T teramisin Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2012 56 0 16 Sakarya 31 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi teramisin #1 Gelinliğimi aldım ve türbanlı olcak.ancak ben tepen duvak istiyorum soyle tepeden sade ve sankki taç varmış gibi duvak istiyorum.bunu kuafor mu ayarlıcak yoksa gelinlikci mi.türban olacagımı biliyordu gelinlikcim ama bana birsey demedi
Gelinliğimi aldım ve türbanlı olcak.ancak ben tepen duvak istiyorum soyle tepeden sade ve sankki taç varmış gibi duvak istiyorum.bunu kuafor mu ayarlıcak yoksa gelinlikci mi.türban olacagımı biliyordu gelinlikcim ama bana birsey demedi
riseros Guru Kayıtlı Üye 20 Mart 2013 570 344 323 31 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi teramisin #2 canım bende gelinlikçiyim biz sadece duvagın modelini ve boyunu (müşterinin isteği doğrultusunda) belirleriz. istediğin şekli vermek kuaförünün işidir
canım bende gelinlikçiyim biz sadece duvagın modelini ve boyunu (müşterinin isteği doğrultusunda) belirleriz. istediğin şekli vermek kuaförünün işidir
E esra137 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2012 39 1 26 Van 31 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi teramisin #3 Duvağını gelinlikçiden alırsın ama istediğin modeli kuaföre tarif edersin o yapar istediğin şekildi.