Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Düşündüğüm Nişanlık Modeli İçin Fikirlerinizi Alabilir miyim ?

Anladım kuzum benim bende salaş saçlara bayılıyorum. Sıkı topuzlardan kuyruklardan hiç hoşlanmam.. Doğal saçlar tercihim..

Ezgim bak bunları kaydetmişim dosyama
Ama işte kıyafetime nasıl uyar bilemiyorum .. Benim takıntım var saçımın üstü kabarık olacak

Anladım kuzum benim bende salaş saçlara bayılıyorum. Sıkı topuzlardan kuyruklardan hiç hoşlanmam.. Doğal saçlar tercihim..

Aynı fikirdeyiz canım benim..Sıkı sıkı topuz yaptırsam o gece ölürüm ben
Bak şu Thalia nın 2 modelide gayet hoş :) Yani bence

Aynen canım çok güzeller beğendim.. Dur bakayım bende varsa koıyayım bende

Tamam canım bulduğumuzu paylaşalım fikir olsun

Ayakkabıya hiç bakmıyorum şuan da dikim başlayınca belirlenen renge göre alacağım

Bunlarda güzel tatlım en azından dağınık modeller :81:

Ay kızlarrr 14 ay boyunca takip et hergün şimdi edemiyorum her şeyden uzak kaldım ama yaa...
Saçlar başlar bakmışsınız ne güzel.
Ezgi eklediğin son topuz modelini ben kuzenimin düğününde yaptırmıştım çok da beğenmiştim.Bende bu tarz topuzları seviyorum.Salık kullanamam özel günlerde çünkü ince telli saçlarım dalgalı fön bile zor duruyor. Enseden düşük dağınık topuzları sevip tercih ediyorum.

Buna bayıldım

benim fikrim birincisi daha iyi olmuş kolları geniş dantel işlemeleri daha belirgin fakat bu tarz dantelli elbiselerde renk olayı işi bozuyor
mesela koyu canlı renkler kırmızı lacivert vs gibi elbisenin o dantelin güzelliğini öldürüyor benim fikrim 1. model olur ise rengi şu tarz renkler uçuk pembe ve pudra rengi ve buz mavisi olur ise çok güzel olur olabilir
özellikle buz mavisi rengi ve uçuk pembe çok güzel olur birinci modele ikinci modele ise diğer tüm renler olur diye düşünüyorum...........

Canım merhaba, evet katılıyorum sana bende öyle renkler tercih etmem zaten güzelim modeli mahfeder kırmızı bordo lacivert ...Taşımam o renkte elbise zaten ..
Dikkat edersen belirtmiştimde zaten.
Bende bu tonlar düşünüyorum.
Pudra,somon vs ..

Canım ayrıca evet o geniş yakalıyı tercih edicem sadece v biraz daha açılacak ve kollarıma düşecek.

Yarın modelim için bi moda evi ile görüşmeye gideceğim şans dileyin bana :)

Ya hem nişanda hem düğünde kırık beyaz giysem nasıl olur ,, ben gelinliğimide kırık beyaz giyeceğimde ..
Ama ikisindede aynı renk olmaz dimi ya :44:
Cıx olmaz herhalde pudra falan bakalım bi gideyimde

Kendimle bile çelişiyorum Allahım yardım et

aslında gelinliğin bembeyaz olması taraftarıyım... hem nişan hem düğün aynı renk olmaz bence de ...ama nişanda da bembeyaz giyersen nişan değil düğün sanırlar ben de çeliştim şimdi ... ben de nişanlığı pudra düşünüyorumm bak olmadı toz pembe olacak... bence modaevinde denediklerini bizimle paylaş hem biz de fikir sahibi olmuş oluruz hem de elimizden geldiğince fikrimizi paylaşırız

Bir zamanlar bende bembeyaz isterim derdim gelinliğimi Ama iyice irdeleyince kesinlikle kırık beyaz olmalı diyorum sevdiceğimde öyle diyor
Ayıca zaten beyaz tenliyim kırık daha hoş durur neyse geleyim nişanlığa Canım benim aklımda aslında pudra var zaten bu modeli öyle koyu renkler kaldırmaz gelin gibi olmam gerek benim Varsın düğün sansınlar Zaten bakalım burada nişana gelen düğüne gelebilecek mi, düğün uzakta olacağı için kına gecemde kalabalık olur he

Yaseminn ne yaptınn tertibimmm son durumları yazzz

Yarın moda eviyle görüşeceğim canım bakalım neler olacak bizim topiğede yazmıştım sana sen girmiyorsun ki pek

Bayram sonrası dikim başlıyoooooooooooooooor
Allahım sana binlerce şükürler olsun bu günleri gösterdin 15 ay sevgilimi bekledikten sonra bizde muradımıza eriyoruz

Merhabalar, sanırım çok gec gördüm mesajınızı, nişanınız olmuş herhalde :) özel mesaj atma yetkim olmadıgından buraya yazıyorum.
cok arastırmışsınız, umarım ki süper bir nişanlık olmuştur.
Mutluluklar dilerim, umarım her şey gönlünüzce olur. :)

Nişan kıyafetinizi diktirdiniz mi? merakla sonuna kadar okudum ancak bitmiş halini göremedim. ekler msinizi zahmet olmazsa?

Prenses gibi oldu benim arkadaşım.
Nete fotoğraf koyamıyordu ama avatarında uzaktan halini görebilirsiniz. Geldiğinde yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…