photoshop ile yapıyorum ancak birkaç adımlık bir yöntem geliştirdim kendimce, programı bilmiyorsanız biraz uğraştırabilir. size terzi bilgilerini mesaj atacaktım ancak kutunuz dolu.
Ninen yesin seniİnşallah canım inşallah hepimiz yaşayalım bu güzel duyguları ..
Canım torunum çok teşekkür ederim yorumuna begenmene çok sevindim,, sizde bitirip bu yolda adım atarsınız inşallah ..
adaşımm ilk birleştirmee çok harikaa olmuş
ayrıca yapanında ellerine sağlıkk
oooooo yaceminnnnnnn askerliği yiyip bitirmek üzere olduğu yetmemiş bak birde nişan için topic açmışşşaka bir yana ben bile heyecnlandım şuan tatlım model çok güzelmiş eğer boyun uzunsa çok yakışacağnı düşünüyorum model gerçekten hepsinde ayrı durmuş kötü durunları görsem dikkatımı bile çkmezdi katletmişler canım şeyi bende abimin düğününde balık tarzı elbise giymiştim okadar hevesim var ki kendi küçük kınamda tekrar giymek istiyorum .model istersen resm paylaşabilirim cnm
Bende seni yerim ninecim. Sizi böyle mutlu görünce bizde mutlu oluyoruz ve bizde sizin gibi sabredip bu yollardan geçicezz diyoruzz..
Teşekkürler canım :)
Minenes yaptı sağolsun
Canım boyum 1.60 hadi olsun 1.61 62 zayıfım ama fiziğime güvendiğim için böyle bir model tercih edebiliyorum.
Ayrıca yarim benden uzun , topukluyla halledeceğim geri kalanını
Paylaşırsan sevinirim tatlım bekliyorum
şu 10 dk 1 mesaja deli oluyorum.burdan yazayım öncelikle teşekkür ederim.ayrıyetten oynamayı çok sevdiğini biliyorum bu yüzden uzun kuyruklu ve benim giydiğim tarzdakiler çok rahatsız edici.neredeyse fotolarımım çoğunda elim hep eteklerimde hep astar gözükmüş :d ayağna takılıyor insanın vs.görüntü olarak bir şey diyemem gördün zaar
:92:Saç modelleri bakıyorum :92:
Nasıl birşey arıyorsun canımmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?