sonuçta sürekli senden ayrılmak isteyen o olmuş olmasına rağmen neden sana beni bıraktın vs diyor onu anlayamadım?
senin giyim tarzınla ilgili neyi eleştirdi, onlar gibi olmuşsun ne demek? bu kısmı da anlayamadım.
ortada hiçbirşey yokken hala beni kendine inandır demesi de ayrı bir saçmalık. sadece bir fake face hesabı aldın diye mi yani bu güvensizlik? kusura bakma ben hiç bir şey anlayamadım
Sen anıları iyi olarak hatırlıyosun ama o kötü olarak hatırlıyo. Bence burda bi sorun var. Bu uzatmalı bi ilişki olmuş. Sırf boşluktan böyle istemeye istemeye takılıyomuşsunuz gibi geldi. Ya kötü bi şey yaşamış sizi affedemeyeceği, ya da başından beri öylesine sevgili olmuş sizle hiç zevk alamamış zorunluluktan da devam ediyo. Boşver, oluruna bırak.
Ben tam olarak neden ayrıldığınızı anlamadım desem senin ou değiştirmenle ne alakası var ayrılmanın
nedir bu surekli tenkitler, yaftalar, niyet okumalar ve suclamalar? sen surekli acklama yapip diken ustunde mi yasayacaksin boyle?
Of ne sıkıcı adam. Koz bulmuş kendine az bi çıkışsan laf söylesen beni böylemi inandıracaksın deyip susturcak seni. Bu ne böyle ya nasıl tahammul edebiliyorsun anlamadım
Hayır yani, özel üni de okuyunca ne oluyormuş? Bana bunu bir anlatin hele.
Bizim bu milletteki algı yanılması nedir ya, ne yani ben de 1 sene ozeldeydim, ne oldu ne değişti? Oradaki de ben sen gibi kanlı canli insan ya.
Bunların hepsi çok Feriha izlemekten gardas
Kanma bu oyunlara kizaam. Sen bilgili kulturlu vizyonu geniş bir kizsin.yaa aynen öyle. bende 1 seneliğine katlanıyorum geçiş diyorum o zaman da uzağız nasıl yürüycek diyor. evlenirsem de bir seninle evlenirim ama onu da biliyorum diyor.
gecen yıl ikimiz de ailemizden uzaktaydık ve benım tek basıma yaşadığım bir evim vardı orada. önüme istediğimi yapabilmem için bir fırsat cıktı buraya geri dönmek zorunda kaldım. cok guzel günler geçirdik orada ben de isterdim hep öyle olsun okul bitsin bu şekilde güzel olsun herşey ama şartlar bunu gerektirdi ve ben asla ona ayrılalım demedım uzaklık ne olursa olsun ben bu sekılde devam etmeye razıydım o benım onu oraya kendıme alıstırdıgımı ve bilerek bıraktıgımı dusunuyor onu halbuki ben istemedim ayrılmak. bir de suan vakıf unıversıtesınde okudugum ıcın buradakiler gibi para içinde rahat mekandan mekana atlayan bir insana dönüştüğümü düşünüyor