan oldu mu daha önce.
Şimdi almak için gezdigimiz evlerin duvarları çogu gri ve grinin ya koyusu ya açık tonu idi
Ama bizim duvara astar boyası geçilmeyecek mevcut boyasının üzerine olacak, çok kararsız kaldım.
biz gri tonlarda duvar kağıdı yaptırdık ama bizim ev baya büyük kaldırdı. küçük eve gri olmaz bence deev 80 m2 pandam ya.
Pahalı oluyormuşNiye astar sürmüyorsunuz? Astarsız renkler tutmuyor. Polisan kum beji çok şık.
Pahalı oluyormuş
Anlatınca tane tane salak muamelesi görüyorum.
Çok bişe fark etmez aslında. Ama astarsız, kum beji tutar renk olarak. Gri tutmaz. Gri gri olmaz
Az önce öneri geldi kurna için beğendim.Vizona kum beji falan gitmiyor bence. Ama gri de gitmez ya, gri zaten hoş olmayan bir ev modası rengi. Enerjisi durağan.
Marshall kurna rengine bakmanı öneriyorum ben de. Çok ferah bir renk.