bende 1 ve 3 diyenler grubundayımmmumarım hayal kırıklığına uğratmıcak bir yer bulabilirsin dikimler bana hep riskli geliyo inşallah gönlüne göre olur istediklerin ne güzel bunların heyecanına başlamak, bunları yaşamak Allahım bize de nasip eder 'tez' vakitte inşallah
Bak Esra başkalarının üzerindeki hali,, kimisinde güzel durmuş kimisine hiç yakışmamış..
Kimisinin eteği orjinali gibi kimisi benim istediğimden çok kabarık..
Allah sonumu hayr etsin
Şu 4. ve 8. fotoğraftaki hatunların üzerinde çok güzel durmuş yaa... Bak fikrim değişti.
Ben hiç beğenmedim, hiç bir gösterişi yok..
ben üst kısım olarak 3. resimdekini beğendim.
Allah tamamına erdirsin
Canım koyduğun modellerden anladığım kadarıyla zevklerimiz benzer. Benim nişanlığımda pronoviasın gelinlik modellerinden biriydi. Fotoğrafları ekledim bak istersen fikir olur sanada :)
Eki Görüntüle 477967
Eki Görüntüle 477968
Eki Görüntüle 477969
bence eklediğin ilk model çok hoş sakın bozma derim kıyafeti straplez model çok yakışık durmuş
Merhaba,
İstediğiniz birleştirmeyi yaptım.
Bütçe meselesine gelirsek. Aslında bu kıyafetin kumaşları çok bir şey tutmaz, yani 3 kat hayal tül kullansalar desek, 15 - 20 metre onun için, 2 metre dantel, 5 metre iç astar kullansalar, tutsa tutsa 250-300TL tutar. (Gerçi piyasadaki gelinliklerin %99unun malzeme maliyeti de bu) Mesele, işçiliği gelinlikten az olmayacağı için eğer bir terzide değil modaevinde diktirirseniz, yüksek işçilik alırlar. Terzide diktirirseniz, birkaç yüz lira işçilik verir ve 1000TL'nin altında da bu kıyafete sahip olabilirsiniz. İstanbulda mısınız? Bildiğim bir terzi var.
Süper bu Yasemin çok sevinecek :)
Bende çok begendim yaseminim manken orjinal duruyor gerçekten çok yakıştı
Minenes bir sorum olacak bu birleştirmeyi hangi programda yapıyorsunuz ?
Bende denemek isterim diğer yakaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?