- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
Benim atama ve en yakın silah arkadaşına ayyaş diyene yandaş olanlar mı düşman sevici acaba?düşmanın her türlüsü itina ile sevilir Fallen
peki söyle kakao kardeş.savaşı elbet kimse istemez ama pısırıklığıda kimse istemez.. biz kurtuluş savaşları gören bir milletiz.. sabah videoyu izlediğimde o kadar uyarılar yapılmasına rağmen devam ediliyorsa bu bizi yani TÜRKİYEYİ hiçe saymak demektir..
İşteee geldik benim sözüme tüm LİDERLERİN hatalarını ,doğrularını tartışalım politikada menfaat ,,çıkar,, söz konusu olunca akan sular durur.. Rahmetli Demirelin dediği gibi (Dün söylenmiş söz dünde kaldı arkadaşlar..)ve şu an o uçağa uayarılar yapıldığı halde hiçe sayılıp ve dikkate alınmayıp hala devam ediliyorsa yapılan hareket doğru bir harekettir..peki söyle kakao kardeş.
Suriyenin iç işlerine neden bu kadar burnumuzu soktuk.
Irak ta camilere postallarla giren Amerikan askerlerine neden dua edildi.
İkisi de müslüman kardeşimiz.
İşteee geldik benim sözüme tüm LİDERLERİN hatalarını ,doğrularını tartışalım politikada menfaat ,,çıkar,, söz konusu olunca akan sular durur.. Rahmetli Demirelin dediği gibi (Dün söylenmiş söz dünde kaldı arkadaşlar..)ve şu an o uçağa uayarılar yapıldığı halde hiçe sayılıp ve dikkate alınmayıp hala devam ediliyorsa yapılan hareket doğru bir harekettir..
oy zamanı gelince partileri tartıya koyarımm hatalarıyla ,, doğrularıyla ve ona göre belirlerim oyumu ve şimdilik izlediğim yol budur..biz hiç güvenemedik kakao kardeş bu yüzden.
insanın adı bir çıkarsa dokuza inmez sekize ya.
Tek beğendiğim icraatı nedir söyleyeyim mi.
Kamusal alanlarda sigara içmeyi yasaklaması ve başörtüsüne serbestlik getirmesi.
Başörtülü değilim.Takmayı da düşünmem ama bu konu canımı sıkardı hep.Özgürlük ise herkese özgürlük.Aksi türlüsü vicdansızlık olurdu.
Ama benim atama ayyaş denilmesi ,bize çapulcu denilmesi asla ve asla affedilemez .
hepimiz onu yapıyoruz.oy zamanı gelince partileri tartıya koyarımm hatalarıyla ,, doğrularıyla ve ona göre belirlerim oyumu ve şimdilik izlediğim yol budur..
çök ülkeler savaş gördu ve bu arada rusya ikinci dünya savaşı kazanmıştı.... savaş istemeyen teroriste ne de silyah verir ne de para.... videoya da gelince - az çök eitim gören ne vidio çıkartır şaşarsın.savaşı elbet kimse istemez ama pısırıklığıda kimse istemez.. biz kurtuluş savaşları gören bir milletiz.. sabah videoyu izlediğimde o kadar uyarılar yapılmasına rağmen devam ediliyorsa bu bizi yani TÜRKİYEYİ hiçe saymak demektir..
size fazla sataşamiyorlar çünkü sıranız daha gelmedi.ortada büyük bir petrol savaşı var.
Otadoğu hep kan gölü.
Amerika ve azmış Avrupa devletleri emperyal güçler olarak baş sorumluları.
Rusya ,İran ,Çin ve Hindistan'ın katılacağı doğu bloku oluşturulacak. Batının vicdansız ,acımasız ve kana susamış politikasına karşılık. Türkiye çok kilit bir noktada.Bize fazla sataşamıyorlar .
çok doğrusize fazla sataşamiyorlar çünkü sıranız daha gelmedi.
Bilmediğiniz konularda atıp tutarak bilinçaltınıza dayalı yorumlar yapmasanız keşke Fazıl Bey ve Fazıl beyi referans alan atlantisten gelen bayan : )
Angajman gereği uyarı sınıra girdiği anda yapılmıyor zaten, mantıken de yanlış. Uyarı sınıra 10 mil kala başlıyor. Bu olayda 10 mil kala uçağın rotasını bozmadığı anlaşılıyor ve uyarı yapılıyor. Adamlar tınlamıyıp devam ediyorlar yine uyarılıyor , üstelik angajman kurallarımız ortada ve bu kurallar 5 mil kala vurma yetkisi veriyor. Bu kurallar 2012 de değişti onu da biliyorsunuzdur artık ve dünyaya ilan edildi yani Rusyanın bunu bilmem ihtimali yok!
