Aman da aman asker yarenimiz nişan için konu açmışHadi hayırlısı yavaştan başlıyor telaşe...
İlk model çok güzel bence de... Ben de çok seviyorum sonuna doğru genişleyen etek modelini, hele ki boyun uzunsa çok yakışır....
Yaka modellerine gelince V yakalı olanlardan 1. ve 3. yaka modellerini beğendim ben
Peki renk kırık beyaz mı olacak? Beyaz nişanlıklara bayılıyorum ben, benimki kırmızıydı
gelinlik gibi durmuyomu ve beyazda kararlımısın?
Üst devrem :) çok sevindim vallahi. Allah tamamına erdirsin canım.
Bencede sade bir gelin gibi olacaksın.. Kıyafet olarak bence çok güzel bir model seçmişsin, ben üst kısım olarakta bu resimdekini çok yakıştırdım.
Diğerlerini beğenmedim.
Renk olarak beyazmı olacak peki?
Gelinlik gibi durmasını istiyorum ya zaten :)
Aslında canım insanlar bildiğin gelinliğin farklı rengini giyiyorlar al sana nişanlık.
Bence naif duruyor bu model :)
Hayır rengini böyle düşünmüyorum..
Teşekkürler.
.
Ah sağol canım benim sizin fikirleriniz benim için çok önemli.. Ben bile inanamıyorum çok sevinçliyim :)
Dediğin gibi düğünüm uzakta, burdada biraz gelin havasında olmak istiyorum içimdekini yaşamak istiyorum :)
Çok teşekkür ederim canım benim ama straplez düşünmüyorum :) Bir Karadenizli olarak oynarken çok çok zorlanırım da
Çok çok sağol yorumuna
Renk büyük ihtimal böyle olmayacak ..
canım ilk fotodaki model çok hoşmuş ozaman hayrllı olsun bu arada :):)
Ne demek canım benim :)
Ama yok bende straplez demedim zaten. Bu resimdeki olsun bence dedim
Eki Görüntüle 476357
Canım modeli gayet hoş umarım istediğin gibi olur herşey diktirmek çünkü gerçekten şans işi modelde kırık beyaz ve bej tonlarını kullanabilirsin hem gelinlik havasından fazla çıkılmamış olur hemde bu modele yakışır
kolları tül gibi olan çok farklı ve çok hoş , Allah tamamına erdirsin:)
ay oruç vurmuş başımatam okumamışım canım aslında göğsü hoşmuşş ama beğenmemşsin ozaman 3.foto hoşş :):) göğüs kısmı
Tamam canım benim sağol.
Allah kabul etsin bende oruçluyum valla :)
Bu arada anladıgım kadarıyla sende asker yarenisin
Yazmışız doğan güneşlerimizi
evet canımm :) bayramda şeker olcak bana :) bayramın ilk günü geliyo bakalım ee artıkk mutluluk hakkımızz :):)
Kızlar ben 7 senedir nişanımın hayalini kuruyorum :)
Artık öyle bi oldum ki aman şunu giyersem o der bu ne der ondan çıktım aştım onları .. Çünkü hepimiz bir kere giyiyoruz bunu ya da bir kere bu aşk ve hevesle ..
Allahım isteyen herkese nasip etsin .. İçimdekini hissettiğim şeyleri yasamayi çok istiyorum .. Ne bileyim düğünüm uzakta olacak burdada gelin gibi olmak istiyorum :)
Ve bu modeli kendime çok yakın gördüm .. Öyle bildiğimiz klasik gelinliklerden de değil zaten demin dediğim gibi kimisi gelinliğin farklı rengini giyiyor o zaman nişanlık oluyor ..
Herks istediğini giymeli içine sindirmeli ..
Yanlış anlamayın o ne der bu ne der o zaman bize neden soruyorsun demeyin :)
Demek istediğim düğünde nişanda herkes konusur herkesin zevkine hitap edilemez ki ..
Fikirlerinizi almak istedim, benim gibide düşünenler var mı acaba diye :)
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için
canım sen beğen içine sindirde kim beğenmiş begenemiş bence hiç önemli değil :) uzakta olacağı için mantıklı böle düşünmen düğün günü iki kere giymektense nişanda böyle giymen daha hoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?