- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Çünkü ben salağım anlamıyorum.
Bu arada parkelerim gri.
Valla hücre evine donersiniz. Polis baskini yersiniz distirimev 80 m2 pandam ya.
kLJEEjeej evimi narkotikler de basabilir.Valla hücre evine donersiniz. Polis baskini yersiniz distirim
Göt kadar evi boyacagım rengin derdine düştüm annem ya.Olsun, benim de gri ama duvarım yumurta akı beyazı (o neyse akssksks) biz de yatak odası ve tv ünite arkasını gri yaptık ama benim evim büyük olduğundan kapamadı.
Ay bu erkeklerin her b.ka karsimasi da beni oldurucekGöt kadar evi boyacagım rengin derdine düştüm annem ya.
Öfff ne zor iş be.
Dertlerin sadece böyle olsun.Evin tekrar hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde oturmayı nasip etsinGöt kadar evi boyacagım rengin derdine düştüm annem ya.
Öfff ne zor iş be.
Sagol beybim.Dertlerin sadece böyle olsun.Evin tekrar hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde oturmayı nasip etsin
Anlatınca tane tane salak muamelesi görüyorum.
Yahu ben zaten evhamlı insanın tekiyim griye bakınca halimi düşünemiyorum.
Ev küçük mobilyalarımla aşırı alakasız olacak diyorum
Zamanla mobilyaları değişirmişiz
İyi de niye değişeyim yahu ?
Ev büyük olsa tamam grinin açık tonları olsun da evim küçük.
Estağfurullah niye salak olasın buradaki yorumlarından gayette aklı başında, akıllı bir kadınsın. Seviyorum seniÇünkü ben salağım anlamıyorum.
Bu arada parkelerim gri.
Kız ne grisi fenalık geldi düşününce. Açık pudra tonlarında seçebilirsin ferah ferah gözükür en azından ayrıca trend sadelikten yana. Çok biliyor enişte..