Uyarıdan sonra beklenmesine rağmen dönüş yok. Açık bir taciz. undan sonra zaten sizin bahsettiğiniz o on yedi uyarı geliyor. 2. dakkikadan itibaren. Ben bizim çocukları evde 10 saniyede 20 kez uyarabilme kapasitesine sahip bir anneyim askerlerimiz benden becerizksiz değil herlade : )))
17 saniye ise sınır ihlalinin süresi. Gelme, vuracağım diyor ama karşıdaki dayılanıyor. Sen olsan ne yapardın atlantisten gelen bayan?
Hoş kime anlatıyoruz. Anlattığıma değil, kanıtlara değil önyargılarınıza inanmaya devam edeceksiniz ama keşke şu sümüklü alaycılığınızı bıraksanız artık.
İşid tecavüz edip ayrılmış Türkmen bölgesinden öyle mi? Hazır gelmişken niye işgal etmemiş.
Yanlış biliyor yanlış bilginizle ahkam kesiyorsunuz. Bölge Suriye ordusunca ele geçirilmişti tecavüz edenler onlar olmasın? Erdoğan bundan Esede düşmanlık yapıyor, gitmesini istiyor olmasın? O tırlar Türkmenlere yardım götürüyor olmasın?
Ve bölge o kadar karışıkken, bir sürü örgüt, bir sürü milletten asker birbiri ile çatışırken, ve bu çatışmalar neticesinde bölgeler sık sık el değiştirirken burada net sonuçlar ile ora onun bura bunun diyerek ahkam kesmemiz ne kadar komik!
Bi savaş var ve bu savaş bitene kadar hiç bir yer asla kesin hiç kimsenin değil.
Çıkıp "yeni fark ettiniz" demagojisi yaratmayın lütfen. Hiç birimiz coğrafya uzamanı değiliz. Sanki bunu konuşanlar anabritanicayıdefalarca yalayıp yutanlar. Üç beş muhalif gazeteci, piyanist okuyup gelip buraya ahkam kesiyorsunuz. Temelsiz temelsiz atıyorsunuz.
Bide mavi marmara konusu var. Aşure gibi yorum : )) Fikrimde ne varsa katayım demiş arkadaş : )))
Mavi Marmara uluslar arası sularda basılmadı mı ya ? Kendi karasularına 70-80 mil uzaklıkta nasıl haklı oluyor ? Savaş suçlusu ilan edip Uluslararası Ceza mahkemesi tarafından yargılanan İsrail sizin gözünüzde hala masum anlaşılan.
Bir Ataturk dusmani olarak bunlari sen mi soyluyorsun?vee senn şu yazdıklarındanda KEYİF alıyorsunn.. sonrada ben TÜRKÜM ,,vatanım,, bayrağım deyip dolaşıyorsun... DEEE GETTT arkadaşş..
İsid pkk ulkeyi hice sayarken kendi askeriniz sehit olurken isidciler kafalarina gore is yapip taaa icimize kadar girerken akliniz onerdeydi gorurum ben sizi iki gun sonra dogal gaza zam geldiiiii faturalar el yakiyo diye aglamaya baslarsinizsavaşı elbet kimse istemez ama pısırıklığıda kimse istemez.. biz kurtuluş savaşları gören bir milletiz.. sabah videoyu izlediğimde o kadar uyarılar yapılmasına rağmen devam ediliyorsa bu bizi yani TÜRKİYEYİ hiçe saymak demektir..
Oyyyy tolinim genemi sen dusunuyorumda oky ile seni bana para ilemi verdilerde.. Benim haberim yok..Bir Ataturk dusmani olarak bunlari sen mi soyluyorsun?
İsid pkk ulkeyi hice sayarken kendi askeriniz sehit olurken isidciler kafalarina gore is yapip taaa icimize kadar girerken akliniz onerdeydi gorurum ben sizi iki gun sonra dogal gaza zam geldiiiii faturalar el yakiyo diye aglamaya baslarsiniz
Canim sen burda Ataturk dusmanligi yaparsan sahte hesapla gelip burda dusuncelerinin tam aksini yazip insanlari kandirmaya kalkarsan o da yetmeyip gidip taaaa yemek topiklerine kadar uzanirsan e bi de ustune ay o ben degildim is arkadasimdi dersen bizde boyleee senden alinti yapar hepsini yazariz kapis?Oyyyy tolinim genemi sen dusunuyorumda oky ile seni bana para ilemi verdilerde.. Benim haberim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?