Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Düşündüğüm Nişanlık Modeli İçin Fikirlerinizi Alabilir miyim ?

Teşekkürler Melike, inşallah bulabilirim araştırıyorum tatlım gönlüme göre olur inşallah ..
Çok güzel heyecanlanlar gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin

Şu 4. ve 8. fotoğraftaki hatunların üzerinde çok güzel durmuş yaa... Bak fikrim değişti.

Canım koyduğun modellerden anladığım kadarıyla zevklerimiz benzer. Benim nişanlığımda pronoviasın gelinlik modellerinden biriydi. Fotoğrafları ekledim bak istersen fikir olur sanada :)

Ben hiç beğenmedim, hiç bir gösterişi yok..

Gösterişlik derken kastınız nedir ?

Taş, pul , sim , ya da kabarıklık mı ? Aydınlatırsanız sevinirim

Son düzenleme:
bence eklediğin ilk model çok hoş sakın bozma derim kıyafeti straplez model çok yakışık durmuş

bence eklediğin ilk model çok hoş sakın bozma derim kıyafeti straplez model çok yakışık durmuş

Teşekkürler canım ama straplez tercih etmeyeceğim :)
Onunla asla rahat edemem bizim nişan düğünlerimizde oturmak yoktur bi Karadenizli olarak :) Oynamayı çok severim ...
İster istemez düşecek çek dur çek dur görüntü kötü olur ..

Merhaba,

İstediğiniz birleştirmeyi yaptım.

Bütçe meselesine gelirsek. Aslında bu kıyafetin kumaşları çok bir şey tutmaz, yani 3 kat hayal tül kullansalar desek, 15 - 20 metre onun için, 2 metre dantel, 5 metre iç astar kullansalar, tutsa tutsa 250-300TL tutar. (Gerçi piyasadaki gelinliklerin %99unun malzeme maliyeti de bu) Mesele, işçiliği gelinlikten az olmayacağı için eğer bir terzide değil modaevinde diktirirseniz, yüksek işçilik alırlar. Terzide diktirirseniz, birkaç yüz lira işçilik verir ve 1000TL'nin altında da bu kıyafete sahip olabilirsiniz. İstanbulda mısınız? Bildiğim bir terzi var.

İnanmıyorum harikasınız ya gerçekten çok teşekkür ederim bayıldım enfes olmuş.
Ellerinize kollarınıza sağlık :)
Evet İstanbul / Üsküdar'dayım .. Doğru söylüyorsunuz sanırım modaevleri daha da yüksek fiyat veriyorlar..

Gerçekten çok çok teşekkür ederim :) Mutlu ettiniz beni :) Genel anlamda herkes bu yakayı begenmişti birleştirmeniz sayesinde gördüm :) Hiç fena durmuyor :)

Minenes bir sorum olacak bu birleştirmeyi hangi programda yapıyorsunuz ?
Bende denemek isterim diğer yakaları.

Bende çok begendim yaseminim manken orjinal duruyor gerçekten çok yakıştı

Bende çok begendim yaseminim manken orjinal duruyor gerçekten çok yakıştı

Evet canım çok yakıştırdım bende :) Ben aslında 1. yakaya meyilliydim en başından beri, minenese sordum kullandıgı programı öğrenirsem 1 numaralıyıda birleştirmek istiyorum :)

3 çok begenildi sağolsun birleştirdi hiçte fena olmadı :)

Minenes bir sorum olacak bu birleştirmeyi hangi programda yapıyorsunuz ?
Bende denemek isterim diğer yakaları.

photoshop ile yapıyorum ancak birkaç adımlık bir yöntem geliştirdim kendimce, programı bilmiyorsanız biraz uğraştırabilir. size terzi bilgilerini mesaj atacaktım ancak kutunuz dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…